Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE VILAFRANCA DE BONANY

Núm. 380274
Resolució nomenament funcionari de carrera: Oficial policia local Vilafranca de Bonany

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Resolució de 12 de juliol de 2022, per la qual es nomena funcionari de carrera: Oficial de Policia Local de l'Ajuntament de Vilafranca de Bonany, a l'aspirant que ha superat el procés selectiu, convocat per Resolució d'Alcaldia de 22 de febrer de 2022.

Atesa la proposta formulada l'11 de juliol de 2022 pel Tribunal Qualificador de les proves selectives convocades per Decret d'Alcaldia núm. 2022/0029 de 22 de febrer de 2022 i publicades al BOIB núm. 66 de 18 de març de 2022 del procés selectiu per a la provisió definitiva d'una plaça d'Oficial de la Policia Local, per promoció interna, de personal funcionari de carrera de l'Ajuntament de Vilafranca de Bonany, mitjançant el sistema de concurs oposició corresponent a la Oferta d'Ocupació Pública de 2019; prèvia comprovació que s'han complert els tràmits legals i que l'aspirant proposat reuneix els requisits exigits a les bases que regeixen aquesta convocatòria, al Decret 40/2019, de 24 de maig, pel qual s'aprova el Reglament marc de coordinació de les policies locals de les Illes Balears i la resta de normativa de general aplicació; de conformitat amb el que preveu la base dotzena i, fent ús de les competències atribuïdes a l'article 21.1 g) i h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local, aquesta Alcaldia,

HA RESOLT:

Primer.- Nomenar funcionari de carrera a la categoria d'Oficial del Cos de Policia Local de l'Ajuntament de Vilafranca de Bonany, Escala d'Administració Especial, Subescala Serveis Especials, classe Policia Local, Escala de Oficial, al Sr. Llorenç Bosch Portell, amb DNI * 34201*.

Segon.- Per adquirir la condició de funcionari de carrera, l´aspirant haurà de prendre possessió en el termini de trenta dies naturals a comptar des de la publicació del present nomenament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Transcorregut el termini assenyalat, si l´aspirant no ha pres possessió sense causa justificada i excepte casos de força major, decaurà en els seus drets.

Tercer.- Disposar la publicació del present Decret Tauler d'Anuncis de l'Ajuntament de Vilafranca de Bonany, a la seva seu electrònica i al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra aquesta Resolució, que posarà fi a la via administrativa cal interposar recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que la va dictar en el termini d'un mes, o bé interposar recurs contenciós administratiu davant del Jutjat o Tribunal corresponent, en el termini de dos mesos, tots dos des de l'endemà de la seva notificació, de conformitat amb el que estableixen els articles 114, 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú i els articles 25, 26, 45 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, respectivament.

 

Vilafranca de Bonany, a data de la signatura electrònica (7  de juliol de 2022)

El batle Montserrat Rosselló Nicolau