Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 279940
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 16 de maig de 2022 per la qual es publica la relació de convenis subscrits pel Servei de Salut de les Illes Balears durant el primer quadrimestre de 2022 i amb caràcter extraordinari un conveni del tercer quadrimestre de 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fonaments de dret

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, estableix que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears durant els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any una relació dels convenis subscrits en el quadrimestre anterior, tant si són amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació dels convenis subscrits pel Servei de Salut de les Illes Balears durant el primer quadrimestre de 2022 i amb caràcter extraordinari un conveni del tercer quadrimestre de 2021, que figura en l'annex d'aquesta resolució.

 

Palma, 16 de maig de 2022

El director general Julio Miguel Fuster Culebras

 

ANNEX Convenis signats entre gener i abril de 2022

  • Pròrroga del Conveni subscrit entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Agrupació Empresarial d'Agències de Viatges de Balears (AVIBA) amb relació a l'expedició de passatges per a usuaris del Servei de Salut que requereixin desplaçar-se entre Illes o a la Península per raó de rebre assistència sanitària en 2021. Signada el 2 de gener de 2022.
  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Associació de Pares de Nins Oncològics de les Illes Balears (ASPANOB), per allotjar els usuaris del Servei de Salut de les Illes Balears i els seus acompanyants que han de pernoctar fora de la seva àrea de salut per raons d'assistència sanitària en 2022. Signat el 5 de gener de 2022.
  • Modificació i pròrroga del Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Associació d'Ajuda al Malalt Desplaçat de les Illes Balears (ASAMDIB), per allotjar els usuaris del Servei de Salut de Menorca i de les Illes Pitiüses i els seus acompanyants que han de pernoctar fora de la seva àrea de salut per raons d'assistència sanitària. Signada el 5 de gener de 2022.
  • Modificació del Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i IQVIA Information, SA, per al desenvolupament i consens d'una metodologia d'anàlisis i visualització de les cures a pacients amb càncer de mama, a l'Hospital Universitari Son Espases. Signada el 7 de gener de 2022.
  • Pròrroga del Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, per a la donació i obtenció, validació, preservació i distribució de teixits humans per a trasplantament en els hospitals del Servei de Salut. Signada el 19 de gener de 2022.
  • Pròrroga del Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears sobre l'accés a les dades de caràcter personal en el context de l'atenció a la COVID-19 per part dels professionals sanitaris que desenvolupen la seva feina en el Servei de Prevenció de Riscs Laborals de la UIB. Signada el 21 de gener 2022.
  • Conveni d'emergència entre el Servei de Salut de les Illes Balears i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears per a la dispensació a farmàcies comunitàries de les Illes Balears de les proves d'autodiagnòstic d'antígens de SARS-CoV-2, informació a l'usuari i traçabilitat de resultats. Signat el 21 de gener 2022.
  • Conveni entre l'Hospital de Manacor i l'associació Farmacéuticos Unidades de Pacientes Externos Illes Balears per a la realització d'activitats de consulta de valoració nutricional i seguiment de pacients. Signat el 27 de gener de 2022.
  • Conveni entre la Gerència de l'Hospital de Manacor i el Centro de Estudios María de Madariaga per a la realització del mòdul de formació professional. Signat el 2 de febrer de 2022.
  • Conveni entre l'Institut d'Estudis Baleàrics i el Servei de Salut de les Illes Balears per organitzar cursos i tallers de conversa de català entre el gener i el juny de 2022. Signat el 15 de febrer de 2022.
  • Pròrroga del Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Institut d'Estadística de les Illes Balears per a la transferència de dades corresponents a les zones bàsiques de salut. Signada el 22 de febrer de 2022.
  • Conveni entre la Gerència del Servei d'Atenció Mèdica d'Urgències i l'Ajuntament d'Eivissa per a la realització de pràctiques professionals no laborals de l'especialitat formativa transport sanitari 580/21. Signat el 2 de març de 2022.
  • Conveni entre l'Escuela de Sanidad y Salud Master Distancia, SA, i el Servei d'Atenció Mèdica Urgent de les Illes Balears per a la realització de pràctiques professionals no laborals en l'especialitat formativa del tècnic en emergències sanitàries. Signat el 15 de març de 2022.
  • Conveni entre la Gerència de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera i CDP. Fundación Albor Jaén II per a la realització de pràctiques formatives per part d'estudiants. Signat el 23 de març de 2022.
  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, per a la donació i l'obtenció, validació, preservació i distribució de teixits humans per a trasplantament en els hospitals del Servei de Salut. Signat el 28 de març de 2022.
  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la Fundació La Caixa per a l'atenció integral a persones amb malalties avançades i el programa Espaicaixa Hospitalàries. Signat el 30 de març de 2022.
  • Conveni entre el Servei d'Atenció Mèdica Urgent i el Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona, per a la realització de pràctiques formatives no professionals del alumnat de l'Escola Superior d'Infermeria del Mar. Signat el 1r d'abril de 2022.
  • Pròrroga del Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears per dispensar a farmàcies comunitàries proves d'autodiagnòstic d'antígens del SARS-CoV-2, proporcionar informació als usuaris i gestionar la traçabilitat dels resultats. Signada el 8 d'abril de 2022.
  • Conveni de col·laboració empresarial entre el Servei de Salut de les Illes Balears, Otsuka Pharmaceutical, SA, i l'Associació Sport Live per dur a terme el programa Esport i Salut en pacients amb trastorn mental que es farà a l'Hospital comarcal d'Inca. Signat 12 d'abril de 2022.  
  • Conveni entre el centre educatiu IES Sa Colomina i la Gerència d'Eivissa i Formentera per al desenvolupament de les pràctiques formatives en centres de treball. Signat el 26 d'abril de 2022.
  • Pròrroga del Conveni d'encàrrec de gestió entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Institut Mallorquí d'Afers Socials per a la prestació d'assistència sociosanitària a pacients de durada llarga de l'Hospital de Manacor a la Residència de Felanitx. Signada el 28 d'abril de 2022.
  • Conveni entre el centre educatiu IES Mossèn Alcover i la Gerència d'Atenció Primària per al desenvolupament de les pràctiques formatives en centres de treball. Signat el 29 d'abril de 2022.
  • Conveni entre l'Hospital Comarcal d'Inca i la Universidad Internacional de La Rioja per al desenvolupament del programa de pràctiques dels estudiants. Signat el 9 de març de 2022.

Conveni signat entre setembre i desembre 2021

  • Conveni d'emergència entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Hospital Creu Roja. Signat el 3 de setembre de 2021.