Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 227732
Resolució de la Presidència de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials, de data 21 d’abril de 2022, relativa a la rectificació de l’error material detectat a la publicació del BOIB núm. 53, de 21 d’abril de 2022, de la Resolució de la presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials, de 13 d’abril de 2022, per la qual s’aproven les bases específiques i es convoca un concurs per a constituir una borsa extraordinària única de Tècnic/a superior en Economia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 13 d'abril de 2022, la presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials va resoldre aprovar les bases específiques i convocar un concurs per a constituir una borsa extraordinària única de Tècnic/a superior en Economia.

2. En data 21 d'abril de 2022 s'ha publicat al BOIB núm. 53 l'esmentada resolució de la presidenta de l'lMAS, de 13 d'abril de 2022, i per una errada material s'ha publicat un annex III relatiu al model de sol·licitud, quan la sol·licitud per participar en aquest concurs s'ha d'emplenar de manera telemàtica, per la qual cosa s'ha de fer la corresponent rectificació.

Fonaments de dret

I. A l'article 109.2 de la Llei 39/2015, reguladora del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, es disposa que les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

II. La presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials és l'òrgan competent per a la signatura d'aquest document, d'acord amb el que disposa l'article 7.2.13 dels Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, aprovats pel Ple del Consell de Mallorca de dia 11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18-05-2019).

Resolució

Primer.- Rectificar l'error material detectat a l'incloure a la publicació de BOIB núm. 53, de 21 d'abril de 2022, l'annex III amb la Resolució de la presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, de 13 d'abril de 2022, per la qual s'aproven les bases específiques i es convoca un concurs per a constituir una borsa extraordinària única de Tècnic/a superior en Economia i, en conseqüència, anul·lar l'Annex III.

Segon. - Disposar d'un nou termini de deu dies hàbils per presentar les sol·licituds, a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució de rectificació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, que s'ha d'ajustar al model normalitzat telemàtic d'aquesta convocatòria.

Tercer.- Publicar aquesta Resolució al tauler d'anuncis electrònic de l'IMAS i al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Aquesta resolució no posa fi a la via administrativa i contra ella es pot interposar, d'acord amb l'article 28.1 dels Estatuts de l'IMAS aprovats per Acord del Ple del Consell de Mallorca d'11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019), recurs d'alçada davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, dins el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent al de la notificació de la present resolució.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs.

Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en qualsevol moment a partir del dia següent a la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució).

 

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 21 d'abril de 2022

La presidenta de l'IMAS Sofía Alonso Bigler