Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DES CASTELL

Núm. 363869
Aprovació definitiva del Pla de la Gestió sostenible de l'aigua des Castell

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament des Castell en sessió celebrada el dia 27 de juliol de 2021 va acordar aprovar inicialment el Pla de la Gestió Sostenible de l'Aigua des Castell.

Aquest acord va ser sotmès a informació pública durant un període de 30 dies hàbils mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm.114 de dia 26 d'agost de 2021, en el tauler d'anuncis i en la seu electrònica de l'Ajuntament. Durant aquest període no es van presentar reclamacions ni al·legacions, per la qual cosa, de conformitat amb l'establert a l'article 49 de la llei 7/1985, de 2 d'abril, de bases de règim local, s'entén aquell definitivament aprovat, resultant que el contingut del mateix pot esser degudament consultat al següent enllaç https://www.aj-escastell.org/Contingut.aspx?IdPub=30116.

Aquesta aprovació definitiva, així com la referència al text definitivament aprovat mitjançant el present, es publiquen en el BOIB a l'efecte del seu general coneixement, així com per a la seva entrada en vigor, en compliment del que assenyala l'article 103.2 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

Amb l'aprovació definitiva, que esgota la via administrativa, d'acord amb el que estableixen l'article 112 de la Llei 39/2015, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció administrativa, es podrà interposar recurs contenciós administratiu, davant la sala corresponent del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci (art. 46 de la Llei 29/1998).

 

Signat a Es Castell, en la data de la data de la signatura electrònica:(28 de juny de 2022)

La batllessa

Juana Escandell Salom