Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PORRERES

Núm. 431671
Anunci de convocatòria de Junta General de la Comunitat de Regants de Porreres

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Als efectes que estableix l'article 81 del Reial decret legislatiu 1/2001, pel qual s'aprova el text refós de la Llei d'Aigües, i en compliment del que regula l'article 201 del Reglament del Domini Públic Hidràulic, Don Joan Mora, com a president de la Junta Redactora dels Estatuts de la Comunitat de Regants de Porreres, convoca a tots els interessats a assistir i participar en la Junta General que tindrà lloc a les 20,00 hores a Porreres, en el domicili de la Comunitat situat en C/ Cooperativa 29, d'aquest municipi, als quinze dies hàbils a comptar des del següent al de la present publicació, amb el següent,

Ordre del dia:

1. Autoritzar i aprovar la sol·licitud a la Direcció General de Recursos Hídrics de la concessió administrativa de les aigües residuals depurades de les estacions depuradores d'aigües regenerades de Porreres i Felanitx, així com ratificar les sol·licituds presentades fins avui.

2. Facultar a la Junta de Govern i al President en nom de la Comunitat de Regants per a la realització de tots els actes i la signatura i presentació de quants documents siguin necessaris per a obtenir la concessió de les aigües, així com per a esmenar les deficiències que es constatin en el procés de concessió.

3. Facultar al President de la Comunitat de Regants per a, en nom de la Comunitat de Regants, representar i signar el desistiment de la sol·licitud de finançament del projecte "MODERNITZACIÓ I CONSOLIDACIÓ DEL REGADIU A partir de l'Optimització DE LES AIGÜES REGENERADES A PORRERES-FELANITX (MALLORCA-ILLES BALEARS)" que va ser presentada en el seu moment sobre la base de l'autorització rebuda per la Junta General celebrada el dia 29 d'octubre de 2021, i tot això per haver variat les circumstàncies que van motivar aquesta petició i de conformitat amb el que es disposa en l'article 94 de la Llei del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i sol·licitar novament finançament en els termes que tingui per convenient.

4. Facultar al President de la Comunitat de Regants perquè, en nom de la Comunitat de Regants pugui signar una nova sol·licitud al Govern dels Illes Balears de finançament del projecte "MODERNITZACIÓ I CONSOLIDACIÓ DEL REGADIU A partir de l'Optimització DE LES AIGÜES REGENERADES A PORRERES-FELANITX (MALLORCA-ILLES BALEARS)", així com les subvencions que siguin necessaris per a escometre les obres d'aquest projecte per import de 3.700.000.- € a que ascendeix la quantitat al fet que ha de fer front la Comunitat de Regants de Porreres en virtut del Conveni Regulador subscrit amb l'entitat SEIASA, així com per a esmenar quants extrems siguin necessaris dels documents que hagin estat presentats o es presentin a l'Administració amb aquest objecte.

5. Facultar al President de la Comunitat de Regants i a la Junta de Govern perquè, en nom de la Comunitat de Regants puguin, de manera solidària, aprovar i signar els annexos i addendes del Conveni Subscrit amb l'entitat SEIASA, així com ratificar les aprovacions que es realitzin i que requereixin autorització de la Junta General així com per a esmenar quants extrems siguin necessaris dels documents que hagin estat presentats o es presentin a l'Administració amb aquest objecte.

6. Precs i preguntes.

 

Porreres, 15 de juliol de 2022

El president de la Comunitat de Regants Juan Mora