Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 284854
Resolució de la directora general de Personal Docent de 13 de maig de 2022 per la qual se cita a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu procediment ordinari núm. 130/2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

La senyora Bàrbara Bibiloni Moragues ha interposat un recurs contenciós administratiu, actuacions núm. 130/2021, que se segueixen pel procediment ordinario en el Tribunal Superior de Justicía de las Illes Balears, contra la Resolució dictada per la directora general de Personal Docent, de 29 d'abril de 2022, per la qual es desestima el recurs d'alçada interposat per la senyora Bibiloni contra la llista de qualificacions definitives de la fase d'oposició del cos de professors de música i arts escèniques, especialitat Piano, del Tribunal número 1 de Mallorca.

Fonaments de dret

Els articles 49 i 50 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

L'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Citar a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu, actuacions núm. 130/2021, que se segueixen pel procediment ordinario en el Tribunal Superior de Justicía de las Illes Balears, per tal que puguin comparèixer en qualitat de demandades i personar-se davant aquest jutjat en el termini de nou dies des de la data de publicació d'aquesta Resolució.

Comunicar a les persones interessades que si es personen fora del termini indicat, se les considerarà com a part dels tràmits no preclosos, sense que per això s'hagi de retrotreure ni interrompre el curs del procediment, i que, si no s'hi personen oportunament, continuarà el procediment en els seus tràmits, sense que sigui necessari fer-los notificació de cap mena.

Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 13 de maig de 2022

La directora general de Personal Docent Rafaela Sánchez Benítez