Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 261147
Decret de la Presidenta del Consell Insular de Mallorca pel qual es determina el règim de dedicació del conseller del Grup Mixt

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aquesta Presidència, avui, ha decretat:

“Fets

1. El Ple del Consell Insular de Mallorca en sessió de dia 18 de juliol de 2019 va aprovar l'acord pel qual s'estableix el règim de dedicació, les retribucions i les indemnitzacions dels membres de la Corporació. Al punt 6 del citat Acord s'aprovà la dedicació exclusiva de les persones que han de fer de portaveus dels diferents grups polítics, amb una retribució anual bruta de seixanta mil vuit-cents cinquanta-nou euros i quaranta-sis cèntims (60.859,46 €), distribuïda en 14 pagues. Així mateix en el seu punt 12 es va delegar en la Presidència del Consell l'execució d'aquest acord per determinar els membres de la corporació que exerceixen les funcions en règim de dedicació exclusiva o parcial, amb la finalitat de complir el que es disposa en els apartats 3 i 5 de l'article 75 de la Llei reguladora de les Bases de Règim Local.

2. Dia 11 de novembre de 2021 el senyor Pedro Soler Cladera, va prendre possessió del càrrec de conseller electe en el Ple per part del Grup El Pi – Proposta per les Illes Balears.

3. Dia 25 de novembre de 2021 aquesta Presidència va dictar Decret pel qual es determina que el Sr. Pedro Soler ha d'exercir les seves funcions en règim de dedicació parcial.

4. Dia 26 de novembre de 2021 es comunica per part del Grup el El Pi – Proposta per les Illes Balears canvi de Portaveu del Grup, cessant com a tal a la Sra. Francisca Mora Veny i nomenant com a portaveu titular del grup al Sr. Pedro Soler Cladera.

5. Dia 2 de desembre de 2021 es dicta Decret de la Presidenta pel qual es determina que el Sr. Pedro Soler Cladera tendrà règim de dedicació parcial com a Portaveu del Grup El Pi – Proposta per les Illes Balears, amb efectes de dia 10 de desembre de 2021.

6. Dia 5 de febrer de 2022 el Sr. Pedro Soler Cladera queda expulsat del Grup El Pi- Proposta per les Illes Balears del Consell Insular de Mallorca, fet que es comunica al Ple de la corporació en la sessió ordinària de 10 de febrer de 2022.

7. Dia 3 de maig del 2022 el Sr. Pedro Soler Cladera, sol·licita deixar el règim de dedicació parcial i passar al règim de dedicació exclusiva com a portaveu del Grup Mixt del Consell Insular de Mallorca.

Per tot això,

DECRET

1. Determinar que el Sr. Pedro Soler Cladera tindrà règim de dedicació exclusiva com a Portaveu del Grup Mixt del Consell Insular de Mallorca, amb efectes de dia 3 de maig de 2022.

2. Comunicar-ho a les persones interessades i publicar el contingut d'aquest Decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la Seu electrònica del Consell de Mallorca.

3. Donar-ne compte al Ple en la primera sessió que tengui lloc.”

 

Palma, 7 de maig del 2022

La  presidenta del Consell Insular de Mallorca

Catalina Cladera Crespí