Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 288162
Acord del Ple del Consell de Mallorca de dia 12 de maig de 2022 relatiu a l’aprovació de l’expedient administratiu 2/2022 de modificació de la Relació de Llocs de Feina de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En la sessió del Ple d'aquesta Corporació, celebrada el dia 12 de maig de 2022, es va aprovar la proposta d'acord del President de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), de modificació de la Relació de Llocs de Feina (RLF) de l'IMAS (expedient administratiu núm. 2/2022), la qual es transcriu a continuació:

«Proposta d'acord

Primer. Aprovar la proposta de modificació de Relació de Llocs de Feina de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials que consta a l'annex que s'adjunta, i que és objecte de l'expedient administratiu de Modificació de RLT 2-2022 amb efectes jurídics i econòmics a partir del dia 1 de juny de 2022. Pel que fa als efectes econòmics dels llocs de nova creació amb dotació econòmica-pressupostària tindran els mateixos efectes sempre que es modifiqui la plantilla del personal de l'IMAS, que es fa simultani a aquest expedient, mitjançant l'expedient administratiu núm. 1/2022.

Segon. ORDENAR la publicació d'aquesta modificació al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i a la Seu electrònica del Consell de Mallorca.

Tercer. REMETRE còpia d'aquesta modificació a l'Administració de l'Estat i a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Quart. INICIAR els tràmits per modificar la plantilla del personal de l'IMAS de l'any 2022, en el sentit de l'expedient de modificació de la RLF de l'IMAS 2/2022.

Interposició de recursos

Contra aquest acord, que posa fi a la via administrativa, podeu interposar, alternativament, els recursos següents:

a) El recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma de Mallorca que correspongui, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

b) El recurs de reposició potestatiu davant el Ple del Consell de Mallorca, en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra la desestimació expressa del recurs de reposició, hi podeu interposar el recurs contenciós administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs de reposició.

Si ha transcorregut un mes des de la interposició del recurs de reposició potestatiu i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa-administrativa, i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions públiques».

 

(Palma, en la data de la signatura electrònica del document, 17 de maig de 2022

La consellera executiva de Drets Socials i presidenta de l'IMAS

Sofia Alonso Bigler)

Documents adjunts