Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'HISENDA I RELACIONS EXTERIORS

Núm. 287424
Resolució de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors per la qual es corregeix l’error observat en la Resolució de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors de 27 d’abril de 2022 per la qual es modifica la Resolució de 6 d’agost de 2019 de delegació de competències i de delegació de signatura en determinats òrgans de la Conselleria d’Hisenda i Relacions Exteriors, d’altres conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, de l’Agència Tributària de les Illes Balears i del Servei de Salut de les Illes Balears, i de suplència dels òrgans directius de la Conselleria d’Hisenda i Relacions Exteriors

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant la Resolució de la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors de 6 d'agost de 2019, publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 110, de 10 d'agost, es varen delegar determinades competències, i també la signatura d'alguns documents, en determinats òrgans de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors, d'altres conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, de l'Agència Tributària de les Illes Balears i del Servei de Salut de les Illes Balears, i es va fixar el règim de suplències dels òrgans directius de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors.

2. Aquesta Resolució ha estat objecte de diferents modificacions, per resolucions de la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors de 23 d'octubre de 2019 (BOIB núm. 146/2019, de 26 d'octubre), de 2 de gener de 2020 (BOIB núm. 2/2020, de 4 de gener, objecte d'una correcció d'errades operada per la Resolució de 23 de gener de 2020 i publicada en el BOIB núm. 11/2020, de 25 de gener) i de 15 de març de 2021 (BOIB núm. 37/2021, 18 de març). Així mateix, ha estat objecte de dues correccions d'errades per les resolucions de 19 d'agost de 2019 (BOIB núm. 116/2019, de 24 d'agost) i de 2 de setembre de 2019 (BOIB núm. 123/2019, de 7 de setembre).

3. Finalment, la Resolució de 27 d'abril de 2022 (BOIB núm. 58/2022, de 3 de maig) va modificar la Resolució de 6 d'agost de 2019 esmentada amb l'objecte d'afegir-hi una nova delegació de competències en matèria de transparència, accés a la informació pública i bon govern. Posteriorment a la publicació, s'ha advertit un error en l'apartat 1 de la Resolució de 27 d'abril de 2022; per tant, cal rectificar aquest apartat.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, disposa que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment els errors materials, de fet o aritmètics dels seus actes.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en els actes i les disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició. La rectificació d'errors ha d'especificar, si escau, els efectes jurídics que se'n deriven, i s'ha de notificar o publicar preceptivament quan faci referència a actes que s'hagin notificat o publicat.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Rectificar l'apartat 1 de la Resolució de la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors de 27 d'abril de 2022 per la qual es modifica la Resolució de 6 d'agost de 2019 de delegació de competències i de delegació de signatura en determinats òrgans de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors, d'altres conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, de l'Agència Tributària de les Illes Balears i del Servei de Salut de les Illes Balears, i de suplència dels òrgans directius de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors, en el sentit següent:

On hi diu:

1. Afegir una lletra f) a l'apartat 1 de la Resolució de la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors de 6 d'agost de 2019 de delegació de competències i de delegació de signatura en determinats òrgans de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors, d'altres conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, de l'Agència Tributària de les Illes Balears i del Servei de Salut de les Illes Balears, i de suplència dels òrgans directius de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors, amb el contingut següent:

f) En matèria de transparència, accés a la informació pública i bon govern, la resolució de les sol·licituds d'accés a la informació pública.

Hi ha de dir:

1. Afegir una nova lletra, la h), a l'apartat 1 de la Resolució de la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors de 6 d'agost de 2019 de delegació de competències i de delegació de signatura en determinats òrgans de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors, d'altres conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, de l'Agència Tributària de les Illes Balears i del Servei de Salut de les Illes Balears, i de suplència dels òrgans directius de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors, amb el contingut següent:

h) En matèria de transparència, accés a la informació pública i bon govern, la resolució de les sol·licituds d'accés a la informació pública.

2. Disposar que aquesta Resolució produeix efectes, una vegada publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a partir del dia 3 de maig de 2022.

Palma, (signat electrònicament: 18 de maig de 2022)

La consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors Rosario Sánchez Grau