Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 212209
Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, a proposta de la Direcció Gerència de l’Escola Balear de l’Administració Pública, de modificació de la composició del tribunal qualificador establerta per la Resolució de la consellera Presidència, Funció Pública i Igualtat, d’11 de març de 2022, a proposta de la directora gerent de l’EBAP, per la qual es va convocar un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala humanística i de ciències socials, especialitat assessorament lingüístic, de l’Administració especial de la CAIB, a les illes, i s’aplica la tramitació d’urgència

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 38 de 17 de març de 2022, es va publicar la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat d'11 de març de 2022, a proposta de la directora gerent de l'Escola Balear d'Administració Pública, per la qual es va convocar un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala humanística i de ciències socials, especialitat assessorament lingüístic, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

2. Es fa necessari substituir una de les persones designades com a president de l'òrgan de selecció, designat lliurement per la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, entre el personal funcionari de carrera d'experiència reconeguda, i designar una nova persona com a president/a per tal de completar-lo i continuar amb la tramitació del procés.

Fonaments de dret

1. El Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.

2. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

3. L'article 17 del Decret 27/1994, d'11 de març, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés del personal al servei de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

4. El Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s'aprova el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l'administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Modificar la composició de l'òrgan de selecció, establerta en l'annex III de la Resolució de la consellera Presidència, Funció Pública i Igualtat, d'11 de març de 2022, a proposta de la directora gerent de l'Escola Balear d'Administració Pública, per la qual es va convocar un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala humanística i de ciències socials, especialitat assessorament lingüístic, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, i s'aplica la tramitació d'urgència.

2. Designar una nova persona com a membre de l'`organ de selecció, en substitució del president titular i modificar el Tribunal Qualificador, la composició de la qual queda establerta segons s'indica a l'annex d'aquesta Resolució.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), en la seu electrònica de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i al Portal de l'Opositor (http:// oposicions.caib.es).

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant Jutjat contenciós administratiu de Palma , en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat aquesta Resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, en el dia de la signatura electrònica (1 d'abril de 2022)

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat Mercedes Garrido Rodríguez

 

ANNEX Tribunal Qualificador per a constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala humanística i de ciències socials, especialitat assessorament lingüístic, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera

Tribunal Qualificador titular

  • President: Francesc Esteve Beneito
  • Vocal 1a: David Sintes Mateu
  • Vocal 2n: Maria Jesús Romero Amengual

Tribunal Qualificador suplent

  • President: Flora Maria Gual Pons
  • Vocal 1a: Maria Magdalena Obrador Colom
  • Vocal 2n: Oscar González Antequera