Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ENTITAT PÚBLICA EMPRESARIAL DE TELECOMUNICACIONS I INNOVACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 279706
Resolució del president de l'Entitat Pública Empresarial de Telecomunicacions i Innovació de les Illes Balears per la qual es designa Ramon Roca Mérida com a suplent del gerent de l'ens

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Els articles 15 i 16 dels Estatuts de l'Entitat Pública empresarial de Telecomunicacions i Innovació de les Illes Balears (IBETEC) regulen, respectivament, la figura i les funcions de la gerència de l'ens.

D'acord amb l'apartat 4 de l'article 15, en el cas de vacant, absència, malaltia o qualsevol altre impediment de la persona titular de la gerència, l'ha de substituir la que designi el Consell d'Administració, a proposta de la Presidència.

El Decret 9/2021, de 13 de febrer, va determinar el cessament d'Isabel Castro Fernández com a consellera d'Administracions Públiques i Modernització, i el nomenament de Miquel Company Pons com a conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura. De l'annex 1 del Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears es desprèn que l'IBETEC és un ens del sector públic instrumental autonòmic adscrit a la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura.

Segons l'article 9 dels Estatuts, la presidència de l'òrgan recau en la persona titular de la conselleria competent en matèria de telecomunicacions. L'article 11 determina que la vicepresidència recau en la persona titular de la direcció general competent en matèria de telecomunicacions.

Per tot això, elev al Consell d'Administració la següent

Proposta de Resolució

1. Designar, com a suplent del gerent de l'IBETEC, a la persona que ocupa el càrrec de vicepresident de l'ens, el senyor Ramon Roca Mérida.

2. Notificar el nomenament a la persona interessada.

 

Palma, 22 d'abril de 2021

El president

Miquel Company Pons

 

Conforme amb la proposta. En dict resolució, en compliment de l'acord pres en sessió de Consell d'administració celebrada el dia 22 d'abril de 2021

Ramon Roca Mérida

(Vicepresident de l'empresa, actuant per absència del

president, en virtut de l'article 11.3 dels Estatuts)