Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 276738
Informació pública expedient de concessió demanial per a l'adjudicació de llocs fixos del mercat d'abastiments de Manacor

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per resolució de batlia de 16 de maig de 2022 s'ha aprovat l'expedient de concessió demanial per a l'adjudicació de llocs fixos del mercat d'abastiments de Manacor.

De conformitat amb l'article 87.4 RB s'exposa al públic, a efectes de reclamacions, el projecte de concessió demanial per un termini de 30 dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació de la licitació de la concessió en el perfil del contractant, allotjat en la plataforma de contractació del sector públic.

El tràmit d'informació públic del projecte es simultani amb l'anunci de licitació.

L'esmentat projecte es pot consultar al departament de contractació de l'Ajuntament de Manacor o a la plataforma de contractació del sector públic:

https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink%3AperfilContratante&idBp=pe%2FNGRA5atAQK2TEfXGy%2BA%3D%3D.

S'informa que una vegada publicat l'anunci en el BOIB es convocarà simultàniament la licitació mitjançant la publicació en la plataforma de contractació del sector públic.

El projecte de la concessió demanial està integral pel següents documents:

a) Memòria justificativa

b) Descripció de l'edifici i del llocs objecte de concessió, de les instal·lacions amb que compta. Plànols representatius de la situació, dimensions i altres circumstàncies de la porció de domini públic objecte d'ocupació

c) Valoració de la part de domini públic que s'hagués d'ocupar, com si es tractés de béns de propietat privada.

d) Plec de Condicions que haguessin de regir per a la concessió (plec de clàusules administratives i plec de prescripcions tècniques)

e) Determinació del cànon  que ha d'abonar el concessionari/s a favor de l'entitat local per cada un dels llocs i que serà com a mínim el preu de la taxa per cada un dels lloc i que és el tipus de licitació que és el que servirà per determinar el criteri d'adjudicació del preu 

 

(Signat electrònicament: 16 de maig de 2022)

La delegada especial de Promoció Econòmica Cristina Capó Santandreu Per delegació de firma (BOIB núm. 152 de 4-11-21)