Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 230026
Modificació qualificació zona de circulació restringida Cala s’Almonia i Cala Llombards

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per resolució de Batlia d'aquest Ajuntament en data vint-i-un d'abril de dos mil vint-i-dos es va resoldre literalment el següent:

"Antecedents:

1.- En data 14-04-2022 l'Oficial en Cap de la Policia Local de Santanyí, emet informe exposant que vista la situació actual, en la que es preveu una temporada turística en unes condicions de normalitat, per tal d'evitar els problemes de circulació i seguretat que s'han patit anys enrere a la zona de Cala s'Almonia, proposa la modificació del règim de circulació i estacionament aplicable a Cala s'Almonia perquè, a partir de dia 1 de maig de 2022, torni a adquirir la consideració de zona de circulació restringida, prevista a l'article 49 de l'Ordenança general de circulació, aprovada per sessió plenària de data 5 d'abril de 2017 i publicada al BOIB núm. 36 de data 3/6/2017. Per altra banda, proposa ampliar la zona de circulació restringida de Cala s'Almonia als carrers propers a la zona d'aparcament ara clausurada, per tal d'esponjar la concentració de vehicles a les zones residencials, per així pacificar el trànsit i redistribuir els vehicles cap altres zones. Els carrers de Cala Llombards que proposa perquè obtinguin la condició de zona de circulació restringida (ACIRE), prevista a l'article 49 de l'Ordenança general de circulació a partir de dia 1 de maig de 2022, són els següents: Carrer Penyalar, carrer de na Nova, carrer Miracle, carrer de la Nit, Carrer Na Fontanella, Carrer Estrella de Mar, carrer Caragola de Mar, Carrer Mirador, carrer Lliri, Carrer Cap Roig, carrer Llimonera, carrer Muntanya, carrer Taronger, carrer Cossiada, Carrer Sardanes, carrer Mar Mediterrànea, carrer Menorca, carrer Eivissa, carrer Formentor i darrer tram del carrer de s'Era de sa Roca (a partir de l'encreuament del carrer Bellveure).

Per tot el que s´ha exposat, en virtut de les facultats que em són conferides per la legislació vigent, DISPÒS:

Primer. Modificar la qualificació de la zona de Cala s'Almonia que tornarà a tenir la consideració de zona de circulació restringida, d'acord al que disposa l'article 49 de l'Ordenança general de circulació, aprovada per sessió plenària de data 5 d'abril de 2017 i publicada al BOIB núm. 36 de data 3/6/2017, a partir del dia 1 de maig de 2022.

Segon. Ampliar la zona de circulació restringida de Cala s'Almonia als següents llistat de carrers de Cala Llombards perquè obtinguin la condició de zona de circulació restringida (ACIRE), prevista a l'article 49 de l'Ordenança general de circulació a partir de dia 1 de maig de 2022.

Llistat de carrers: Carrer Penyalar, carrer de na Nova, carrer Miracle, carrer de la Nit, Carrer Na Fontanella, Carrer Estrella de Mar, carrer Caragola de Mar, Carrer Mirador, carrer Lliri, Carrer Cap Roig, carrer Llimonera, carrer Muntanya, carrer Taronger, carrer Cossiada, Carrer Sardanes, carrer Mar Mediterrànea, carrer Menorca, carrer Eivissa, carrer Formentor i darrer tram del carre de s'Era de sa Roca (a partir de l'encreuament del carrer Bellveure).

Tercer. Publicar aquesta resolució al BOIB d'acord amb el que estableix l'article 49 de l'Ordenança general de circulació."

 

Santanyí, a la data de la signatura electrònica (22 d'abril de 2022)

La batlessa

Maria C. Pons Monserrat