Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

INSTITUT RAMON LLULL

Núm. 298647
Resolució de 24 de maig de 2022, relativa a la publicitat de l’oferta pública d’estabilització del Consorci Institut Ramon Llull

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès el que disposa el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic (en endavant, TREBEP), d'aplicació, en el que sigui procedent, al personal laboral al servei dels organismes públics, agències i altres entitats de dret públic amb personalitat jurídica pròpia, vinculades o dependents de qualsevol de les administracions públiques (article 2.1 d) i les previsions relatives a l'accés a l'ocupació pública i adquisició de la relació de servei (títol IV, capítol I).

De conformitat amb la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública (BOE núm. 312, de 29 de desembre), i la previsió que els preceptes continguts en la norma relatius als processos d'estabilització siguin d'aplicació a les societats mercantils públiques, entitats públiques empresarials, fundacions del sector públic i consorcis del sector públic, sens perjudici de l'adequació, si s'escau, a la seva normativa específica (disposició addicional setena).

D'acord amb la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, que disposa d'una regulació bàsica dels consorcis que s'integrin en el sector públic institucional estatal, autonòmic i local.

Vist l'Acord de Govern 119/2017, d'1 d'agost, mitjançant el qual s'aproven els nous Estatuts del Consorci Institut Ramon Llull (DOGC núm. 7426, de 3 d'agost), pel que fa al règim de personal del Consorci (article 18), especialment, la previsió de l'apartat 2.3 relativa al règim jurídic d'aplicació al personal de l'Institut, que és el que correspon al personal de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, així com els criteris establerts per la Direcció General de la Funció Pública pel que fa als consorcis amb participació majoritària de l'Administració de la Generalitat de Catalunya. En aquest sentit, és d'aplicació el Conveni col·lectiu de treball del personal de l'Institut Ramon Llull per als anys 2010-2011 (codi 0815941).

D'acord amb les previsions sobre l'oferta d'ocupació pública de l'article 70.2 del TREBEP i en ús de les atribucions que em confereix la normativa vigent,

RESOLC

Anunciar la remissió expressa a la publicació de l'oferta pública d'estabilització del Consorci Institut Ramon Llull que aprovi el màxim òrgan de Govern, corresponent a la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública (BOE núm. 312, de 29 de desembre), al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i a la pàgina web de l'entitat (www.llull.cat).

 

Barcelona, 24 de maig de 2022

El director del Consorci Institut Ramon Llull Pere Almeda i Samaranch