Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DES MERCADAL

Núm. 266017
Rectificació de les bases de la convocatòria per contractar un agent de corresponsabilitat i conciliació per a l'any 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant resolució de Batlia núm. 321 de dia 28 d'abril de 2022, es va acordar l'aprovació de la convocatòria per contractar un agent de corresponsabilitat i conciliació per a l'any 2022 i les bases reguladores.

Atès que la convocatòria es publicà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 57, el 30 d'abril de 2022.

Atès que el 3 de maig de 2022, l'Alcaldia, mitjançant resolució núm. 331, resolgué modificar el primer punt de la base tercera de les bases reguladores, excloent que les persones interessades s'han d'inscriure a la oferta en la pàgina web del SOIB, ampliant el termini de presentacions de sol·licituds 5 dies naturals, comptats a partir del dia següent a la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Atès que la precedent modificació es publicà en el BOIB núm. 59, de 5 de maig de 2022.

Atès que el punt vuitè punt de la base segona de les bases de la convocatòria preveu: “Acreditar els coneixements de llengua catalana corresponents al nivell C1 o equivalent, segons l'Ordre del conseller d'Educació, Cultura i Universitats de dia 21 de febrer de 2013, de conformitat amb la Llei 4/2016, de 6 d'abril, de modificació de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears. Aquests coneixements han de ser acreditats mitjançant l'aportació del títol o certificat oficial corresponent, expedit per la Direcció General de Política Lingüística de les Illes Balears o equivalències previstes.”

Atès que d'acord amb la Disposició transitoria primera de la Llei 4/2016, de 6 d'abril, de mesures de capacitació per a la recuperació de l'ús del català en l'àmbit de la funció pública, els coneixements que s'han d'exigir per accedir un lloc de treball d'administració especial del grup C1 (com el que és objecte de la referida convocatòria) és el certificat de nivell B2 (nivell avançat) i no el C1.

Atès que l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d' 1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, diu que «Les administracions públiques poden rectificar, així mateix, o en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes».

Es fa constar que per decret de batlia número 366 de dia 11 de maig de 2022 s'ha rectificat el següent:

Primer. APROVAR la rectificació del punt 8è. de la base segona de les bases de la convocatòria per contractar un agent de corresponsabilitat i conciliació per a l'any 2022, aprovades per Decret de l'Alcadia núm. 321, de 28 d'abril de 2022, en els termes següents:

Allà on diu:

“Acreditar els coneixements de llengua catalana corresponents al nivell C1 o equivalent, segons l'Ordre del conseller d'Educació, Cultura i Universitats de dia 21 de febrer de 2013, de conformitat amb la Llei 4/2016, de 6 d'abril, de modificació de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears. Aquests coneixements han de ser acreditats mitjançant l'aportació del títol o certificat oficial corresponent, expedit per la Direcció General de Política Lingüística de les Illes Balears o equivalències previstes.”

Ha de dir:

“Acreditar els coneixements de llengua catalana corresponents al nivell B2 o equivalent, segons l'Ordre del conseller d'Educació, Cultura i Universitats de dia 21 de febrer de 2013, de conformitat amb la Llei 4/2016, de 6 d'abril, de modificació de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears. Aquests coneixements han de ser acreditats

mitjançant l'aportació del títol o certificat oficial corresponent, expedit per la Direcció General de Política Lingüística de les Illes Balears o equivalències previstes.”

Segon. Ampliar en 10 dies naturals el termini de presentació de sol·licituds per prendre part en aquest procés selectiu.

Tercer. Tenir per presentades les sol·licituds de les persones aspirants que ja han participat en aquesta convocatòria, sense perjudici que puguin adjuntar nova documentació.

Quart. Ordenar la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el tauler d'edictes de l'Ajuntament des Mercadal, a la pàgina web <https://www.aj-esmercadal.org>

  

Signat as Mercadal en la data de la signatura electrònica que consta en aquest document (11 de maig de 2022)

El batle

Francesc Ametller Pons