Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT DE L'ESPORT HÍPIC DE MALLORCA

Núm. 296574
Acord del Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca de data 25 de maig de 2022, mitjançant el qual s’aprova l’oferta d’ocupació pública extraordinària de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca per processos d’estabilització d’ocupació temporal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, en sessió de dia 25 de maig de 2022, ha adoptat l'acord següent:

Atesos:

1. L'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca, organisme autònom del Consell Insular de Mallorca, es regeix pels seus estatuts, aprovats pel Ple del Consell Insular de Mallorca  (6/10/1997) i per la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local. L'article 17 dels estatuts de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca recull les atribucions del seu President.

2. L'article 36 del Reglament Orgànic del Consell Insular de Mallorca estableix que és atribució del seu Consell Executiu, entre d'altres, aprovar l'oferta anual d'ocupació pública (art 36.12).

3. L'article 91.1 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, preveu que les corporacions locals formularan públicament la seva oferta d'ocupació, ajustant-se als criteris fixats en la normativa bàsica estatal, i l'article 70 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, estableix que les necessitats de recursos humans, amb assignació pressupostària, que s'hagin de proveir mitjançant la incorporació de personal de nou ingrés seran objecte de l'oferta d'ocupació pública, o a través d'altre instrument similar de gestió del proveïment de les necessitats de personal.

4. L'article 2 de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, regula els processos d'estabilització d'ocupació temporal, de forma que preveu l'autorització d'una taxa addicional per a l'estabilització d'ocupació temporal que inclourà les places de naturalesa estructural que, estiguin o no dins les relacions de llocs de treball, plantilles o altra forma d'organització de recursos humans que estan contemplades en les distintes Administracions públiques i estant dotades pressupostàriament, hagin estat ocupades de forma temporal i ininterrompudament al menys en els tres anys anteriors a 31 de desembre de 2020. A més de l'anterior, les disposicions addicionals sisena i vuitena  de l'esmentada Llei 20/2021, de 28 de desembre, regulen la convocatòria excepcional d'estabilització d'ocupació temporal de llarga duració.

5. La Resolució de la Secretaria d'Estat de Funció Pública del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, de dia 1 d'abril de 2022, estableix una sèrie d'orientacions per a la posada en marxa dels processos d'estabilització derivats de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, que inclouen, entre d'altres, aspectes relacionats amb la finalitat i objecte dels processos d'estabilització, les característiques de les places a computar i els requisits del procés selectiu.

6. El dia 13 de maig de 2022, es va acordar amb els representants sindicals de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca la publicació d'una Oferta Pública d'Ocupació extraordinària amb l'objectiu de consolidar les places.

7. El dia 17 de maig de 2022, l'Administrador e.f., de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca va emetre un informe memòria justificativa on s'argumenta la necessitat d'aprovar una Oferta Pública d'Ocupació extraordinària per dur a terme un procés d'estabilització de llocs de feina.

8. El dia 17 de maig de 2022, l'Administrador e.f., de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca emet informe econòmic.

9. Atès l'informe jurídic de data de 19 de maig de  2022,  emès per la Tècnica Jurídica de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca. 

10. Atès l'informe de fiscalització emès per la Intervenció General, en data 23 de maig de 2022.

11. Atès l'informe de l'Institut Balear de la Dona de la Conselleria de Presidència i Funció Pública Igualtat del Govern de les Illes Balears de data 24 de maig de 2022.

12. Atesa la resolució del President de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca d'aprovació i elevació al Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, de l'oferta pública d'ocupació extraordinària de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca, pels processos d'estabilització d'ocupació temporal, de data 20 de maig de 2022.

Per tot l'exposat, el Conseller Executiu de Transició, Turisme i Esports elevà al Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, l'adopció del següent.

ACORD

Primer. Aprovar la següent oferta pública d'ocupació extraordinària de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca per a l'any 2022, derivada de l'article 2 i les disposicions addicionals sisena i vuitena de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública:

PLACES PERSONAL LABORAL

CATEGORIA

GRUP

VACANTS

OBSERVACIONS

1

Tècnic -a auxiliar informàtica. Coordinador-a d'apostes

C1

1

 

2

Responsable programació de carreres

C1

1

 

3

Secretari -ària de Presidència

C2

1

 

4

Auxiliar gestió econòmica

C2

1

 

5

Auxiliar activitats esportives

C2

1

 

6

Auxiliar de serveis conductor -a

E

1

 

7

Encarregat-ada manteniment

C2

1

 

8

Oficial-a de manteniment

C2

3

 

9

Mosso -a de jardineria

E

1

 

10

Encarregat-ada caminadors

E

1

 

11

Personal de neteja

E

2

 

12

Terminalista

C2

6

Jornada de  5,5 hores setmanals

13

Conductor -a

C2

3

Jornada de  5,5 hores setmanals

14

Coordinador -a de serveis

C2

1

 

15

Auxiliar de manteniment

E

2

 

16

Porter-a

E

2

Jornada de  5,5 hores setmanals

Segon. Disposar la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears d'aquesta oferta pública tal qual es ve detallada.”

 

(Signat electrònicament: 25 de maig de 2022

La secretària adjunta Paula Baltasar Cozar)