Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 227427
Correcció d’errors advertits en la publicació de la Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 25 de setembre de 2018 per la qual es nomenen funcionaris de carrera del cos d’advocacia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears les persones aspirants que han superat les proves selectives convocades per la Resolució de 26 d’octubre de 2017 i se’ls adjudica un lloc de treball. (BOIB núm. 120 de 29 de setembre de 2018)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 120 de 29 de setembre de 2018, es va publicar la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 25 de setembre de 2018 per la qual es nomenen funcionaris de carrera del cos d'advocacia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears les persones aspirants que han superat les proves selectives convocades per la Resolució de 26 d'octubre de 2017 i se'ls adjudica un lloc de treball.

2. En la versió castellana de la Resolució anterior (BOIB núm. 120 de 29 de setembre de 2018), s'ha advertit una errada en el llistat d'adjudicataris de l'annex, en concret en el segon llinatge del Sr. Francisco José Martorell Fuster.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. D'altra banda, l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

4. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que aquestes poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics que hi hagi en els seus actes.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Rectificar l'error advertit en la versió castellana publicada en el BOIB núm. 120 de 29 de setembre de 2018 de la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 25 de setembre de 2018 per la qual es nomenen funcionaris de carrera del cos d'advocacia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears les persones aspirants que han superat les proves selectives convocades per la Resolució de 26 d'octubre de 2017 i se'ls adjudica un lloc de treball, en concret en el seu annex, en els termes següents:

On hi diu,

  • *2236 Martorell Carpintero, Francisco José

Hi ha de dir,

  • *2236 Martorell Fuster, Francisco José

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els taulers d'anuncis de l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP) i de la Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques, i també en el web <http://oposicions.caib.es>.

 

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat aquesta Resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, en el dia de la signatura electrònica (21 d'abril de 2022)

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat Mercedes Garrido Rodriguez