Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE PALMA

INSTITUT MUNICIPAL DE L'ESPORT

Núm. 285119
Aprovació de la Relació de llocs de Treball de l'IME

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma, en sessió de dia 18 de maig de 2022, aprovà el següent acord:

1.- Aprovar la Relació de Llocs de Treball del personal laboral de l'Institut Municipal de l'Esport adjuntada com a annex I al present acord, del que en forma part.

2.- Aprovar l'organigrama de l'organització dels llocs de treball, que s'adjunta com a annex II al present acord, del qual en forma part.

3.- Aprovar el Catàleg i les funcions genèriques i específiques dels llocs de treball, que s'adjunta com a annex III i IV al present acord, del qual en formen part.

4.- Aprovar el document Fitxes del llocs de treball de nova creació, en el qual es relacionen i detallen les característiques dels llocs i que s'adjunta com a annex V al present acord, del qual en forma part.

5.- Aprovar les fitxes dels llocs de treball del gerent i supervisor de manteniment de  son Moix, adjuntades com a annex VI i VII al present acord, del qual en formen part.

6.- Aprovar la iniciació, per part del personal responsable de l'IME, de les tasques necessàries per a la implantació del Registre de Personal a l'Institut Municipal de l'Esport, que es durà a terme amb la comprovació prèvia de la documentació requerida per a l'ocupació dels llocs de treball. El registre es gestionarà mitjançant el programa informàtic de l'Ajuntament de Palma.

7.- Publicar el contingut de l'Acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la pàgina web de l'Institut Municipal de l'Esport i al portal de transparència de l'Ajuntament de Palma.

Contra aquest acte administratiu, que exhaureix  la via administrativa, es pot presentar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, d'acord amb l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. El termini per interposar-lo és d'un mes comptat des de l'endemà d'haver-se publicat aquest acord. En aquest cas no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que no s'hagi resolt el de reposició. El recurs de reposició  potestatiu s'haurà de presentar al registre d'aquest organisme o a les dependències a què es refereix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre abans esmentada i s'entendrà desestimat quan no s'hagi resolt ni notificat la resolució en el termini d'un mes, comptat des de l'endemà de la seva interposició i en aquest cas quedarà expedita la via contenciosa administrativa.

                                              

Palma, 19 de maig de 2022

El gerent de l'Institut

Rafael Navarro Roig

Documents adjunts