Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 230906
Decret de convocatòria per al proveïment definitiu del lloc de treball de personal funcionari de Coordinador en cap, codi núm. 01277, de la Direcció Insular de Residus, pel sistema de lliure designació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Presidenta del Consell Insular de Mallorca, en data 20 d'abril de 2022, ha signat el següent Decret:

<<Atès:

1.- Que en data 3 de març de 2022, el conseller executiu del Departament d'Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca, resolgué iniciar l'expedient d'aprovació de les bases per al proveïment del lloc de treball de personal funcionari de Coordinador en cap de la Direcció Insular de Residus pel sistema de lliure designació.

2.- Que el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, en sessió de data 23 de març de 2022, va aprovar les bases per al proveïment del lloc de treball de personal funcionari de Coordinador en cap de la Direcció Insular de Residus, codi núm. 01277, pel sistema de lliure designació, en ús de l'atribució de l'article 36.l) del Reglament Orgànic del Consell de Mallorca (BOIB núm. 89 de 19 de juliol de 2018) i publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB núm. 44 de 31 de març de 2022).

3.- Que correspon a la Presidència de la Corporació, a proposta del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública, efectuar la corresponent convocatòria, d'acord amb allò que es preveu a l'article 9.2.w) de la Llei 8/2000 de 27 d'octubre, de consells insulars, en relació amb l'article 5.g.3 del Decret d'organització del Consell de Mallorca de 9 de desembre de 2019 (BOIB núm. 167 de 12 de desembre de 2019) redactat d'acord amb la darrera modificació publicada en el BOIB núm. 29, de 24 de febrer de 2022.

4.- Atesa la proposta prèvia del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública i que s'han emesos els informes jurídic, econòmic i fiscalitzat de conformitat.

Per tot l'exposat, dict el següent

DECRET

1. Convocar el proveïment definitiu del lloc de treball de Coordinador en cap de la Direcció Insular de Residus del Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell Insular de Mallorca, codi núm. 01277, pel sistema de lliure designació, d'acord amb l'aprovació de les bases per al proveïment mitjançant l'Acord del Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca del 23 de març de 2022 publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB núm. 44 de 31 de març de 2022).

2. Publicar la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i en la Seu electrònica del Consell de Mallorca.

3. Publicar l'anunci de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) i establir que el termini de quinze dies hàbils per presentar sol·licituds comença l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el BOE.

Contra aquest decret, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar directament el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós administratiu de Palma que correspongui, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre aquesta notificació. 

Això no obstant, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. >>

Palma, 21 d'abril de 2022

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública (Decret de 26-01-2021, BOIB núm. 12, de 28-01-2021) Josep Lluís Colom Martínez