Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 259690
Aprovació inicial del Reglament de carrera professional de l'Ajuntament de Calvià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple municipal, en sessió ordinària celebrada el dia 28 d'abril de 2022 va acordar aprovar inicialment el Reglament de carrera professional de l'Ajuntament de Calvià.

En compliment del que disposa l'article 102.b) de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, es sotmet l'esmentat acord a informació pública per un termini de trenta dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, termini durant el que els ciutadans i persones legítimament interessades poden examinar l'expedient i formular les reclamacions, objeccions o observacions que estimin pertinents.

En aplicació d'allò que disposa l'apartat d) de l'esmentat article, la resolució de les reclamacions, objeccions o observacions serà adoptada pel Ple municipal. Si no ni hi ha, es donarà per definitivament aprovat l'acord inicial, sense necessitat d'un nou acord exprés.

 

Calvià, en el dia de la signatura electrònica (6 de maig de 2022)

El tinent de batle delegat de Serveis Generals i Infraestructures Juan Recasens Oliver (Resolució de Batlia de data 17/6/2019)