Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 285371
Nomenament d'oficials de la policia local funcionaris en pràctiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El senyor Batle mitjançant Decret de l'Alcaldia núm. 2605 de data 16 de maig de 2022 ha resolt aprovar, a la vista dels resultats de la convocatòria del procés selectiu convocat per a cobrir com a funcionaris de carrera quatre llocs de feina d'oficial de la policia local de l'Ajuntament de Marratxí, el següent:

Nomenar oficial de la policia local de l'Ajuntament de Marratxí, funcionaris en pràctiques, amb efectivitat del dia següent al de la publicació del present nomenament al Butlletí Oficial de les Illes Balears, a les persones aspirants següents:

1. Cádiz Cádiz, Aurora.

2. Llofriu Terrasa, José María.

3. Prieto Sánchez, Eva Vanesa.

4. Ripoll Mas, Juan Francisco.

Les persones aspirants nomenades disposaran d'un termini de trenta dies per a prendre possessió com a funcionaris en pràctiques, termini que s'iniciarà el dia següent al de la publicació del present nomenament al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra l'esmentada resolució, podrà interposar el recurs de reposició que s'estableix als articles 52 LRBRL i 123 LPAC, en el termini d'un mes comptador del dia següent al de la publicació del present edicte.

L'esmentat recurs s'entendrà desestimat si transcorregués altre mes sense que es notifiqui la seva resolució.

Contra el resolt en el recurs de reposició, que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar recurs contenciós administratiu en el termini de DOS MESOS a comptar des del dia següent al de la notificació de l'acte si aquest fos exprés. Si no ho fos, el termini serà de SIS MESOS a comptar des del dia següent a aquell, en que, d'acord amb la seva normativa específica, es produís l'acte presumpte.

No obstant, podrà utilitzar qualsevol altre recurs si ho creu convenient.

 

Marratxí,  19 de maig de 2022

El batle

Miquel Cabot Rodríguez