Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ARTÀ

Núm. 289168
Aprovació definitiva de cessió d'un bé patrimonial

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment de la normativa vigent, en no haver-se presentat al·legacions durant el termini d'exposició al públic, ha quedat automàticament elevat a definitiu l'Acord plenari adoptat en data 25 d'abril de 2022, d'aprovació de la cessió gratuïta d'un bé patrimonial municipal, que es transcriu a continuació:

“PRIMER. Cedir de manera gratuïta i en ple domini, com a cosa certa i determinada, amb tot el que li sigui annex i inherent, lliure de càrregues, gravàmens i arrendaments, i al corrent de pagament d'imposts i tributs el següent immoble a l'IBAVI amb la finalitat de destinar-lo a habitatge protegit:

Referència cadastral 0138614ED3903N0001IH

Localització C/ de la Vinya 9 07570 Artà

Classe: Urbà (parcel·la construïda sense divisió horitzontal)

Superfície: 104 m2

Ús: Residencial

Any de Construcció: 1890

SEGON. La cessió gratuïta i en ple domini del bé se sotmet a les següents condicions:

— Les instal·lacions seran destinades exclusivament a la realització de les finalitats i activitats propis de l'entitat cessionària.

TERCER. Seran causes d'extinció de la cessió les següents:

— No destinar les instal·lacions a les finalitats i activitats pels quals van ser cedides.

QUART. Formalitzar la cessió en el document de Conveni de col·laboració que figura com annex a aquest acord, que se subscriurà per la Presidència de l'Entitat i la persona concessionària, i en el qual es descriguin el bé cedit, la seva situació física i el seu estat de conservació.

CINQUÈ. Exposar aquest expedient al públic mitjançant anunci inserit en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, per quinze dies, durant els quals els interessats podran examinar-ho i presentar reclamacions davant el Ple. L'expedient es considerarà definitivament aprovat si durant el citat termini no s'haguessin presentat reclamacions; en cas contrari, el Ple disposarà d'un termini d'un mes per resoldre-les.”

Contra el present Acord, els interessats podran interposar directament recurs contenciós-administratiu en la forma i terminis establerts en els articles 25 a 42 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, Reguladora de dita Jurisdicció.

Sense perjudici d'això, segons allò que s'ha fixat en l'article 113.3 de la Llei 7/1985, la interposició de dit recurs no suspendrà per si sola l'efectivitat de l'acte o Acord impugnat.

 

(Signat electrònicament, 23 de maig de 2022)

El batle,

Manuel Galán Massanet