Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 281568
Resolució de la directora gerent de l’Escola Balear d’Administració Pública per la qual se cita a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu PA 250/2022 interposat contra la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual s’aproven la convocatòria, del procediment per proveir llocs de feina de personal funcionari de carrera de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i contra la desestimació d’un recurs potestatiu de reposició

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. S'ha interposat un recurs contenciós administratiu contra la desestimació d'un recurs potestatiu de reposició contra la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, de 22 d'octubre de 2021 (BOIB núm. 150, d'1 de novembre), per la qual s'aproven la convocatòria, les bases, el barem de mèrits i la designació de les comissions tècniques de valoració del procediment per proveir llocs de feina de personal funcionari de carrera de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. En l'esmentat recurs s'al·lega, en essència, que les titulacions universitàries distintes a les exigides com a requisit no siguin menysvalorades en base a presumptes homologacions d'assignatures i/o vinculades a circumstàncies de primer cicle/segon cicle.

3. Mitjançant un ofici del lletrat de l'Administració de Justícia del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Palma de Mallorca s'ha ordenat la tramesa de l'expedient impugnat i la citació de les persones interessades perquè puguin personar-se com a demandades davant l'òrgan judicial en el termini de nou dies des del dia següent de la recepció de la notificació d'aquesta Resolució.

Fonaments de dret

L'article 116 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa en relació amb els articles 40 i 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Trametre una còpia de l'expedient administratiu referit a l'acte impugnat al Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Palma de Mallorca.

2. Notificar aquesta resolució a les persones interessades que es poden veure afectades per la sentència que es dicti en el recurs contenciós administratiu PA 250/2022, per tal que puguin comparèixer en qualitat de demandades i presentar-se davant del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Palma de Mallorca en el termini de nou dies a partir de la publicació d'aquesta Resolució.

3. Comunicar a les persones interessades que si es presenten fora del termini indicat, se les considerarà part per als tràmits no preclosos. Si no hi compareixen oportunament, continuarà el procediment pels seus tràmits, sense que hi hagi lloc a efectuar-hi, en estrades o de qualsevol altra forma, notificacions de cap mena.

4. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de las Illes Balears.

 

(Signat electrònicament:17 de maig de 2022)

La directora gerent

María del Carmen Iglesias Manjón