Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA, FUNCIÓ PÚBLICA I IGUALTAT

Núm. 285101
Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 18 de maig de 2022 per la qual es publica la relació de convenis subscrits per aquesta Conselleria en el primer quadrimestre de l’any 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i els ens del sector públic instrumental autonòmic han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears una relació dels convenis subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis subscrits per la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat en el primer quadrimestre de l'any 2022, que és la següent:

  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Consell Insular d'Eivissa per a la celebració del Dia de les Illes Balears 2022, signat en data 24 de gener de 2022.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Formentera per a la celebració del Dia de les Illes Balears 2022, signat el 24 de gener de 2022.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Menorca per a la celebració del Dia de les Illes Balears 2022, signat l'1 de febrer de 2022.
  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament de Marratxí, en matèria d'administració electrònica per a la implantació d'una plataforma informàtica de gestió policial, signat el 2 de febrer de 2022.
  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament de Valldemossa, en matèria d'administració electrònica per a la implantació d'una plataforma informàtica de gestió policial, signat el 15 de febrer de 2022.
  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, mitjançant la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat i la Fundació de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de les Illes Balears per a la coedició de la Revista Jurídica de les Illes Balears, signat el 18 de febrer de 2022.
  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament de Santa Maria del Camí, en matèria d'administració electrònica per a la implantació d'una plataforma informàtica de gestió policial, signat el 25 de febrer de 2022.
  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja, en matèria d'administració electrònica per a la implantació d'una plataforma informàtica de gestió policial, signat el 7 de març de 2022.
  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Inca, en matèria d'administració electrònica per a la implantació d'una plataforma informàtica de gestió policial, signat el 30 de març de 2022.
  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament de sa Pobla, en matèria d'administració electrònica per a la implantació d'una plataforma informàtica de gestió policial, signat el 8 d'abril de 2022.
  • Protocol general entre la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat, la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura i la Fundació Toni Catany, per a la posada en funcionament i la inauguració del Centre Internacional de Fotografia Toni Catany, signat el 12 abril 2022.

 

Palma, 18 de maig de 2022

La consellera Mercedes Garrido Rodríguez