Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 281474
Extracte de la Resolució de 17 de maig de 2022 del Conseller de Medi Ambient i Territori de convocatòria pública de subvencions a centres educatius no universitaris de les Illes Balears per a activitats d’educació ambiental per a l’exercici de 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 627453

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

1. Beneficiaris:

Els centres educatius de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, de titularitat pública o privada, que participen en el Programa de centres ecoambientals en el curs 2021-2022, el qual ve regulat per la Resolució de la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa de dia 26 d'abril de 2021, que acompleixin els requisits d'aquesta convocatòria i de les bases reguladores corresponents.

2. Activitats subvencionables:

Per a l'exercici de 2022 es poden subvencionar aquelles activitats directament relacionades amb el desenvolupament del projecte ambiental que va presentar el centre educatiu per participar en el Programa de centres ecoambientals i que es duguin a terme dins el termini comprès entre l'1 de gener i el 31 d'octubre de 2022.

Per a aquesta convocatòria, els eixos temàtics prioritaris són: l'aigua, l'energia i el canvi climàtic, i els residus. I els eixos temàtics complementaris són els següents: la biodiversitat, el consum responsable, l'hort i el jardí escolars, i la mobilitat.

3. Bases reguladores:

Ordre del conseller de Medi Ambient per la qual s'estableixen les bases reguladores de subvencions per a l'ambientalització de centres educatius a les Illes Balears. (BOIB núm. 120 de 13/08/2005).

4. Quantia:

La quantia màxima d'aquesta convocatòria és de setanta mil euros (70.000 €). El repartiment es farà entre tots els projectes de manera proporcional a la puntuació obtinguda segons els criteris de l'apartat 9, seguint el protocol que s'explica a la clàusula 6.

La subvenció per a cada centre educatiu pot ser d'un màxim de mil vuit-cents euros (1.800,00 €).

5. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini per presentar les sol·licituds és de quinze dies hàbils, comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

6. Altres dades:

L'obligació s'ha de reconèixer un cop s'hagi justificat l'execució de l'activitat subvencionada mitjançant la presentació, segons pertoqui, del compte justificatiu o del certificat del director del centre que detalli les despeses i els ingressos imputables a l'aportació econòmica.

Palma, en la data de la signatura electrònica (18 de maig de 2022)

El conseller de Medi Ambient i Territori Miquel Mir Gual