Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FUNDACIÓ D'ATENCIÓ I SUPORT A LA DEPENDÈNCIA I PROMOCIÓ DE L'AUTONOMIA PERSONAL DE LES ILLES BALEARS

Núm. 262787
Resolució de la gerent de la Fundació d’Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l’Autonomia Personal de les Illes Balears per la qual es disposa la publicació de la relació dels convenis de col·laboració subscrits en el primer quadrimestre de 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, estableix que els òrgans de l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears i els ens del sector públic instrumental autonòmic han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per això, dict la següent:

RESOLUCIÓ

Disposar la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de la relació de convenis de col·laboració subscrits per la Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l'Autonomia Personal de les Illes Balears en el primer quadrimestre de 2022, que són els següents:

- Conveni de cooperació educativa amb l'entitat UNIVERSIDAD EUROPEA DE VALENCIA SLU per a la realització de pràctiques externes curriculars del Màster Universitari en Psicologia General Sanitària.

Data de signatura: 10 de gener de 2022.

- Acord de pràctiques professionals no laborals d'alumnat del certificat de professionalitat d'Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions  socials amb el CIPF Son Llebre.

Data de signatura: 25 de març de 2022.

- Acord de col·laboració amb el CIPF Francesc de Borja Moll per al desenvolupament de pràctiques formatives en centres de treball d'alumnat del cicle formatiu de Cures auxiliars d'infermeria.

Data de signatura: 1 d'abril de 2022.

- Conveni de cooperació educativa amb l'INSTITUT OBERT DE CATALUNYA per a la formació en centres de treball d'alumnat del cicle formatiu d'Integració social. Data de signatura: 25 de març de 2022.

 

Palma, 9 de maig de 2022

La gerent Alexandra Pavlovic Djurdjev