Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 297244
Aprovació inicial de tramitació del “Projecte per a la instal·lació de pèrgoles fotovoltaiques per autoconsums de 99kwn amb cinc punts de càrrega per a vehicles elèctrics al poliesportiu Antoni Blanc, T.M. Formentera (exp. 2021/4604)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Ple del Consell Insular de Formentera en sessió de caràcter ordinari del dia 22 d'abril de 2022, va adoptar el següent acord:

PRP 2022/283 APROVACIÓ INICIAL DE TRAMITACIÓ DEL “PROJECTE PER A LA INSTAL·LACIÓ DE PÈRGOLES FOTOVOLTAIQUES PER AUTOCONSUMS DE 99KWN AMB CINC PUNTS DE CÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS AL POLIESPORTIU ANTONI BLANC, T.M. FORMENTERA (EXP. 2021/4604)”

Vista la proposta formulada en l'expedient present, del tenor literal següent, que defensa la presidenta del Consell Insular:

“El Sr. Antoni Tur Serra, conseller de Medi Ambient i Serveis d'Inspecció, presenta per a la seva aprovació la següent proposta d'acord:

“(...)

PROPOSTA D'ACORD

Primer.- Aprovar inicialment la tramitació del “Projecte per a la instal·lació de pèrgoles fotovoltaiques per autoconsums de 99kWn amb cinc punts de càrrega per a vehicles elèctrics al Poliesportiu Antoni Blanc, T.M. Formentera (exp. 2021/4604)”

Segon.- Procedir a la informació pública del projecte per un termini de 15 dies mitjançant publicació al BOIB, a la pàgina web i al Tauler d'anuncis del Consell Insular de Formentera, així com al perfil del contractant del Consell de Formentera allotjat a la Plataforma de Contratación del Sector Público (PLACSP), als efectes de que es puguin presentar al·legacions.

Tercer.- Ordenar als SSTT del Consell Insular de Formentera, prèvia la tramitació de l'expedient de contractació de l'obra, es dugui a terme el replanteig previ del projecte d'obres, amb la corresponent comprovació de la realitat geomètrica del projecte i la disponibilitat dels terrenys necessaris per a la normal execució. Un cop realitzat el replanteig s'incorporarà el projecte, que conté entre altres els plecs de prescripcions tècniques, i l'acta de replanteig previ a l'expedient de contractació.

Quart.- Fer constar que el present acord d'aprovació de projecte d'obres és un acte de tràmit previ al procediment de contractació, i que en conseqüència no és susceptible de recurs en via administrativa o contenciós administrativa, sense perjudici de que es puguin interposar els corresponents recursos contra els que posen fi al procediment”. (...)”

 

El Projecte per a la instal·lació de pèrgoles fotovoltaiques per autoconsums de 99kWn amb cinc punts de càrrega per a vehicles elèctrics al Poliesportiu Antoni Blanc, T.M. Formentera (exp. 2021/4604), es poden consultar a través del següent enllaç:

https://www.consellinsulardeformentera.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=8848%3A2022-05-24-11-25-47&catid=368%3Ainformacio-publica-dambit-general&Itemid=449&lang=ca

i de manera presencial a les oficines de l'àrea de Medi Ambient i Serveis d'Inspecció del Consell Insular de Formentera al carrer Mallorca nº15 07871 Sant Ferran, TM Formentera.

Es fa públic per a general coneixement.

 

Formentera, amb data de la signatura electrònica (24 de maig de 2022)

La presidenta Ana Juan Torres