Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE VALLDEMOSSA

Núm. 297148
Acord de ple 19.07.2021 modificació horari laboral ordinari Ajuntament de Valldemossa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord de ple amb data de dia 19 de juliol de 2021, s'aprova la modificació de la jornada laboral ordinària d'aplicació al personal de l'Ajuntament de Valldemossa i el contingut literal del qual és el següent:

“Antecedents de fet 

Document

Data

Provisió d'Alcaldia

 08/06/2021

Informe de Secretaria

 08/06/2021

Proposta Regidor

11/06/2021

Convocatòria a Sessió de la Mesa de Negociació

 14/06/2021

Acta de la Reunió de la Mesa de Negociació

 18/06/2021

Informe d'Intervenció

 06/07/2021

Vist quant antecedeix, es considera que l'expedient ha seguit la tramitació establerta en la Legislació aplicable procedint la seva aprovació pel Ple, conforme a l'article 22.2.d) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local.

Per això, aquesta Regidoria eleva al Ple la següent proposta d'

ACORD: 

PRIMER. Aprovar el text consensuat per la Mesa de Negociació de data 17 de juny, que recull l'Acord de modificació de la jornada ordinària de treball, aplicació al personal d'aquest Ajuntament, i el contingut literal del qual és el següent:

«ACORD:

PRIMER. Deixar sense efectes els articles 7 i 8 del Conveni col·lectiu per al personal laboral de l'Ajuntament de Valldemossa i substituir-ho pel següent text:

«La jornada laboral per a tot el personal contractat a jornada completa al servei de la corporació és de 35 hores setmanals»

SEGON. Deixar sense efectes el primer i tercer paràgraf de l'article 34 de l'Acord de Funcionaris de l'Ajuntament de Valldemossa i substituir-ho pel següent text:

«La jornada laboral per a tot el personal funcionari al servei de la corporació és de 35 hores setmanals»

TERCER. Els acords anteriors queden condicionats al següent: NO podran afectar al compliment d'aquest Administració de l'objectiu següent: la temporalitat de l'ocupació pública NO superarà el 8% de les places de naturalesa estructural en cada un dels seus àmbits. Per la qual cosa, abans de 31 de desembre s'aprovarà per la Batlia (prèvia negociació) la corresponent Oferta d'Ocupació Pública d'Estabilitat, conforme disposa la disposició transitòria quarta de la Llei 11/2020, de 30 de desembre, de Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2021.»

SEGON. Comunicar l'Acord del Ple al President de la mesa de Negociació i notificar aquest als representants del personal amb indicació dels recursos que s'estimin pertinents. Així mateix, emplaçar a les parts per a la signatura de l'Acord.

TERCER. Signat l'Acord, que per la Mesa de Negociació es presenti aquest en l'Oficina Pública corresponent perquè es procedeixi al seu registre, i posterior publicació. Igualment es donarà publicitat en el tauler d'anuncis i a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://valldemossa.sedelectronica.es], per a general coneixement de tot el personal.

 

QUART. Signat l'acord, iniciïn-se els tràmits oportuns per a la plasmació del resultat de la negociació col·lectiva al calendari laboral anual.

I perquè així hi consti als efectes de l'expedient, emeto el present certificat per ordre i amb el vist i plau del Sr. Alcalde, amb l'excepció prevista en l'article 206 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, s'expedeix la present”

 

(Signat electrònicament: 25 de maig de 2022)

El batle Nadal Torres Bujosa