Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 265330
Notificació col·lectiva de liquidacions i anunci de cobrament de la taxa per matrícula anual de vedats privats de caça, camps d'ensinistrament de cans i refugis de fauna del Consell de Menorca corresponent a l’exercici 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. D'acord amb el que disposa l'article 102.3 de la llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària, a l'efecte de notificació col·lectiva de les liquidacions corresponents, comunicam als contribuents que el padró de la taxa per matrícula anual de vedats privats de caça, camps d'ensinistrament de cans i refugis de fauna queda exposat a la seu del Consell Insular de Menorca i del Ajuntaments corresponents durant el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra les liquidacions contingudes en el padró es pot interposar un recurs de reposició davant el Consell Insular de Menorca, previ al contenciós administratiu, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver finalitzat el període d'exposició pública del padró (art. 14.2 del Text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març).

2. A l'efecte previst en l'article 24 del Reglament general de recaptació (Reial decret 939/2005, de 29 de juliol), comunicam als contribuents i als altres interessats que el període voluntari de la taxa per matrícula anual de vedats privats de caça, camps d'ensinistrament de cans i refugis de fauna del Consell Insular de Menorca corresponent a l'exercici 2022 en el termini i en les formes que s'indiquen tot seguit:

A) TERMINI DE PAGAMENT: Del 01 de juny al 31 d'agost de 2022, ambdós inclosos.

B) FORMES DE PAGAMENT: El pagament es realitzarà mitjançant ingrés a qualsevol oficina, caixer automàtics o a la banca electrònica de CAIXABANK (“la Caixa”), BANCA MARCH, BBVA, SANTANDER, i COLONYA CAIXA DE POLLENÇA, mitjançant el rebut expedit a l'efecte. També el pagament es podrà realitzar amb targeta de crèdit a través de la web www.cime.es.

El càrrec dels rebuts domiciliats se efectuarà dia 20 d'agost de 2022.

Els contribuents que no hagin rebut l'avís de pagament poden obtenir-lo enviant una petició per correu electrònic a serveis.generals@cime.es o amb cita prèvia a les dependències del servei de caça o de recaptació del Consell Insular de Menorca (Pl. de la Biosfera, núm. 5 de Maó, de dilluns a divendres laborables de les 9:00h a les 14:00 hores.

Advertim als contribuents que, d'acord amb el que preveuen els articles 28 i 161 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària, un cop transcorregut el termini d'ingrés en període voluntari abans assenyalat s'iniciarà el període executiu, fet que determinarà l'exigència del recàrrec corresponent i, si escau, dels interessos de demora i de les costes que es produeixin.

 

(Signat electrònicament: 10 de maig de 2022)

La consellera executiva del Departament de Serveis Generals Noemi Gomila Carretero