Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 262664
Extracte de l'aprovació per resolució núm. 2022000010 de la consellera executiva del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular d'Eivissa, en data 5 de maig de 2022 de les bases i la convocatòria dels Premis Vuit d'Agost, any 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.: 625474)

De conformitat amb l'establert als articles 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i 4.1 de la Resolució de 10 de desembre de 2015, de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat, per la qual es regula el procés de registre i publicació de convocatòries de subvencions i ajudes en el Sistema Nacional de Publicitat de Subvencions (BOE núm. 299, de 15 de desembre de 2015), es publica l'extracte de la convocatòria dels Premis Vuit d'Agost, any 2022.

Primera. Objecte i modalitat

És l'objecte dels Premis Vuit d'Agost 2022 seleccionar i premiar els millors treballs d'investigació sobre l'illa d'Eivissa, en els diversos àmbits científics, i la creació artística en aquesta illa.

Els Premis Vuit d'agost 2022 es divideixen en les següents modalitats:

a)Premi Vuit d'Agost d'Investigació

b) Premi Vuit d'Agost de Pintura

c) Premi Vuit d'Agost d'Artesania del Fang

d) Premi Vuit d'Agost de Fotografia

e) Premi Vuit d'Agost de Disseny Gràfic

Segona. Participants

Podran participar en els Premis Vuit d'Agost totes les persones físiques nascudes a Eivissa o que hi resideixin almenys des de fa tres anys, llevat del Premi d'Investigació al qual es podran presentar investigadors/ores, que no hagin nascut ni resideixin a l'illa, però que hagin fet la seua investigació sobre Eivissa.

El fet de participar en aquests premis significa l'acceptació plena de les seues bases reguladores, de manera que en quedaran exclosos els i les participants que no compleixin els requisits que s'hi estableixen.

Així mateix, la participació comporta l'acceptació de les decisions del jurat, que seran inapel·lables.

El procediment de concessió d'aquests premis s'ha de tramitar d'acord amb els principis de publicitat, d'objectivitat, de transparència, d'igualtat i de no-discriminació, mitjançant el sistema de concurrència competitiva.

Tercera. Crèdits pressupostaris i quantia dels premis

L'import total d'aquestos premis és de 15.000 euros, provinents de l'aplicació pressupostària 3340 48100 dels pressupostos del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular d'Eivissa per a aquest any 2022.

El crèdit pressupostari està distribuït de la manera següent entre les cinc modalitats:

a) Premi Vuit d'Agost d'Investigació: 5.000 euros i la publicació del treball guanyador

b) Premi Vuit d'Agost de Pintura: 2.500 euros

c) Premi Vuit d'Agost d'Artesania del Fang: 2.500 euros

d) Premi Vuit d'Agost de Fotografia: 2.500 euros

e) Premi Vuit d'Agost de Disseny Gràfic: 2.500 euros.

 

Quarta. Presentació dels treballs

A la base vuitena de les reguladores dels Premis Vuit d'Agost 2022 s'especifica la forma de presentació dels treballs en cada una de les cinc categories.

Cinquena. Termini i lloc de presentació dels treballs

S'estableix un termini màxim de 30 dies naturals, que abastarà de l'1 al 30 de juny, ambdós inclosos, per a la presentació dels treballs.

Prèviament s'hauran d'haver publicat aquestes bases reguladores i l'extracte de la convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Els treballs s'han de presentar en la forma que s'estableix a la base vuitena d'aquestes bases, per a cada modalitat, al Registre General del Consell Insular d'Eivissa, av. d'Espanya, 49, 07800, Eivissa, o en les altres formes previstes a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Eivissa, 9 de maig de 2022

El cap de Secció del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular de Eivissa ​​​​​​​José Vicente Garibo Redolat