Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Núm. 231280
Convocatòria per a la concessió de subvencions en matèria de normalització lingüística

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Extracte de la convocatòria per a la concessió de subvencions a les empreses que utilitzin el català com a llengua habitual. Any 2022.  (Base de dades nacional de subvencions núm.621392)

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3b i 20.8 a) de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria. El text complet de les bases es pot consultar en el BOIB d'aquest mateix dia.

OBJECTIU

Normalitzar l'ús d'una llengua consisteix a fer-la servir en qualsevol àmbit; mentre en determinades circumstàncies aquest ús no sigui possible, aquesta llengua estarà en una situació de anormalitat. Per tant, l'objectiu primordial és el d'aconseguir un increment en l'ús de la llengua catalana dins l'àmbit econòmic, ja que aquest constitueix una part molt important -atesa la seva influència sobre els tipus de relacions que s'estableixen- de la vida quotidiana.

És dins aquest context que l'Ajuntament de Pollença, per tal de donar un nou impuls a l'ús de la llengua catalana, estableix amb aquestes bases els criteris que se seguiran per a la concessió de subvencions a les entitats que ho sol·licitin; d'aquesta manera les empreses que s'acullin a aquest pla de subvencions ajudaran a fomentar la normalitat lingüística alhora que cobriran una mancança sobre la qual la societat en segueix exigint actuacions.

La quantia de la subvenció no podrà ser superior, aïlladament o en concurrència, amb altres ajudes o subvencions de qualsevol procedència, al cost de l'activitat subvencionable

Beneficiaris

Podran acollir-se a aquest pla de subvencions totes aquelles persones físiques i jurídiques del terme municipal de Pollença, després d'haver normalitzat un determinat document, rètol, etiqueta, etc.

Activitats subvencionables

S'atorgaran subvencions per a l'elaboració d'impresos, rètols, etiquetes, bosses, paper d'embolicar, cartes de restaurant, etc. que siguin d'ús habitual i que estiguin només en llengua catalana.

En el cas de l'edició d'impresos adreçats a un públic molt heterogeni es podrà utilitzar la versió catalana acompanyada d'altres llengües, amb la condició que el text en català estigui en primer lloc.

Bases reguladores

Bases publicades en el BOIB de data d'avui.

Import

L'import destinat a aquesta convocatòria és de 5.000 €.

Termini de presentació de sol·licituds

Tot l'any, sempre que es justifiqui l'activitat subvencionada amb anterioritat al 2 de desembre de 2022

Pollença, 25 d'abril de 2022

El batle Bartomeu Cifre Ochogavia