Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MOBILITAT I HABITATGE

Núm. 298253
Resolució del conseller de Mobilitat i Habitatge de 20 de maig de 2022 per la qual s’amplia el termini d’informació pública del Projecte de Decret pel qual es desenvolupa el règim especial de prestació dels transports marítims entre les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 12 de maig de 2022 es va publicar al BOIB la resolució del conseller de Mobilitat i Habitatge per la qual se sotmet a informació pública el Projecte de Decret pel qual es desenvolupa el règim especial de prestació dels transports marítims entre les Illes Balears.

2. Diverses entitats han manifestat dificultat tècnica per preparar les seves al·legacions en el termini establert.

Fonaments de dret

1. Article 32 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques que disposa:

L'Administració, excepte precepte en contra, pot concedir d'ofici o a petició dels interessats una ampliació dels terminis establerts que no excedeixi la meitat d'aquests, si les circumstàncies ho aconsellen i amb això no es perjudiquen drets de tercer. L'acord d'ampliació s'ha de notificar als interessats.

2. La Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears.

3. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Ampliar el termini d'informació pública de l'esborrany del Projecte de Decret pel qual es desenvolupa el règim especial de prestació dels transports marítims entre les Illes Balears, a disposició de les persones interessades a la seu de la Direcció General de Transport Marítim i Aeri (c/ Gremi de Corredors, núm. 10, 3ª planta, Polígon de Son Rossinyol, Palma), a la pàgina web de la Direcció General de Transport Marítim i Aeri i a la pàgina web de Participació Ciutadana del Govern de les Illes Balears, en set dies hàbils.

2. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller Mobilitat i Habitatge en el termini d'un mes comptador des de l'endemà que s'hagi publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears,d'acord amb el que disposen l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 44, de 3 d'abril), i l'article 124 de la Llei 39/2105, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú (BOE núm. 236, de 2 d'octubre).

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de publicar-se en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb el que estableix l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa (BOE núm. 167, de 14 de juliol).

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (24 de maig de 2022)

El conseller de Mobilitat i Habitatge Josep Marí i Ribas