Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SES SALINES

Núm. 259990
Exposició pública de l'estudi de viabilitat econòmica relatiu a la concessió del servei públic de manteniment del camp d'esports de Ses Ramones de la Colònia de Sant Jordi

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Resolució d'Alcaldia de data 09/05/202, es va acordar sotmetre a informació pública l'estudi de viabilitat relatiu a la concessió del servei PÚBLIC DE MANTENIMENT DE LES PISTES D'ATLETISME I CAMP DE FUTBOL DE  "SES RAMONES" DE LA COLÒNIA DE SANT JORDI.

L'exposició al públic serà pel termini d'un mes a comptar des de l'endemà a la publicació del present anunci, de conformitat amb l'article 247.3 de la Llei 9/2017 de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic, per la qual es traslladen a l'ordenament jurídic espanyol les Directives del Parlament Europeu i del Consell 2014/23/UE i 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014.

Durant dit termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament.

El present anunci servirà de notificació als interessats, en cas que no pugui efectuar-se la notificació personal de l'atorgament del tràmit d'audiència.

 

Ses Salines, a la data de la signatura electrònica (9 de maig de 2022)

El batlle-president Juan Rodríguez Ginard