Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 363747
Bases reguladores per la concessió de subvencions al programa d’esports a Formentera per l’any 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Comissió de Govern del Consell Insular de Formentera en sessió de caràcter Ordinari de 24 de juny de 2022, va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

(...)

PRIMER.- Aprovar la convocatòria i les Bases per la concessió de subvencions al programa d'esports a Formentera per l'any 2022 amb una dotació de 80.000 euros amb càrrec de la partida pressupostària 2022.341.48000.01 les quals consten adjuntes a aquest document com ANNEX I.

SEGON.- Publicar les Bases presents al Butlletí Oficial de les Illes Balears, al tauler d'anuncis del Consell Insular de Formentera i a la pàgina web d'aquesta Administració als efectes legals oportuns.

TERCER.- Obrir un termini per a la presentació de sol·licituds segons el previst a la base quarta de la present convocatòria.

  

ANNEX I

BASES REGULADORES PER LA CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS AL PROGRAMA  D'ESPORTS A FORMENTERA PER L'ANY 2022

Preàmbul

Atès que la importància de l'esport va ser recollida al conjunt de principis rectors de la política social i econòmica de la Constitució Espanyola, i així com el seu article 43.3 estableix que els poders públics fomentaran l'educació física i l'esport, i facilitaran l'adequada utilització del temps lliure.

Per altra banda, la Llei 14/2006 de 17 d'octubre, de l'esport de les Illes Balears, en la seua exposició de motius destaca que “l'esport, entès com l'expressió de l'activitat física, reglada o no, és un bé per la societat i cal anar amb compte, potenciar-lo i possibilitar que tota la ciutadania de les Illes tingui opcions de practicar-lo, de forma individual o formant part de les diferents i necessàries organitzacions esportives que el gestionen i que són igualment valorades i necessàries en la societat.”

Així mateix, el seu article 3 diu que “L'activitat física i l'esport són funcions socials que contribueixen al desenvolupament i a la formació integral de les persones i a la millora de la seua qualitat de vida.”

I el seu article 11 estableix que una de les competències dels Consells Insulars és: “Definir, planificar i executar els programes dirigits a una major pràctica esportiva en els diferents àmbits i sectors socials, i participar.”

Per tot això, el Consell Insular de Formentera, mitjançant la seva Àrea d'Esports, vol fomentar la pràctica esportiva amb aquesta convocatòria de subvencions.

Primera.- Objecte de la convocatòria

El Consell Insular de Formentera a través de l'Àrea d'Esports convoca la concessió de subvencions destinades a clubs i associacions sense ànim de lucre del municipi de Formentera, en règim de concurrència competitiva, que col·laborin amb el Consell de Formentera en la promoció, desenvolupament i pràctica esportiva, amb als següents apartats:

  • Línia 1: Subvencions per potenciar i fomentar l'activitat federada i competitiva, la formació, la projecció dels esportistes i dels entrenadors de Formentera a través dels clubs o associacions sense ànim de lucre.

  • Línia 2: Subvencions a les Escoles Esportives.

 

Segona.- Dotació econòmica

Les subvencions objecte d'aquesta convocatòria, aniran a càrrec de la partida pressupostària 2022.341.48000.01 de l'exercici pressupostari de l'any 2022, i quedarà repartida de la següent manera: 

1. Apartat 1: 58.000€

2. Apartat 2: 22.000€

2.1. En el cas que en una línia no s'esgoti la consignació pressupostària, la quantitat sobrant  serà assignada a l'altra línia.

Tercera.- Requisits dels sol·licitants

Amb caràcter general, podran ser beneficiaris d'aquestes subvencions, les associacions i clubs esportius de Formentera que realitzin activitats la finalitat de les quals sigui el foment i la potenciació de la pràctica esportiva en el municipi.

 Els clubs i associacions sol·licitants per ser admeses i beneficiàries de la subvenció, hauran de reunir els següents requisits:

    •  
  • Estar legalment constituïts/des i inscrits/es en el Registre d'Entitats Esportives del Govern Balear.
  • Tenir seu o domicili social i realitzar les seves activitats a Formentera.
  • Haver justificat degudament davant del Consell Insular de Formentera les subvencions o ajudes econòmiques concedides o percebudes amb anterioritat a aquesta convocatòria.
  • Demostrar que han realitzat activitat esportiva regulada per la seua respectiva federació esportiva territorial durant el termini establert a les bases i tenint, almenys, 10 llicències esportives  oficials en vigor.
  • No tenir obert cap expedient sancionador en tràmit amb el Consell de Formentera, amb la Federació del seu esport per motius imputables a responsabilitat del Club  en qüestió.

Quarta.- Lloc i termini de presentació

  • Les sol·licituds i documentació requerida, es presentarà en el Registre General del Consell Insular de Formentera, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), ubicat al carrer Ramon Llull número 6 de Formentera o en el OVAC.
  • La present convocatòria es publicarà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), al web del Consell Insular de Formentera: www.consellinsulardeformentera.cat, i en el tauler d'anuncis del Consell Insular de Formentera, ubicat a l'OAC.
  • El termini de presentació de les sol·licituds serà de 15 dies naturals a comptar des de l'endemà de la data de publicació d'aquestes bases en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).
  • La falsedat d'algunes de les dades en els documents requerits, implicarà la revocació immediata de la subvenció, sense perjudici que s'iniciïn per part del Consell Insular de Formentera aquelles altres mesures legals que s'estimin oportunes.
  • La presentació de les sol·licituds presumeix l'acceptació expressa de l'establert en aquestes bases per part dels sol·licitants.
  • No s'admetran a tràmit aquelles sol·licituds que es presentin fora del termini establert, anteriorment resolent-se la no admissió de les mateixes, que serà notificada als interessats d'acord amb els articles 40 i següents de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.
  • En cas de no reunir la sol·licitud tota la documentació exigida o la presentada tengués  algun defecte formal, l'àrea d'Esports del Consell Insular de Formentera requerirà als sol·licitants perquè en el termini màxim i improrrogable de deu dies naturals a compta des del dia següent a la recepció del citat requeriment, esmenin la falta o aportin els documents preceptius, amb la prevenció que si així no ho fessin, se'ls tindrà per desistits de la seua sol·licitud, prèvia resolució, que haurà de ser dictada en els termes previstos en l'article 68 de la llei 39/2015, d'1 d'octubre.

Cinquena.- Documentació que s'ha d'aportar:

Els clubs o associacions que poden ser beneficiaris de les subvencions objecte de la present convocatòria, hauran de presentar la següent documentació:

  • Sol·licitud, segons model que es recull en l'ANNEX I
  • Declaració responsable d'estar al corrent amb els deutes tributaris (Estat, Comunitat Autònoma i Consell Insular de Formentera) i de seguretat social, ANNEX II.
  • Projecte Esportiu de les activitats realitzades durant la temporada 2020 – 2021
  • Dades del compte bancari a la qual s'ha de transferir l'import de la subvenció ANNEX III. En el seu cas.
  • Formulari en el qual aparegui clarament el nom complet, càrrec i telèfon de cadascun  de membres de la junta directiva del club sol·licitador, ANNEX IV.
  • Balanç de despeses i ingressos de l'any 2021
  • Autorització de obtenció de dades fiscals ANNEX V
  • Si escau, documentació acreditativa de la percepció d'altres ajudes o ingressos.

Si algun dels documents exigits, ja estigués en poder de l'àrea d'esports del Consell Insular de Formentera, el sol·licitant de la subvenció podrà acollir-se al que estableix l'apartat d) de l'article 53 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, sempre que no hagin transcorregut més de 5 anys des de la finalització del procediment i no havent sofert cap modificació des de la seva aportació.

A més de la sol·licitud a presentar, se podrà aportar la següent documentació depenent de  la línia a la qual és presenta cada sol·licitant, perquè pugui ser valorada i és pugui puntuar amb la baremació d'aquestes bases (tota la documentació haurà de presentar-se degudament signada pel responsable o representant de l'entitat i tota la documentació presentada haurà de ser original i amb el segell del club).

Documentació línia 1.

  • Annex VI, degudament omplert.
  • Certificat de la corresponent federació segellat i signat, de las llicències esportives  dels esportistes i entrenadors de la temporada 2020/2021
  • Titulació dels entrenadors o certificat de la Federació on certifiqui la titulació del entrenador.

Documentació línia 2.

  • Llistat dels nens que pertanyen a l'escola del club (nom, llinatges i data de naixement,) per  la temporada 2020/2021

*S'admetrà com a escola sempre que les edats estiguin compreses entre els 4 i 17 anys

  • Contracte dels monitors (si n'hi ha).
  • Titulació de la monitor/a, o certificat de la Federació on consti la titulació del monitor. (si la titulació es la mateixa que la que s'entrega a la línia 1, no farà falta tornar a entregar el certificat de la federació però sí s'haurà de fer constar que és el mateix entrenador, i que ja consta a l'altra línia).

Sisena.- Obligacions dels clubs i associacions beneficiàries

Els Clubs i Associacions beneficiàries de la subvenció tindran les següents obligacions:

  • Complir els requisits exigits en les presents bases.
  • Justificar la subvenció concedida d'acord amb les normes vigents.
  • Sotmetre's a les actuacions de comprovació, i de control financer del Consell Insular de Formentera.
  • Comunicar al Consell Insular de Formentera, l'import dels ajuts econòmics rebuts de qualssevol entitats públiques, dirigits a la mateixa activitat per a la qual s'ha sol·licitat aquesta subvenció.

En el cas d'incompliment d'alguna de les obligacions anteriors, el/la beneficiari/ària procedirà al reintegrament de les quantitats percebudes. Aquest reintegrament es produirà en els casos i en la forma prevista dins la normativa reguladora de subvencions de la Comunitat Autònoma de la Illes Balears.

Setena.- Règim de les subvencions

  • La concessió de la subvenció es durà a terme mitjançant el règim de concurrència competitiva.
  • Les subvencions no generen cap dret a l'obtenció d'altres en exercicis posteriors, i no es poden al·legar com precedent.
  • Les subvencions concedides per aquesta convocatòria són compatibles amb altres subvencions, per a la mateixa finalitat procedent de qualsevol altra Administració, ens públic o privat, nacional o de la Unió Europea o d'organismes internacionals. En cap cas, la suma total de les subvencions percebudes podrà ser superior al cost total de l'activitat subvencionada.
  • S'estableix com a mitjà de notificació de tots els actes de tràmit del present procediment d'atorgament de les subvencions, el tauler d'anuncis del Consell  Insular de Formentera, ubicat a l'OAC, i a la web del Consell Insular de Formentera.

Vuitena.- Conceptes i activitats subvencionables

Seran objecte de subvenció els conceptes i les despeses de les associacions i els clubs que corresponguin exclusivament als desenvolupats, des del mes d' Octubre de 2020 fins al  Setembre de 2021  (inclòs)

Despeses subvencionables:

  • Nòmines.
  • Documents d'ingrés de les quotes de la S. Social.
  • Factures de material   (vinculat a l'activitat)
  • S'admetran a més els rebuts emesos per organismes oficials (altes, fitxes, càrrecs) que no puguin emetre factures, sempre que estiguin validats amb segell o impressió mecànica corresponent.

NOTA: En cas de que el Consell insular de Formentera sol·liciti documentació del Compte Justificatiu  Simplificat, les factures han de contenir:

8.a)

  • Nombre de factura.

  • Data d'emissió de la factura.

  • Nom i NIF del proveïdor.

  • Domicili del proveïdor.

  • Nom i NIF del club/ associació.

  • Concepte pel qual es factura, amb quantitats i preus unitaris si fos el cas. Si es fa referència a albarans o un altre tipus de notes, s'adjuntaran també a la factura.

  • Tipus d'iva aplicat.

  • Import total de la factura.

8.b) En els pagaments realitzats a professionals per serveis prestats, ha de constar:

  • La factura emesa a l'efecte.
  • La retenció realitzada d'un 1%, 7% o 15% segons correspongui en el concepte  d'IRPF, retenció que ha de ser ingressada a la hisenda pública.

8.c) Es subvencionarà amb imports màxims els següents aspectes:

CONCEPTE

QUANTITAT MÀXIMA

Telèfon

600,00 €

Despeses protocol·laris

1.000,00 €

Roba esportiva

5.000,00 €

 8.d) Despeses no subvencionables

  • Beguda Alcohòlica
  • Les despeses d'amortització.
  • Interessos deutors dels comptes bancaris.
  • Interessos, recàrrecs i sancions administratives o penals.
  • Despeses de procediments judicials.
  • Els tributs, llevat de les taxes quan siguin abonades directament pel beneficiari.
  • Tota factura que no estigui relacionada amb l'activitat i no estiga justificada.
  • Factures justificatives de les despeses del club, quan aquestes siguin emeses per membres de les juntes directives d'aquells, o per qualsevol entitat mercantil depenent d'ells.

Novena.- Comissió Tècnica Avaluadora

S'haurà de constituir una Comissió tècnica Avaluadora, que estarà formada pels següents  membres:

  • President/a:  Tècnic d'Esports del Consell Insular de Formentera.

  • Secretari/ària: Lletrada del Consell Insular de Formentera

  • Vocals:

    • Coordinadora del Poliesportiu.

    • Coordinador del Centre d'Esports Nàutics.

Són funcions d'aquesta comissió:

  • Examinar les sol·licituds i la documentació adjunta.
  • Analitzar i valorar les sol·licituds d'acord amb els criteris de valoració establerts a les bases.
  • Formular informe proposta de concessió o denegació de les subvencions, degudament motivat, que ha de servir de base per elaborar la proposta de resolució, que elevarà el Conseller d'esports a la Comissió de Govern, com òrgan competent.
  • Qualsevol altre funció, que exigeixi la aplicació d'aquestes bases.

Desena.- Òrgan Instructor

L'òrgan instructor del present procediment és l'àrea d'Esports del Consell Insular de Formentera, que ha de dur a terme les actuacions necessàries per a la determinació, el coneixement i la comprovació de les dades en virtut de les quals s'ha de dictar resolució, en el marc de l'article 16 Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions.

Onzena.- Proposta a la Comissió de Govern, Acord de la Comissió de Govern i notificació a les persones interessades.

Amb fonament en l'informe de la Comissió Tècnica Avaladora, el/la conseller/a de l'àrea d'Esports, elevarà una proposta a la Comissió de Govern. Aquesta, com a òrgan competent, és l'encarregada de decidir la concessió o denegació de les subvencions, i expressarà la llista de beneficiaris proposats per a l'atorgament de subvenció i la quantia, així com de les sol·licituds excloses, amb indicació de la causa d'exclusió. Posteriorment aquest acord de la Comissió de Govern, es notificarà a totes les persones interessades.

L'acord de la Comissió de Govern es farà pública en el tauler d'anuncis de la corporació, a l'efecte previst a l'art. 45 de la llei 39/2015, d'1 d'octubre, i de conformitat amb l'art. 34. 2.c) del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions, i també a la pàgina web: http://www.conselldeformentera.cat/

Dotzena- Recursos

L'acord de la Comissió de Govern de la concessió o de la denegació de la subvenció, esgota la via administrativa i contra el mateix, es podrà interposar recurs potestatiu de reposició davant la pròpia Comissió de Govern del Consell Insular de Formentera, en el termini d'un mes a partir de la recepció de la notificació, segons l' establert als art. 123 i 124 de la llei 39/2015, d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPACAP), o bé recurs contenciós administratiu, en el termini de dos mesos des de la notificació, davant els jutjats del contenciós administratiu de Palma (Mallorca), d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, referent de la jurisdicció contenciós administrativa.

Tretzena.- Import de la subvenció, abonament i justificació.

La Comissió Avaluadora estudiarà totes les sol·licituds presentades i establirà una puntuació per a cada sol·licitud tenint en compte els límits màxims de cada línia.

Un cop resolt el procediment de concessió, l'Àrea d'Esports conjuntament amb l'Àrea d'intervenció del Consell Insular de Formentera, iniciarà els tràmits necessaris pel pagament de les corresponents subvencions.

La justificació haurà de comprendre, en tot cas, els elements que a continuació es detallen:

  1. Compte justificatiu simplificat (Annex VII) sobre la memòria econòmica de l'actuació, indicant tipus de document, número de document, data, proveïdor, NIF o CIF, objecte de la factura, import, etc...

  2. Liquidació econòmica del programa d'activitats subvencionades, incloent una relació dels ingressos i despeses generades de cadascuna d'elles d'acord amb el presentat en el projecte. En aquesta liquidació, la suma dels ingressos ha de ser igual a la suma de les despeses més menys el romanent dèficit de tresoreria.

  3. La liquidació d'ingressos i despeses, es refereix a una relació genèrica i valorada de  tots els ingressos que ha obtingut l'entitat beneficiària de la subvenció, així com de les despeses, tots ells referits al període per al qual es concedeix la subvenció. En aquesta liquidació la suma dels ingressos ha de ser igual a la suma de despeses més / menys el romanent de dèficit de tresoreria.

Si de l'examen de la documentació presentada, resulta estar incompleta, es concedirà un termini improrrogable de deu dies naturals mitjançant un requeriment per a la seva esmena, transcorreguts els quals, sense efectuar aquesta es perdrà el dret a l'esmena concedida.

Catorzena.- Reintegrament de la Subvenció

Procedirà el reintegrament per part dels beneficiaris de les quantitats percebudes i l'exigència de l'interès de demora corresponent des del moment del pagament de la subvenció fins a la data que s'acordi la procedència del reintegrament, en els següents casos:

  •  
  • Obtenció de la subvenció falsejant les condicions requerides o ocultant aquelles que ho haguessin impedit.
  • Incompliment de l'obligació de justificació o la justificació insuficient, en els termes establerts.
  • Resistència, excusa, obstrucció o negativa a les actuacions de comprovació i  control financer, així com l'incompliment de les obligacions comptables, registrals o de conservació de documents, quan d'això es derivi l'impossibilitat de verificar l'ocupació donada als fons percebuts, el compliment de l'objectiu, la realitat i regularitat de les activitats subvencionades, o la concurrència de subvencions, procedents de qualsevol Administració o ens públic o privat, nacionals, de la Unió Europea o d'organismes internacionals.
  • En els altres supòsits previstos dins la normativa reguladora de subvencions (article 44 del decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, text refós de la llei de subvencions de les Illes Balears, i article.37 de la llei 38/2003, general de subvencions).

Les quantitats a reintegrar tindran la consideració d'ingressos de dret públic, resultant d'aplicació per a la seua cobrança el previst a la Llei 47/2003, de 26 de novembre, General Pressupostària

L'interès de demora aplicable en matèria de subvencions serà l'interès legal dels diners incrementats en un 25 per cent, tret que la Llei de pressupostos generals de l'Estat estableixi un altre diferent.

Quinzena  .- Règim d'infraccions i sancions

L'incompliment dels requisits establerts en aquestes bases dona lloc a l'aplicació per part del Consell Insular de Formentera del règim d'infraccions i sancions establert al títol V del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la llei de subvencions de les Illes Balears i al títol IV de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, així com a la seva normativa de desenvolupament.

Setzena  .- Normativa aplicable

Aquesta convocatòria es regeix per l'establert en aquestes bases i, en allò que no hi estigui previst, pel Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions de les Illes Balears, pel Pla Estratègic de Subvencions per al 2022 del Consell Insular de Formentera, aprovat i publicat per BOIB 36/2022 , de 12 de març de 2022, per la Llei estatal 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, el Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 38/2003, i les lleis 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques i 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, en tot allò que hi sigui d'aplicació.

Dissetena. – Publicació

Segons l'establert a l'article 34 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, i a l'article 18 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, aquestes bases es publicaran al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB). També es publicaran al tauler d'anuncis de l'OAC del Consell Insular de Formentera i al la web e la Corporació http://www.conselldeformentera.cat/

  Per la qual cosa es fa públic per general coneixement

   

Formentera, amb data de la signatura electrònica (29 de juny de 2022)

La presidenta del Consell Insular de Formentera

Ana  Juan  Torres

   

 

BAREM DE PUNTUACIÓ LÍNIA 1 (Subvencions per a potenciar i fomentar l'activitat federada i competitiva, la formació, i la projecció dels esportistes de Formentera a través dels clubs o associacions sense ànim de lucre);

-Puntuació per llicència federativa:

Sempre fins a un màxim de 300 punts.

  •  
    • Per cada llicència federada a partir de pre-benjamí o sub8, s'atorgaran 2 punts

-Puntuació per actuacions/jornades segons calendaris oficials en esports d'equip i per actuacions individuals en esports individuals:

Sempre fins un màxim de 150 punts.

En esports de competició per equips, segons el nombre de trobades per calendari;

  • De 2 a 5 jornades; 3 punts
  • De 6 a 10 jornades; 6 punts
  • De 11 a 16 jornades; 10 punts
  • De 17 o més jornades; 15 punts

(Haurà de presentar el calendari de cada categoria)

En esports de competició individual, segons actuacions de cada esportista federat al club;

  • Esportistes amb 1-5 actuacions; 0.3 punts/ participant
  • Esportistes amb 6-10 actuacions; 0.6 punts/ participant
  • Esportistes amb 11-16 actuacions; 1 punt/participant
  • Esportistes amb 17 o més actuacions; 1,5 punts/participant Puntuació per fomentar i mantenir l'estructura de base:

Sempre fins un màxim de 160 punts.

  • Categories que es reconeixen: prebenjamí (Sub-7 i Sub 9) benjamí (Sub-11), aleví (Sub- 13), infantil (Sub-15), cadet (Sub-17), juvenil (Sub-19), júnior (Sub-20 i Sub-23) absolut.

CATEGORIA

MASCULÍ

FEMENÍ

Prebenjamí (Sub-7 i Sub 9)

10 punts

10 punts

Benjamí (Sub-11)

10 punts

10 punts

Aleví (Sub-13)

10 punts

10 punts

Infantil(Sub-15)

10 punts

10 punts

Cadet (Sub-17)

10 punts

10 punts

Juvenil (Sub-19)

10 punts

10 punts

Júnior (Sub-20 i Sub-23)

10 punts

10 punts

Absolut

10 punts

10 punts

(En esports individuals s'entén equip més de 5 llicències per categoria) Puntuació per titulació dels entrenadors;

Sempre fins un màxim de 160 punts.

  • Primer nivell (Monitor Base) o C.F.G.M…...................................... 5 punts.
  • Segon nivell (Entrenador Regional) o C.F.G.M…........................... 10 punts.
  • Tercer nivell (Entrenador Nacional) o C.F.G.S................................ 15 punts.
  • Llicenciat en Activitat Física o Grau en Activitat Física.................. 25 punts.

(S'acreditarà amb la llicència federativa o certificat de la federació on apareguí que  l'entrenador està donat d'alta a la temporada 2020/2021 pel club/associació sol·licitant. Si aquest document no s'aporta es considerarà que no hi ha entrenador reconegut.

BAREM DE PUNTUACIÓ LÍNIA 2 (Subvencions a escoles esportives)

Nota: Si es té més d'una escola es valoraran per separat. Puntuació per nombre de nens en l'escola

Sempre fins un màxim de 200 punts.

  • De 1 a 5 nens/a;................................ 5 punts
  • De 6 a 10 nens/a;............................ 10 punts
  • De 11 a 15 nens/a;......................... 15 punts
  • De 16 a 20 nens/a;.......................... 20 punts
  • De 21 a 25 nens/a,.......................... 30 punts
  • De 26 a 30 nens/a,.......................... 35 punts
  • De 31 a 35 nens/a,.......................... 40 punts
  • De 36 a 40 nens/a,.......................... 45 punts
  • De 41 a 45 nens/a,.......................... 50 punts
  • De 46 a 50 nens/a,.......................... 55 punts
  • De 51 a 55 nens/a,.......................... 60 punts
  • De 56 o més nens/a,....................... 65 punts

(Només es consideraran les escoles quan les edats estiguin compreses entre els 4 i 17 anys, i quan apareguin en un llistat amb el segell i signat pel president del club).

Puntuació per la situació dels monitors (fins un màxim de 150 punts)

  • Contractat amb la titulació especifica de l'esport en concret.............................. 50 punts.
  • No contractat amb la titulació especifica de l'esport en concret......................... 25 punts.
  • Contractat sense la titulació especifica de l'esport en concret............................... 5 punts.
  • No contractat sense titulació especifica de l'esport en concret.............................. 0 punts.

Puntuació per compra de material destinat a l'escola:

  • Més de 2.500€............................................... 28 punts.
  • Entre 2.001 i 2.500€...................................... 23 punts.
  • Entre 1.501 i .2000€...................................... 18 punts.
  • Entre 1.001 i 1.500€...................................... 13 punts.
  • Entre 500 i 1.000€........................................... 8 punts.
  • Menys de 500€................................................ 3 punts.

Haurà de presentar documentació que pugui acreditar la compra, el pagament i la destinació d'aquest  material a l'escola. Per exemple, mitjançant una factura.

  

 

ANNEX I

SOL·LICITUD DE SUBVENCIÓ A PROGRAMES D'ESPORT A LA ILLA DE FORMENTERA ANY 2022

DADES DEL CLUB/ASSOCIACIÓ;

NOM CLUB/ASSOCIACIÓ;

C.I.F.;

Nom i llinatges (president);

NIF:

Domicili (Club/Associació)

Població;

Província

Tel.;

Quantitat sol·licitant:

Núm. Reg. Entitats

APARTATS EN QUÈ CONCURSA;  (posau una x en la casella corresponent)

   Línia 1

 

   Línia 2

 

SOL·LICITA

Que sigui concedida una subvenció, per l'import corresponent, segons les bases del Consell  Insular de Formentera , per les quals es regula la concessió de subvencions a programes d'esport a la Illa de Formentera per l'any 2022 assumint totes les responsabilitats que se'n poguessin derivar i comprometent-se a complir tots els requisits especificats en aquestes bases i les establertes amb caràcter general a l'article 11 del decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, text refós del a llei de subvencions de les Illes Balears i a l'article 14 de la llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

A aquest efecte, s'adjunta a la sol·licitud la documentació sol·licitada;

Formentera,                d                             2022

 

(Signatura  del president del club/associació i segell)

 

 

ANNEX II

DECLARACIÓ RESPONSABLE

 

Representant:.

NIF:

 

Càrrec:

Entitat:

CIF:

Adreça:

Població:

CP:

 

Telèfon:

Correu electrònic:

DECLARO sota la meva responsabilitat que no concorro en cap de les següents circumstàncies:

  • Haver estat condemnat mitjançant sentència ferma a la pena de pèrdua de la possibilitat d'obtenir subvencions o ajudes públiques.
  • Haver sol·licitat la declaració de concurs, haver estat declarat insolvent en qualsevol procediment, trobar-se declarat en concurs, estar subjecte a intervenció judicial o haver estat inhabilitat conforme a la Llei concursal sense que hagi conclòs el període d'inhabilitació fixat en la sentència de qualificació del concurs.
  • Haver donat lloc, per causa de la qual hagués estat declarat culpable, a la resolució ferma de qualsevol contracte celebrat amb l'Administració.
  • Estar culpable la persona física, els administradors de les societats mercantils o aquells que ostentin la representació legal d'altres persones jurídiques, en algun dels supòsits de la Llei 12/1995, de 11 maig, d'Incompatibilitats dels Membres del Govern de la Nació i dels Alts Càrrecs de l'Administració General de l'Estat, de la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'Incompatibilitats del Personal al Servei de les Administracions Públiques, o tractar-se de qualsevol dels càrrecs electes regulats en la Llei Orgànica 5/1985, de 19 de juny, del Règim Electoral General, en els termes establerts en la mateixa o en la normativa de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.
  • Tenir la residència fiscal en un país o territori qualificat reglamentàriament com paradís fiscal.
  • Haver estat sancionat mitjançant resolució ferma amb la pèrdua de la possibilitat d'obtenir subvencions.
  • No trobar-se al corrent de les obligacions tributàries (Estat, Comunitat Autònoma i Consell Insular de Formentera) o amb la Seguretat Social en el moment de presentació d'aquesta sol·licitud.
  • No trobar-se al corrent de pagament d'obligacions per reintegrament de subvencions anteriorment concedides o no haver justificat degudament les mateixes, en ambdós casos, segons resolució de l'òrgan municipal competent.
  • No haver presentat la justificació d'altres subvencions concedides per aquest Consell en la data de presentació d'aquesta sol·licitud.
  • Que l'associació ha destinat l'import de la subvenció concedida a la finalitat establerta  en el projecte pel qual s'atorga la subvenció. i que les factures, justificades corresponen a despeses efectivament realitzades i derivats de la finalitat per la qual va ser concedida la subvenció, que són assumides com a pròpies i no han set presentades davant altres entitats públiques o privades com a justificants d'ajudes concedides per a aquestes.  

Formentera,                d                              2022

 

(Signatura del president del club/associació  i segell)

 

ANNEX III

DADES DE L'ENTITAT BANCÀRIA A LA QUAL TRANSFERIR L'IMPORT DE LA SUBVENCIÓ

 

 Titular del compte

 

Entitat bancària

Domicili

C.P

Localitat

Província

 

A EMPLENAR PER L'ENTITAT BANCÀRIA

 

 

Certifico l'existència referenciada en ALTA DE DADES BANCÀRIES oberta a nom  del titular que es reflecteix en “Titular/es del Compte

L'APODERAT

 

Segell de l'Entitat

 

 

 

Signat..:…………………………………

 

 

ANNEX IV

DADES REFERENTS ALS MEMBRES DE LA JUNTA DIRECTIVA DEL CLUB SOL·LICITANTS

 

 

NOM COMPLET

TELÈFON

PRESIDENT

 

 

VICEPRESIDENT

 

 

SECRETARI

 

 

TRESORER

 

 

VOCAL

 

 

VOCAL

 

 

 * S'acompanya d'un certificat de la federació en qüestió, que no es troba amb cap sanció pendent sense resoldre.

Formentera,                d                               2022

 

(Signatura del president del club/associació i segell)

 

 

ANNEX V

AUTORITZACIÓ D'OBTENCIÓ DE DADES FISCALS

Sr. ......................................................................................................DNI...............................

Sra. ....................................................................................................DNI...............................

Actuant en representació del:

Club ....................................................................................................NIF...............................

en relació a la sol·licitud..........................................................................................................

AUTORITZAR al Consell Insular de Formentera perquè pugui efectuar quantes consultes, informàtiques o per qualsevol altre procediment legalment establert, siguin necessàries per obtenir el certificat de la seguretat social i de Hisenda, en relació a les subvencions d'esports.

Formentera,          de                                       de 20     

Signatura

 

 

ANNEX VI

DADES PER LA SOL·LICITUD DE SUBVENCIÓ PER LA LÍNIA 1

FORMENTERA 2020/2021

 

Categories masculines

Núm. llicències

Categories femenines

Núm. llicències

NOMBRE DE LLICÈNCIES A CADA CATEGORIA;

Prebenjamí (Sub-7 i Sub 9)

 

Prebenjamí (Sub-7 i Sub 9)

 

Benjamí (Sub-11)

 

Benjamí (Sub-11)

 

Aleví (Sub-13)

 

Aleví (Sub-13)

 

Infantil (Sub-15)

 

Infantil (Sub-15)

 

Cadet (Sub-17)

 

Cadet (Sub-17)

 

Juvenil (Sub-19)

 

Juvenil (Sub-19)

 

Júnior (Sub-20 i Sub-23)

 

Júnior (Sub -20 i Sub-23)

 

Absolut

 

Absolut

 

 

ESPORTS INDIVIDUALS

Esportistes amb 2-5 actuacions

 

Esportistes amb 6-10 actuacions

 

Esportistes amb 11-16 actuacions

 

Esportistes amb 17 o més actuacions

 

 

ESPORTS COL·LECTIUS

De 2 a 5 jornades

 

De 6 a 10 jornades

 

De 11 a 16 jornades

 

De 17 o més jornades

 

 

ENTRENADORS/ES AMB QUÈ COMPTA EL  CLUB

Nom

Titulació

Responsabilitat al club

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Formentera,         d                           2022

 

(Signatura del president/a del club/associació i segell)

 

 

 

​​​​​​​ANNEX VII

COMPTE JUSTIFICATIU SIMPLIFICAT. MEMÒRIA ECONÒMICA DE L'ACTUACIÓ

Annex descarregable a: : www.consellinsulardeformentera.cat