Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 296449
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 23 de maig de 2022 per la qual es publica una correcció d’errors de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 29 d’abril de 2022 per la qual es nomena personal estatutari fix i s’adjudiquen places a les persones que han superat el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria facultatiu/facultativa especialista d’àrea de nefrologia dependents del Servei de Salut convocat per mitjà de la Resolució de 12 d’abril de 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 12 d'abril de 2019 (BOIB núm. 48, de 13 d'abril de 2019), es va convocar un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria facultatiu/facultativa especialista d'àrea de nefrologia dependents del Servei de Salut.

2. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 29 d'abril de 2022 (BOIB núm. 58, de 3 de maig de 2022) es va efectuar el nomenament de personal estatutari fix i es van adjudicar les places a les persones que havien superat el concurs oposició en qüestió.

3. S'ha advertit un error material en les llistes publicades als annexos de la resolució esmentada en el punt anterior, motiu pel qual és procedent fer-ne una correcció, havent-se detectat, que no és correcte el nom d'una aspirant que ha superat el concurs-oposició del Sector de Migjorn.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden rectificar, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, aritmètics i de fet que hi hagi en els actes que dicti.

2. L'article 56.1 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

Per tot això dict la següent

 

Resolució

1. Rectificar l'error que es descriu a continuació, a la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 29 d'abril de 2022 per la qual es nomena personal estatutari fix i s'adjudiquen places vacants a les persones que han superat el concurs oposició de la categoria facultatiu/facultativa especialista d'àrea de nefrologia convocat per mitjà de la Resolució de 12 d'abril de 2019.

Allà on diu:

García Melendreras, Susana Maria

ha de dir:

García Melendreras, Susana

 

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el portal web www.ibsalut.es.

 

(Signat electrònicament: 23 de maig de 2022)

El director general del Servei de Salut Julio Miguel Fuster Culebras Per delegació de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització (BOIB núm. 100, de 20/07/2019)