Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA, FUNCIÓ PÚBLICA I IGUALTAT

Núm. 295366
Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual se sotmet a informació pública l’Avantprojecte de llei de comunitats balears o illenques fora del territori

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

a) En data 5 de juliol de 2021, la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat ordenà l'inici del procediment d'elaboració de l'avantprojecte de llei de modificació de la Llei 3/1992, de 15 de juliol, de comunitats balears assentades fora del territori de la comunitat autònoma, i es va designar com òrgan responsable del procediment la Direcció General de Relacions Institucionals i Cooperació Local, centre directiu que comptarà, en aquesta tasca, amb la col·laboració de personal del Departament de Relacions amb el Parlament i de Coordinació Normativa de la Direcció General de Coordinació, Relacions amb el Parlament, Drets i Diversitat.

b) Atesa la naturalesa de la matèria regulada, la Direcció General de Relacions Institucionals i Cooperació Local ha proposat sotmetre a informació pública l'Avantprojecte de llei, publicar-ne l'anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i facilitar la participació ciutadana.

Per tot això, i atesa la naturalesa de la disposició, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Sotmetre l'avantprojecte de llei de comunitats balears o illenques fora del territori a informació pública i posar-lo a disposició de les persones interessades, per consultar-lo, a les oficines de la la Direcció General de Relacions Institucionals i Cooperació Local de la Conselleria de Presidència (passeig de Sagrera, 2, Palma), al web del Portal de Transparència i també a la pàgina web de la mateixa Conselleria (<http://cpresidencia.caib.es/>) i al web Participació ciutadana (<http://participaciociutadana.caib.es>) del Govern de les Illes Balears.

2. Fixar el termini d'informació pública fins dia 30 de juny de 2022. Les al·legacions s'han de presentar a la seu de la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat (passeig de Sagrera, 2, Palma) o a qualsevol dels llocs que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i s'han d'adreçar a la la Direcció General de Relacions Institucionals i Cooperació Local.

3. Habilitar la possibilitat de presentar al·legacions per mitjans telemàtics al web de Participació ciutadana (<http://participaciociutadana.caib.es>) del Govern de les Illes Balears, en el termini que estableix l'apartat anterior, d'acord amb l'article 34.2 f de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Sempre que les al·legacions presentades mitjançant la web incloguin la identificació de la persona o entitat que fa les al·legacions, s'han d'incloure en l'expedient d'elaboració normativa, tot i que no constin en el registre electrònic de l'Administració de la Comunitat Autònoma. A aquest efecte, l'òrgan responsable de tramitar l'avantprojecte de llei n'ha d'emetre la diligència corresponent.

4. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

(Signat electrònicament: 20 de maig de 2022)

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Mercedes Garrido Rodríguez