Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 297160
Resolució de la consellera Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual s’aproven les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses, amb expressió de la causa d’exclusió, de les proves selectives convocades per a l’ingrés, pel torn lliure, al cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, amb indicació del lloc i de la data de realització del primer exercici

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 5 de març de 2019 (BOIB núm. 33, de 12 de març), es varen aprovar les bases generals que han de regir els processos selectius per cobrir les places vacants de personal funcionari de l'àmbit dels serveis generals previstes en les ofertes d'ocupació pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, incloses en les ofertes d'ocupació pública aprovades per acord del Consell de Govern per a l'any 2018.

2. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat es varen aprovar la convocatòria, les bases, els exercicis, i el barem de mèrits, i es va designar el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, al cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 167, de 4 de desembre de 2021)

3. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 31 de març de 2022 (BOIB núm. 45, de 2 d'abril) es varen aprovar les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses, amb expressió de la causa d'exclusió, de les proves selectives esmentades.

4. En data 4 de maig es varen trametre, per part del Servei de Valoració i Orientació de la Discapacitat i la Dependència, els informes d'aptitud per a l'accés, promoció interna, i provisió de llocs de feina de persones amb discapacitat a la funció pública al cos facultatiu subaltern especialitat auxiliar de suport, corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual. De resultes d'aquest informes, algunes de les persones admeses provisionalment no compleixen el requisit de tenir l'aptitud per poder participar en aquesta convocatòria, amb la qual cosa han de ser excloses definitivament.

5. Una vegada finalitzat el termini previst en la base 7.1 de les bases generals perquè les persones excloses o omeses esmenin les deficiències o aportin la documentació preceptiva, i d'altra banda, amb relació als informes d'aptitud tramesos pel Servei de Valoració i Orientació de la Discapacitat i la Dependència, s'ha d'aprovar i publicar la llista definitiva de persones admeses i excloses de les proves selectives esmentades, amb indicació del lloc i data de realització del primer exercici.

Fonaments de dret

1. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El Decret 27/1994, d'11 de març, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma.

4. El Decret 36/2004, de 16 d'abril, pel qual es regula l'accés, la promoció interna i la provisió de llocs de treball de persones amb discapacitat a la funció pública de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

5. La Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 5 de març de 2019 (BOIB núm. 33, de 12 de març), per la qual es varen aprovar les bases generals que han de regir els processos selectius per cobrir les places vacants de personal funcionari de l'àmbit dels serveis generals previstes en les ofertes d'ocupació pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, incloses en les ofertes d'ocupació pública aprovades per acord del Consell de Govern per a l'any 2018.

6. La Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual es varen aprovar la convocatòria, les bases, els exercicis, i el barem de mèrits, i es va designar el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, al cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 167, de 4 de desembre de 2021)

Per tot l'anterior dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Aprovar la llista definitiva de les persones aspirants admeses a les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, al cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, convocades per Resolució de 30 de novembre de 2022.

Aquesta llista és la que consta en l'annex 1 d'aquesta Resolució.

2. Aprovar la llista definitiva de les persones aspirants excloses, amb expressió de la causa de l'exclusió, a les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, al cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, convocades per Resolució de 30 de novembre de 2022.

Aquesta llista és la que consta en l'annex 2 d'aquesta Resolució.

3. Declarar la pèrdua del dret a esmenar el defecte o presentar el document preceptiu, previst al punt 7.1 tercer paràgraf, de les bases generals que regeixen aquest procés selectiu en relació a les persones excloses o omeses que no l'hagin exercit.

4. Aprovar la data, l'hora i el lloc de realització del primer exercici de les proves selectives per a l'accés, pel torn lliure, al cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i convocar les persones aspirants admeses de conformitat amb el que estableix l'annex 3 d'aquesta Resolució.

5. Publicar aquesta Resolució en el BOIB i en els taulers d'anuncis de l'EBAP i de la conselleria competent en matèria de funció pública. Així mateix, es pot consultar a la pàgina web <http://oposicions.caib.es>.

(Signat electrònicament: 20 de maig de 2022)

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat Mercedes Garrido Rodríguez

 

ANNEX 1 Llista definitiva de persones aspirants admeses

Cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual

DNI

LLINATGES, NOM

***9564*

AMOROS GUILLEN, CARLOS

***3337*

ARANA VALADES, DEBORAH

***3681*

BASTIDA BANEGAS, MARTA

***3568*

BENNASSAR COMAS, CATALINA VICTORIA

****7111

BLENGIO RIBEIRO, PATRICA LUCIA

***8583*

COMAS GUIMERA, CRISTOBAL

***4875*

COMPANY BISQUERRA, BARBARA MARIA

***6377*

CONTI ARTIGUES, RAQUEL

***9446*

CUGAT SOMALO, ANA MARIA

***3484*

ESLAVA TRAMULLAS, PATRICIA

***7904*

FIOL OBRADOR, PAULA

***6111*

FLEXAS ROSSELLO, FRANCISCA MARIA

***3903*

GARCÍA GIRÓN, NATALIA

***7966*

GUERRERO BARCELO, ANTONI

***7008*

GUIRAO ROMERO, NOELIA

***4681*

LENDINEZ GARCIA, RAQUEL

***9706*

MARTIN RUIZ, NOEMI

***8016*

MATHEU PAYERAS, MARIA CRISTINA

***4786*

MAYOL MUÑOZ, ORIOL BENET

***2233*

MENENDEZ GONZALEZ, LAURA

***3496*

MIR VICH, JOAN PAU

***8397*

PABLO STENDER, ERIK

***8648*

PEREZ FORTEZA, RAFAEL

***8190*

POU SERRA, LAURA

***1714*

RAMIS RAMIS, MARGARITA INES

***7495*

RIERA LLITERAS, NEUS

***5984*

ROIG CAPELLA, CATALINA VICTORIA

***6355*

RUIZ NAVARRO, ELENA

***2288*

SAEZ MORENO, MARIA ELENA

***9749*

SANCHEZ CRESPI, GABRIEL

***1278*

SBERT RIGO, JOSEP

***9022*

TERRONES VIDAL, JESICA

***6819*

TITOS LEAL, GUILLEM

***6857*

VERDERA PEREZ, FRANCISCO NICOLAS

***1527*

VICH PRIEGO, MARTI

 

ANNEX 2 Llista provisional de persones aspirants excloses

Cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual

DNI

LLINATGES, NOM

MOTIU DE L'EXCLUSIÓ

***7932*

BALTASAR RIAN, DAVID

CERTIFICAT D'APTITUD NO APTE PER A LES FUNCIONS DEL LLOC DE FEINA

***7384*

BONILLA GALMES, DAVID

NO ACREDITA ELS CONEIXEMENTS DE LLENGUA CATALANA REQUERITS

***8561*

CANSADO ESTARAS, JOSE

CERTIFICAT D'APTITUD NO APTE PER A LES FUNCIONS DEL LLOC DE FEINA

***7176*

CLADERA VAQUER, MARC

NO ACREDITA EL TIPUS DE DISCAPACITAT REQUERIT

***4722*

COMAS PEREZ, JOSE

CERTIFICAT D'APTITUD NO APTE PER A LES FUNCIONS DEL LLOC DE FEINA

***8655*

INAREJOS DE JUANA, JORGE

CERTIFICAT D'APTITUD NO APTE PER A LES FUNCIONS DEL LLOC DE FEINA

***6725*

JUAN RUBIO, CATALINA

SOL·LICITUD PRESENTADA FORA DE TERMINI

***1992*

PORRAS RIERA, CLOTILDE

CERTIFICAT D'APTITUD NO APTE PER A LES FUNCIONS DEL LLOC DE FEINA

***4906*

ROLDAN PONS, GUILLEM

CERTIFICAT D'APTITUD NO APTE PER A LES FUNCIONS DEL LLOC DE FEINA

***7314*

RUBIO COMAS, DANIEL

NO ACREDITA EL TIPUS DE DISCAPACITAT REQUERIT

***0463*

SANTAMARIA URTASUN, MANUEL

CERTIFICAT D'APTITUD NO APTE PER A LES FUNCIONS DEL LLOC DE FEINA

 

ANNEX 3

Data, hora i lloc de realització del primer exercici de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, al cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual

Data: 28 de juny de 2022

Hora: 10:00 hores

Lloc: Campus de la Universitat de les Illes Balears (UIB)