Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 360242
Decret de la presidència del Consell Insular de Menorca núm. 160/2022, de 28 de juny, relatiu al cessament d’un membre del Consell Executiu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que, mitjançant el Decret de Presidència núm. 422 de 9 de juliol de 2019 ( BOIB ext. núm. 93, de 10.7.2019) vaig nomenar els membres del Consell executiu d'aquest Consell Insular.

Atès l'escrit de renúncia al càrrec electa i consellera executiva de Mobilitat presentat per la senyora Francesca Gomis Luís en data 24 de juny de 2022 (Reg. entrada núm. GE/015728/2022).

Atès que l'article 69.2 del Reglament orgànic estableix que, en els supòsits de cessament en el càrrec de conseller o consellera executiva, la presidència del Consell designarà el conseller o consellera executiva que l'ha de substituir mentre no es nomeni un nou conseller o consellera executiva.

En el marc del que estableix l'article 66.2 de l'Estatut d'autonomia de les Illes Balears, i d'acord amb les atribucions que em confereix l'ordenament jurídic vigent, en particular l'article 9.2 g de la Llei 8/2000, de 27 d'octubre, de consells insulars, i els articles 66 i 69 del Reglament orgànic d'aquesta institució, en relació amb el ceassament dels membres del Consell Executiu,

RESOLC

PRIMER. Cessar la senyora Francesca Gomis Luis, com a consellera executiva cap del departament de Mobilitat, a conseqüència de la renúncia.

SEGON. Assumir personalment i temporalment la responsabilitat i gestió directa del Departament de Mobilitat, mentre no es designi novament el conseller o consellera executiva que les ha d'assumir.

TERCER. Derogar totes les disposicions de rang igual o inferior que s'oposin al que s'estableix en aquest decret.

QUART. Notificar aquesta resolució als interessats, al servei de gestió de persones i publicar-ne el seu contingut en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), per tal que comenci a vigir el mateix dia que es dicti.

CINQUÈ. Donar-ne compte al Ple, en la primera sessió que tengui.

  

Maó, 28 de juny de 2022

Per delegació de la presidenta La secretària

Rosa Salord Olèo

(Decret 427/2019, d'11 de juliol)

(BOIB núm. 97 de 16-7-2019)