Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA D'ESTRATÈGIA TURÍSTICA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 297286
Resolució del President de l’AETIB per la qual es modifica l’Annex 7 de la Resolució de 8 de febrer de 2022 per la qual s’aproven les bases de la convocatòria per a la realització de convenis de col·laboració de co-màrqueting estratègic amb l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) a accions que millorin la connectivitat turística de les Illes balears amb els mercats emissors

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el BOIB núm. 21, de 10 de febrer de 2022, es va publicar la Resolució del president de l'AETIB de 8 de febrer de 2022, per la qual s'aproven les bases de la convocatòria per a la realització de convenis de col·laboració de co-màrqueting estratègic amb l'agència d'Estratègia  Turística de les Illes Balears (AETIB) a accions que millorin la connectivitat turística de les Illes Balears amb els mercats emissors.

A l'Annex 7 d'aquesta Resolució s'inclouen les directrius sobre l'ús de les marques.

Amb la finalitat d'elaborar les directius d'ús de les marques per a la present convocatòria, a la data de la seva redacció, es va prendre com a referència el Manual de marca PRTR facilitat per a la entitat encarregada de coordinar el Plan de Transformación, Recuperación y Resiliencia amb data de publicació maig 2021. A data d'avui, aquest manual ha sofert canvis substancials que obliguen a l'adaptació de les directrius de marca publicades a la convocatòria. Amb tot això es dona compliment al manual de marca  PRTR publicata en data desembre v3 2021.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1.- Modificar l'Annex 7 de la Resolució del president del' AETIB, de 8 de febrer de 2022, per la qual s'aproven les bases de la convocatòria per a la realització de convenis de col·laboració de co-màrketing estratègic amb l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) a accions que millorin la connectivitat turística de les Illes Balears amb els mercats emissors.

2.- Ordenar la publicació en el BOIB d'aquesta Resolució.

Aquesta resolució tindrà efectes des de el dia següent a la seva publicació en el BOIB llevat aquells materials que hagin sigut aprovats prèviament a aquesta publicació per part de l'àrea d'Imatge i Publicacions de l'AETIB . Las noves Directrius sobre l'ús de les marques estaran disponibles a la web de AETIB.

Interposició de recursos

Davant aquesta resolució -que exhaureix la via administrativa- es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant el president de l'AETIB en el termini d'un mes a contar des de el dia següent a la seva publicació en el  BOIB, de conformitat amb el que s'estableix a l'article 57 de la Llei  3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 44, de 3 d'abril) i l'article 123 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques (BOE núm. 236, de 2 de octubre).

També es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu, en el termini de dos mesos des de el dia següent a la seva publicació en el BOIB, de conformitat amb l'establert a l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciós administrativa.

  

Palma, a data de la firma electrònica (26 de maig de 2022)

El president de la AETIB

Jaume Colom Adrover

(Per Resolució del president de la AETIB de 28 de setembre de 2021, de delegació de firma)