Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 295879
Extracte de l'Acord de la Junta de Govern Local de 2 de maig de 2022, pel qual s'aprova la convocatòria de subvencions a entitats esportives del municipi de Calvià corresponents a l'any 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Ref. BDNS 628780

D'acord amb el que preveuen els arts. 17.3.b) i 20.8.a) de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index).

Primer. Objecte

La present convocatòria té per objecte la concessió de subvencions que, dirigides a clubs, associacions i entitats esportives, tenen per finalitat promoure i facilitar l'accés a l'esport i a la seva pràctica col·lectiva, sempre dins l'àmbit competencial en matèria esportiva de l'Ajuntament de Calvià.

Segon. Beneficiaris

Poden ser beneficiaris els clubs, associacions i entitats esportives, legalment constituïdes i reconegudes, que, sense ser societats anònimes esportives, figurin inscrites en el Registre de la Direcció General d'Esports i en el Registre Municipal d'Associacions.

No es podran beneficiar de les ajudes previstes en aquesta convocatòria les entitats en què concorri alguna de les prohibicions que estableix l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

Tercer. Bases reguladores

Bases reguladores de la convocatòria de subvencions a entitats esportives del municipi de Calvià corresponents a l'any 2022, publicades en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 66 de 21 de maig de 2022.

Quart. Quantia

L'assignació pressupostària per a la present convocatòria és de tres-cents vint-i-cinc mil euros (325.000,00 €) per a l'any 2022, amb càrrec a la partida pressupostària de l'Ajuntament 401.34000.4800000.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds és de quinze dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Calvià, 24 de maig de 2022

El tinent de batle d'Economia

Marcos Pecos Quintans