Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE LLUBÍ

Núm. 298293
Acord aprovació inicial modificació puntual NNSS

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Ple de l'Ajuntament en la sessió ordinària de 21 de març de 2022, per majoria absoluta dels seus membres va adoptar el següent acord:

“Vista la voluntat de l'equip de govern,  a sol·licitud d'instància de part, per la realització de la modificació puntual de les Normes Subsidiàries per l'ordenació de les alineacions derivades de la prolongació del carrer Maria Perelló.

El 31 d'agost de 2021 (2021-E-RE-464), Gabriel Sastre Vicenç en representació de Margarita Benàssar Perelló sol·licita la modificació puntual de les NN.SS de Llubí, amb projecte titulat “Ordenación de las alineaciones derivadas de la prolongación del carrer Maria Perelló”, signat per North Bay Arquitectes SLP (Gabriel Sastre Vicenç i Ignacio Salas Pons) i visat pel COAIB amb data 25 d'agost de 2021 i número de visat col·legial 11/08258/21. Posteriorment, el 10 de setembre de 2021 (2021-E-RC-1926), s'aporta còpia en paper (3 còpies) del projecte prèviament presentat de forma telemàtica.

Una vegada presentada la documentació en data 31 d'agost de 2021 ( 2021-E-RE- 464 ) l'arquitecte municipal emet informe en data 08 de març de 2022.

Vist l'informe del secretari interventor de dia 10 de març de 2022.

La regulació jurídica de les modificacions puntuals de planejament es troba regulada en els articles 50 a 59 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears  i 171 del Reglament General de la Llei 2/2014, de 25 de març, de ordenació i ús del sol, per a la illa de Mallorca.

D'acord amb això, i segons les disposicions legals vigents, PROPOSO a l'Ajuntament Ple l'adopció del present ACORD:

Primer.- Aprovar inicialment l'expedient de la modificació puntual de les normes subsidiàries de Llubí per l'ordenació de les alineacions derivades de la prolongació del carrer Maria Perelló.

Segon.- Publicar el present acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears, al Tauler d'Edictes de l'Ajuntament, a un dels periòdics de major circulació a la província i a la seu electrònica de l'Ajuntament.

Tercer.- Sotmetre aquest expedient a informació pública per a que en el termini de 45 dies, comptat des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el BOIB, pugui examinar-se i, en el seu cas, presentar les reclamacions i al·legacions que s'estimin oportunes. L'expedient estarà de manifest a l'Ajuntament de Llubí (C/ Sant Feliu, 13) en horari d'obertura al públic, i a la a la  pàgina web de l'Ajuntament de Llubí (www.ajllubi.net).

Quart.- Sol·licitar un informe de les administracions o els ens estatals, autonòmics o insulars, les competències dels quals es puguin veure afectades així com a la Comissió Balear de Medi Ambient.

Cinquè.- Assenyalar com a àrea afectada per la suspensió de l'atorgament de llicències la compresa en el sector delimitat per la present modificació, per un període de dos anys; de conformitat amb l'establert a l'article 51.2 i 51.4.b de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears.”

 

Llubí, document signat electrònicament (26 de maig de 2022)

La batlessa

Magdalena Perelló Frontera