Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 281556
Cobrament, en període voluntari, de rebuts corresponents al padró de Taxa sobre servei d'Auto-Taxi, corresponent a l'exercici 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Valentí Valls i Droguet, Tresorer, cap del servei de recaptació de l´Ajuntament de Manacor, fa saber:

Que durant els dies hàbils compresos entre el dia 1 de juliol a 31 d'agost ambdós inclosos de l'any 2022, estaran al cobrament, en període voluntari, els rebuts del present exercici corresponent al següent padró:

-TAXA AUTO-TAXIS 2022

Els contribuents afectats podran realitzar el pagament dels seus deutes tributaris,  prèvia presentació del documents cobratoris per a la seva corresponent validació en els terminis assenyalats, a qualsevol de les entitats financeres següents: CAIXABANK, BANC DE SABADELL, BANCO DE SANTANDER, BANCA MARCH, CAJAMAR, BBVA i CAIXA D'ESTALVIS DE POLLENÇA.

Tambè, podran realitzar el pagament amb targeta de crèdit o dèbit a la pàgina web i a la Tresoreria de l'Ajuntament de Manacor.

Al mateix temps es recorda que, per a més comoditat, podeu domiciliar els rebuts municipals a qualsevol entitat bancària o caixa d'estalvis, com disposa l'article 25.2 RD 939/2005 del Reglament General de Recaptació.

Transcorregut el termini d'ingrés en període voluntari, els deutes s'exigiran i acreditaran per via de constrenyiment, i es meritaran els corresponents recàrrecs del període executiu, els interessos de demora i les costes que es produeixen, tal com disposa l'article 24.d) del RD 939/2005 del Reglament General de Recaptació i del article 161.4 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, General Tributària.

El que, amb el vist i plau del Sr. Batle-President, es fa públic pel general coneixement amb compliment del disposat a l'article 24 del RD. 939/2005 del Reglament General de Recaptació

 

(Signat electrònicament, 12 de maig de 2022)                                (Signat electrònicament, 18 de maig de 2022

El tresorer                                                                                       Vist i plau,          

                                   Valentí Valls Droguet                                            La 4a tinenta de batle i delegada  de Promoció Econòmica

                                                                                                             M. Antònia Truyols Martí

                                                                                                                 Per delegació del  batle (BOIB núm 145 de 23/10/2021)