Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 279922
Exposició pública dels Padrons cobradors corresponents a l'Impost Municipal sobre Béns immobles de Naturalesa Rústica i Urbana de l'any 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

A la Unitat de Gestió Cadastral (Av. de la Cúria, 1) i durant el termini d'un mes a comptar des de la publicació d'aquest anunci, estaran exposats al públic a l'efecte de reclamacions, els Padrons cobradors corresponents a l'Impost Municipal sobre Béns immobles de Naturalesa Rústica i Urbana de l'any 2022.

Contra les liquidacions derivades dels Padrons, podrà interposar-se:

a) En el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà de la finalització de l'exposició pública, recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan. Transcorregut un mes des de la presentació del recurs sense que s'hagi resolt expressament i sense que s'hagi notificat, s'entendrà desestimat, i es podrà interposar recurs contenciós administratiu, en el termini de sis mesos comptadors de l'endemà de la desestimació presumpta.

b) En el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà de la finalització d'exposició pública, recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma de Mallorca, llevat que s'hagués interposat recurs potestatiu de reposició, cas en què s'haurà d'esperar a la seva resolució.

Tot això sense perjudici que puguin interposar qualsevol altre recurs que estimen pertinent en la llei.

El que es comunica a quantes persones es trobin afectades, en compliment del que es disposa en l'apartat 3 de l'article 102 de la Llei 58/2003 de 17 de desembre, General Tributària.

 

(Andratx, signat electrònicament: 11 de maig de 2022

El batle Antoni Mir Salvà)