Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSORCI DE TRANSPORTS DE MALLORCA

Núm. 260548
Resolució del director gerent del Consorci de Transports de Mallorca per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració subscrits pel Consorci de Transports de Mallorca en el primer quadrimestre de l’any 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que el ens del sector públic instrumental autonòmic han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació de convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Fonaments de dret

1. La Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears.

2. L'article 27 dels nous Estatuts del Consorci de Transports de Mallorca (CTM), aprovats pel Decret 58/2013, de 20 de desembre, d'acord amb el qual el director gerent exerceix les facultats de gestió ordinària del CTM.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis de col·laboració que el Consorci de Transports de Mallorca ha subscrit en el primer quadrimestre de l'any 2022:

- Conveni regulador de les condicions d'adhesió del Consell de Mallorca al Consorci de Transports de Mallorca

 

Palma, 6 de maig de 2022

El director gerent

Maarten J. van Bemmelen