Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 207594
Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), relativa concessió i a la denegació de subvencions en concepte de beques de la convocatòria dirigida als treballadors desocupats majors de 30 anys, que hagin cursat cicles de formació professional presencial de grau mitjà o superior en centres sostinguts amb fons públics de la CAIB durant el curs acadèmic 2020-2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1.- Mitjançant Resolució del conseller de Model econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB), d'1 d'octubre de 2020 (BOIB núm. 175, de 13 d'octubre), es va aprovar la convocatòria informativa de beques formatives dirigida als treballadors desocupats majors de 30 anys, que estiguin matriculats als cursos de segon, tercer i quart d'educació secundària de persones adultes (ESPA) o en cicles de formació professional presencial de grau mitjà o de grau superior sostinguts amb fons públics de la CAIB, per al període 2020-2021.

2.- D'acord amb el punt primer de l'annex de la Resolució de la convocatòria esmentada, aquestes beques estan adreçades a les persones joves desocupades que cursin, entre d'altres, cicles de formació professional presencial de grau mitjà o superior sostinguts amb fons públics de la CAIB durant el curs acadèmic 2020-2021.

3.- En data 22 de novembre de 2021 el cap de servei de Gestió de Programes d'Ocupació 5, amb el vistiplau de la cap del Departament de Gestió administrativa i jurídica, va emetre un informe sobre la denegació de subvencions en concepte de beques en el marc de la convocatòria esmentada.

4.- En data 23 de novembre de 2021, la directora del Servei d'Ocupació de les Illes Balears va emetre una proposta de resolució en la qual se concedia un termini de 10 dies hàbils, comptador des del dia següent al de la data de la publicació de la proposta de resolució, per aportar les al·legacions, els documents o les informacions que consideressin convenients.

5.- D'acord amb l'article 45 de la Llei 39/2015, les propostes de resolució es varen notificar a les persones interessades mitjançant publicació en la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, del 29 de desembre de 2021 al 12 de gener de 2022

6.- Dins el termini establert, les alumnes Maria del Mar Beltran Galan (FP+30 4/20-21) Fabiana Maria Fusarini Mas (FP+30 34/20-21) han presentat dos escrit d'al·legacions contra la proposta de resolució de denegació de beca per no haver-se matriculat a un mínim de 750 hores lectives. Als esmentats escrits exposen que segons la convocatòria de beques: «els alumnes de cicles de formació professional de 1400 hores de durada, s'han de matricular a un número de mòduls que sumats han de representar com a mínim 750 hores lectives al primer curs o al mòdul de pràctiques formatives a centres de treball al curs següent». Les alumnes Beltran i Fusarini exposen que no es varen matricular a 750 hores lectives però sí al mòdul de pràctiques formatives, per la qual cosa no és d'aplicació el motiu de denegació.

El Servei de Gestió de Programes d'Ocupació 5 ha revisat de nou els expedients i ha comprovat que el motiu de denegació era incorrecte, per la qual cosa s'accepten les al·legacions presentades.

Així mateix, s'han comprovat la resta de requisits i s'ha detectat que les alumnes Beltran i Fusarini durant el curs acadèmic 2019-2020 varen estar matriculades al primer curs d'un cicle de Formació Professional, i no varen demanar beca. D'acord amb l'apartat 5.2. b), de l'annex de la convocatòria, es requisit per ser beneficiari de la subvenció no haver estat matriculat de cap estudi reglat durant el curs acadèmic 2019-2020. Aquesta condició no és d'aplicació per als alumnes matriculats amb aprofitament en el primer curs de cicles de formació professional presencial en el curs acadèmic 2019-2020 que en sol·licitaren una beca d'èxit. Per això es dictarà una nova proposta provisional de denegació.

7.- En data 29 de desembre de 2021, el senyor Raúl Santa Engracia Sánchez (FP+30 6/20-21) ha presentat un escrit d'al·legacions contra la proposta de resolució de denegació per no haver finalitzat el curs amb aprofitament. A l'esmentat escrit exposa que no havia fet les pràctiques les quals varen finalitzar al novembre de 2021.

El Servei de Gestió de Programes d'Ocupació ha revisat l'expedient i ha sol·licitat a la Conselleria d'Educació la informació corresponent a l'aprofitament del curs.

Des de la Conselleria d'educació ens han informat que el senyor Santa Engracia no va titular al curs 20-21 per no poder fer les pràctiques per accident no laboral i que es va matricular al setembre del curs 21-22 per fer-les.

Segons especifica la convocatòria a l'apartat 1 de l'annex, les beques van adreçades a persones majors de 30 anys que cursin, entre d'altres « cicles de formació professional presencial de grau mitjà o de grau superior sostinguts amb fons públics de la CAIB durant el curs acadèmic 20-21»

El senyor Santa Engracia no va finalitzar les pràctiques al curs acadèmic 20-21 i es va matricular al curs 21-22.

Per aquest motiu, no s'accepta aquesta al·legació

8.- En data 29 de desembre de 2021, Hanna Issaoiu El Haddad (FP+30 61/20-21) ha presentat un escrit d'al·legacions contra la proposta de resolució de denegació per haver-se matriculat en algun estudi reglat en el curs acadèmic 2019-2020. En aquest escrit la senyora El Haddad manifesta «que l'any 2019-2020 se li va denegar la beca per haver estat matriculada a un estudi reglat durant el curs 2018-2019. Que aquest curs va ser la prova d'accés a Formació Professional el qual no es un estudi reglat i que en aquell moment no va interposar cap recurs perquè no ho sabia».

Des del Servei de Gestió de Programes d'Ocupació 5 s'ha realitzat la consulta a la Conselleria d'Educació i ens han informat que l'alumna Hanaa Issaoiu El Hadat el curs 18-19 va estar matriculada a la prova d'accés a Cicles Formatius de Grau Superior, la qual no és un estudi reglat, per la qual cosa s'accepta l'al·legació presentada.

9.-En data 29 de desembre de 2021, el senyor Sebastian Bosch Cladera (FP+30 93/20-21) ha presentat un escrit d'al·legacions contra la proposta de resolució de denegació per no haver-se matriculat a un mínim de 750 hores durant el curs 20-21. A l'esmentat escrit el senyor Bosch manifesta que es va matricular a tots els mòduls obligatoris i que es revisi l'expedient.

El Servei de Gestió de Programes d'Ocupació 5 ha revisat l'expedient i ha comprovat que el senyor Bosch es va matricular de 870 hores al curs 20-21, per la qual cosa s'accepta l'al·legació presentada.

10.- En data 30 de desembre de 2021, el senyor David Pérez Torres (FP +30 35/20-21) ha presentat un escrit d'al·legacions contra la proposta de resolució de denegació per no estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives. El senyor Pérez manifesta que estava cobrant l'atur i no és possible sense tenir activa la targeta de sol·licitud d'ocupació.

D'acord amb l'apartat 5.2. d), de l'annex de la convocatòria, es requisit per ser beneficiari de la subvenció estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o a un altre servei públic del Sistema Nacional d'ocupació durant, al menys 4 mesos en els darrers 6 anterior a que l'alumne iniciï les activitats lectives (120 dies). Segons les dades del sistema informàtic del SOIB, el senyor Petrus va estar inscrit com a demandant desocupat durant 109 dies durant els 6 mesos anteriors a l'inici de les activitats lectives per la qual cosa no s'accepta l'al·legació presentada.

11.-En data 1 de gener de 2022, el senyor Carlos Daniel Petrus Perea (FP+30 28/20-21) ha presentat un escrit d'al·legacions contra la proposta de resolució de denegació per no estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives. El senyor Petrus manifesta que en aquest moment no tenia internet per una errada de la companyia telefònica i no va poder renovar la inscripció.

D'acord amb l'apartat 5.2. d), de l'annex de la convocatòria, es requisit per ser beneficiari de la subvenció estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o a un altre servei públic del Sistema Nacional d'ocupació durant, al menys 4 mesos en els darrers 6 anterior a que l'alumne iniciï les activitats lectives. El senyor Petrus no compleix amb aquest requisit per la qual cosa no s'accepta l'al·legació presentada.

12.-En data 4 de gener de 2022, la senyora Ana Lucia Moncada (FP+30 140/20-21) ha presentat un escrit d'al·legacions contra la proposta de resolució de denegació per haver-se matriculat a un estudi reglat al curs 19-20. A l'esmentat escrit la senyora Moncada manifesta que només es va matricular d'anglès a l'Escola Oficial d'Idiomes de Manacor.

D'acord amb l'apartat 5.2. b), de l'annex de la convocatòria, es requisit per ser beneficiari de la subvenció no haver estat matriculat de cap estudi reglat durant el curs acadèmic 2019-2020. Aquesta condició no és d'aplicació per als alumnes matriculats amb aprofitament en el primer curs de cicles de formació professional presencial en el curs acadèmic 2019-2020 que en sol·licitaren una beca d'èxit. El curs al qual es va matricular la senyora Moncada és un estudi reglat, per això no s'accepta l'al·legació.

13.- En data 5 de gener de 2022, la senyora Sonia Giménez Orrabali (FP+30 105/20-21) ha presentat un escrit d'al·legacions contra la proposta de resolució de denegació per no estar inscrita com a demandant d'ocupació desocupada al SOIB durant 4 mesos els 6 anteriors a la data d'inici de les activitats lectives. El Servei de Gestió de Programes d'Ocupació 5 ha revisat l'expedient i ha comprovat que el motiu de denegació era incorrecte, per la qual cosa s'accepta l'al·legació presentada.

14.-En data 5 de gener de 2022, el senyor Juan Manuel Cazalla Ocaña (FP+30 122/20-21) ha presentat un escrit d'al·legacions contra la proposta de resolució de denegació per per haver-se matriculat a un estudi reglat al curs 19-20. El senyor Cazalla manifesta que es va matricular a distància però va sol·licitar la baixa per que no li contassen.

Des del Servei de Gestió de Programes d'Ocupació 5 s'ha realitzat la consulta a la Conselleria d'Educació i ens han informat que al Gestib el senyor Cazalla consta com a matriculat a distància però també consta la baixa d'aquest curs. Per aquest motiu s'accepta aquesta al·legació.

15.- En data 10 de gener de 2022, la senyora Vanesa Benejam Cerezuela (FP+30 15/20-21) ha presentat un escrit d'al·legacions contra la proposta de resolució de denegació per haver-se matriculat a un estudi reglat al curs 19-20. A l'esmentat escrit la senyora Benejam manifesta que només es va matricular d'una assignatura d'Ensenyança Secundària de Persones Adultes (ESPA) a un centre educatiu de persones adultes.

D'acord amb l'apartat 5.2. b), de l'annex de la convocatòria, es requisit per ser beneficiari de la subvenció no haver estat matriculat de cap estudi reglat durant el curs acadèmic 2019-2020. Aquesta condició no és d'aplicació per als alumnes matriculats amb aprofitament en el primer curs de cicles de formació professional presencial en el curs acadèmic 2019-2020 que en sol·licitaren una beca d'èxit. El curs al qual es va matricular és un estudi reglat, per això no s'accepta l'al·legació presentada per la senyora Benejam.

16.- En data 11 de gener de 2022, la senyora Antònia Dols Diaz (FP+30 20/20-21) ha presentat un escrit d'al·legacions contra la proposta de resolució de denegació per haver-se matriculat a un estudi reglat al curs 19-20. La senyora Dols manifesta que s'ha matriculat de primer de Formació Professional.

D'acord amb l'apartat 5.2. b), de l'annex de la convocatòria, es requisit per ser beneficiari de la subvenció no haver estat matriculat de cap estudi reglat durant el curs acadèmic 2019-2020. Aquesta condició no és d'aplicació per als alumnes matriculats amb aprofitament en el primer curs de cicles de formació professional presencial en el curs acadèmic 2019-2020 que en sol·licitaren una beca d'èxit. La senyora Dols es va matricular al primer curs en el curs acadèmic 2019-20 però no va sol·licitar beca, per aquest motiu no s'accepta l'al·legació presentada.

17.- En data 12 de gener de 2022, el senyor Joan Domingo Seguí Marqués (FP+30 33/20-21) ha presentat un escrit d'al·legacions contra la proposta de resolució de denegació per no estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives. El senyor Seguí manifesta que tenia una serie de contractes temporals entre els quals hi havia un de prova que no va superar. Així mateix adjunta còpia dels contractes.

D'acord amb l'apartat 5.2. d), de l'annex de la convocatòria, es requisit per ser beneficiari de la subvenció estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o a un altre servei públic del Sistema Nacional d'ocupació durant, al menys 4 mesos en els darrers 6 anterior a que l'alumne iniciï les activitats lectives. El senyor Seguí Marqués no compleix amb aquest requisit per la qual cosa no s'accepta l'al·legació presentada.

18.- En data 12 de gener de 2022, el senyor Hartmann Zapata Martínez (FP+30 67/20-22) ha presentat un escrit d'al·legacions contra la proposta de resolució de denegació per no estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives. El senyor Zapata manifesta que hi va haver un problema informàtic pel qual no va renovar la demanda atès que des de març del 2020, amb la crisi sanitària provocada pel coronavirus, es va fer una transformació digital massa ràpida que va produir errades informàtiques com la seva. Que va telefonar per renovar la seva demanda però no hi ha constància d'aquestes telefonades ni missatges al seu mòbil.

D'acord amb l'apartat 5.2. d), de l'annex de la convocatòria, es requisit per ser beneficiari de la subvenció estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o a un altre servei públic del Sistema Nacional d'ocupació durant, al menys 4 mesos en els darrers 6 anterior a que l'alumne iniciï les activitats lectives.

A l'historial de situació administrativa del senyor Zapata consta que en data 11 de novembre de 2019, abans de la crisi sanitària, no va renovar la demanda, per aquest motiu fins que no es varen produir les renovacions automàtiques motivades per la crisi sanitària, al senyor Zapata no se li va renovar la demanda i no compleix amb aquest requisit per la qual cosa no s'accepta l'al·legació presentada. .

19.- S'ha comprovat que les sol·licituds de les persones que es detallen en l'annex I d'aquesta proposta de resolució no reuneixen els requisits per rebre la subvenció sol·licitada pels motius que s'hi expressen

20.- Les persones beneficiàries que consten en l'annex II d'aquesta resolució han presentat una declaració responsable d'estar al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social i de les obligacions tributàries amb l'administració de l'Estat.

21.- S'ha comprovat que els alumnes que consten en l'annex II d'aquesta resolució estan al corrent en el compliment de les seves obligacions amb la Hisenda de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i compleixen les obligacions que consten en el punt 5.2 de l'Annex de la Resolució de convocatòria i en la resta de normativa aplicable.

22.- Hi ha crèdit adequat i suficient a la partida pressupostària 76101 322D11 48000 00 dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any en curs.

Fonaments de dret

1.- Resolució del conseller de Model econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB), d'1 d'octubre de 2020 (BOIB núm. 175, de 13 d'octubre), per la qual s'aprova la convocatòria informativa de beques formatives dirigida als treballadors desocupats majors de 30 anys, que estiguin matriculats als cursos de segon, tercer i quart d'educació secundària de persones adultes (ESPA) o en cicles de formació professional presencial de grau mitjà o de grau superior sostinguts amb fons públics de la CAIB, per al període 2020-2021.

2.- L'article 2.2 del Decret 22/2020, de 24 de juliol, de aprovació del Text consolidat del Decret de aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 131, de 25 de juliol) estableix que el SOIB, per a l'acompliment dels seus fins, pot dur a terme, entre altres, les funcions necessàries per gestionar les polítiques actives d'ocupació; gestionar el conjunt de programes i mesures d'orientació, ocupació, formació i formació amb alternança amb l'ocupació, que tenen per objecte millorar les possibilitats d'accés a la col·locació de les persones desocupades en el mercat de treball, per compte propi o d'altri; l'adaptació de la formació i requalificació per a l'ocupació dels treballadors, així com les altres accions destinades a fomentar l'esperit empresarial, l'economia social i a millorar les condicions dels treballadors.

3.- D'acord amb els apartats g i i de l'article 9.4 del Decret 22/2020, de 24 de juliol, de aprovació del Text consolidat del Decreto de aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 131, de 25 de juliol), és funció del president del SOIB autoritzar despeses, contreure obligacions i proposar pagaments del servei, així com concedir ajuts i subvencions.

4.- La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, té per objecte la regulació del règim jurídic general de les subvencions atorgades per les administracions públiques (BOE 276, de 18 de novembre).

5.- El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre); té per objecte determinar el règim jurídic de les subvencions, la gestió de les quals correspon a l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears o a les entitats públiques que en depenen.

6.- D'acord amb l'article 39.7 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, les subvencions que es concedeixen en consideració a la concurrència d'una determinada situació en el perceptor, no requereixen cap altra justificació que l'acreditació per qualsevol mitjà admissible en dret de la situació esmentada prèviament a la concessió, sense perjudici dels controls que es puguin establir per verificar-ne l'existència.

7.- Ordre de la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, de 10 d'octubre de 2013, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria de polítiques actives d'ocupació gestionades pel Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 146, de 24 d'octubre).

8.- D'acord amb l'article 7.3 de l'Ordre de la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, de 10 d'octubre de 2013, la selecció dels beneficiaris es pot dur a terme per procediments que no són de concurs quan no siguin necessàries la comparació i la prelació, en un únic procediment, de totes les sol·licituds entre si (d'acord amb l'article 17.2 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre)

9.- La Llei 13/2014, de 29 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat- Autònoma de les Illes Balears per l'any 2015, en la disposició final setena modifica l'article 1 de la Llei 7/2000, de 15 de juny, de creació del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, i el defineix com un organisme autònom dotat de personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d'obrar, adscrit a la conselleria competent en matèria de treball.

10.- D'acord amb el Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears , (BOIB núm. 21, de 15 de febrer de 2021), el SOIB està adscrit a la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball.

11.- L'article 82.4 de la Llei 30/2015 de procediment administratiu comú que estableix que es podrà prescindir del tràmit d'audiència quan no figurin al procediment ni han de ser tinguts en compte a la resolució altres fets ni altres al·legacions i proves que les adduïdes per l'interessat.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1.- Denegar una subvenció en concepte de beca a les persones desocupades majors de 30 anys, relacionades a l'annex I, que hagin cursat un cicle de formació professional presencial de grau mitjà o de grau superior sostinguts amb fons públics de la CAIB durant el curs acadèmic 2019-2020.

2.- Concedir una subvenció per un import total de 15.336,00 € en concepte de beca per assistència a les persones beneficiàries que consten en l'annex d'aquesta Resolució.

L'import total de la beca que correspon a cada alumne s'ha de calcular d'acord amb el que estableix l'apartat 10 de l'annex 1 de la Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del SOIB, de 29 de setembre de 2020 (BOIB núm. 175, de 13 d'octubre): si s'assoleix la condició de poderpassar del primer al segon any en el cas d'alumnes matriculats en el primer curs o s'assoleix la condició d'obtenir la titulació en el cas d'alumnes matriculats en el segon any, ha de ser de 3.834 euros (426x9=3.834 euros) per curs.

3.- Autoritzar i disposar la despesa per l'import global de 15.336,00 € a favor de les persones beneficiàries que consten en l'annex II d'aquesta Resolució, amb càrrec a la partida pressupostària 76101 322D11 48000 00 dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2022.

4.- Reconèixer l'obligació i proposar el pagament per l'import global de 15.336,00 € a favor de les persones beneficiàries que consten en l'annex II d'aquesta Resolució, amb càrrec a la partida pressupostària 76101 322D11 48000 00 dels pressuposts de la Comunitat

Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2022.

5.- Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller Model Econòmic, Turisme i Treball i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb el que disposen l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 44, de 3 d'abril) i els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (BOE núm. 236, de 2 d'octubre).

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa (BOE núm. 167, de 14 de juliol).

 

Palma, 15 de març de 2022

El director general de Model Econòmic i Ocupació

Llorenç Pou Garcias

Per delegació de competències del president del SOIB

(Resolució de 09/07/2019, BOIB núm 94, d'11 de juliol)

 

 

ANNEX I- Sol·licituds denegades

Núm. Expedient

NOM

1 LLINATGE

2 LLINATGE

DNI

MOTIU

Punt convocatòria

FP+30 47/2020-21

IRENE

ALBA

CALDERÓN

*****607G

Haver-se matriculat en algun estudi reglat en el curs acadèmic 2019-2020

5.2.b)

FP+30 5/2020-21

SANDRA

ALCOLEA

RODRÍGUEZ

*****388W

No estar matriculat a un cicle de formació professional presencial de grau mitjà o superior en centres sostinguts amb fons públics de la CAIB.

5.2.a)

FP+30 54/2020-21

VANESSA

ARAZOLA

QUESADA

*****445X

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 92/2020-21

LUDMILA

AYUSO

GLOMBICKOVA

*****699Z

Haver-se matriculat en algun estudi reglat en el curs acadèmic 2019-2020

5.2.b)

FP+30 45/2020-21

CATERINA

BARCELÓ

GARCIAS

*****143W

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 118/2020-21

SAULO

BARRETO

IÑÓ

*****063G

No estar matriculat a un cicle de formació professional presencial de grau mitjà o superior en centres sostinguts amb fons públics de la CAIB.

5.2.a)

FP+30 99/2020-21

ANA FRANCISCA

BAUZÁ

SUREDA

*****922Q

No estar matriculat a un cicle de formació professional presencial de grau mitjà o superior en centres sostinguts amb fons públics de la CAIB.

5.2.a)

FP+30 75/2020-21

MARÍA DOLORES

BEJARANO

SÁNCHEZ

*****456T

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 15/2020-21

VANESA

BENEJAM

CEREZUELA

*****989G

Haver-se matriculat en algun estudi reglat en el curs acadèmic 2019-2020

5.2.b)

FP+30 73/2020-21

MIRIAM

BERNAL

SÁNCHEZ

*****859S

No estar matriculat a un nombre de mòduls que sumats representin, com a mínim, 750 hores lectives

5.2.a)

FP+30 65/2020-21

OUSASSIMA

BOUHARROU

DJERBARY

*****850F

No haver finalitzat el curs amb aprofitament: No estar en condicions de promocionar al segon curs; o no estar en condiciones d'obtenir la titulació oficial.

5.2.e)

FP+30 76/2020-21

GUILLERMO LORENZO

CALDENTEY

CALDENTEY

*****752Z

Haver-se matriculat en algun estudi reglat en el curs acadèmic 2019-2020

5.2.b)

FP+30 69/2020-21

NOEMÍ

CALVANI

 

*****354N

No haver finalitzat el curs amb aprofitament: No estar en condicions de promocionar al segon curs; o no estar en condiciones d'obtenir la titulació oficial.

5.2.e)

FP+30 24/2020-21

GISELE MAGALI

CAMINADA

 

*****436K

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 42/2020-21

DIANA

CAÑUETO

RISCO

*****749B

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 95/2020-21

ANDREA GEORGINA

CARCANI

PAPADACOS

*****632T

No estar matriculat a un nombre de mòduls que sumats representin, com a mínim, 750 hores lectives

5.2.a)

FP+30 38/2020-21

MARIA

CASTILLO

TEBAR

*****344J

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 112/2020-21

KHALIDA

CHENTOUF

 

*****312Q

Haver-se matriculat en algun estudi reglat en el curs acadèmic 2019-2020

5.2.b)

FP+30 77/2020-21

CAROLA ALEJANDRA

CID

CAAMAÑO

*****762B

Haver-se matriculat en algun estudi reglat en el curs acadèmic 2019-2020

5.2.b)

FP+30 82/2020-21

ALINA

CIORNEI

 

*****156R

No estar matriculat a un nombre de mòduls que sumats representin, com a mínim, 750 hores lectives

5.2.a)

FP+30 51/2020-21

ANA

COYA

LEMOS

*****475E

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 72/2020-21

GABRIELA

CURALET

 

*****502P

No estar matriculat a un nombre de mòduls que sumats representin, com a mínim, 750 hores lectives

5.2.a)

FP+30 53/2020-21

JOANA

DE MATA

MORAGÓN

*****281S

Haver-se matriculat en algun estudi reglat en el curs acadèmic 2019-2020

5.2.b)

FP+30 19/2020-21

PEDRO

DÍAZ

GUAL

*****342M

Haver-se matriculat en algun estudi reglat en el curs acadèmic 2019-2020

5.2.b)

FP+30 20/2020-21

ANTONIA

DOLS

DÍAZ

*****629Y

Haver-se matriculat en algun estudi reglat en el curs acadèmic 2019-2020

5.2.b)

FP+30 52/2020-21

ANA MARIA

DOLZ

SALORD

*****473A

Haver-se matriculat en algun estudi reglat en el curs acadèmic 2019-2020

5.2.b)

FP+30 55/2020-21

VIVIANA

ESTEVA

ARÉVALO

*****485X

No estar matriculat a un nombre de mòduls que sumats representin, com a mínim, 750 hores lectives

5.2.a)

FP+30 110/2020-21

PAULA NATALIA

FERNÁNDEZ

ZANÓN

*****980M

No estar matriculat a un nombre de mòduls que sumats representin, com a mínim, 750 hores lectives

5.2.a)

FP+30 21/2020-21

ALBERTO

GALINDO

MENA

*****826S

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 121/2020-21

ELVIRA

GONZÁLEZ

PARGA

*****360V

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 100/2020-21

BRUNO

GRASAS

CANO

*****096C

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 23/2020-21

ANA BELÉN

GUIJARRO

TORRES

*****994B

No haver finalitzat el curs amb aprofitament: No estar en condicions de promocionar al segon curs; o no estar en condiciones d'obtenir la titulació oficial.

5.2.e)

FP+30 11/2020-21

GEMMA

HIERRO

SOLER

*****986R

Haver-se matriculat en algun estudi reglat en el curs acadèmic 2019-2020

5.2.b)

FP+30 132/2020-21

BLANCA MARÍA

JAUME

SAURA

*****748N

No estar matriculat a un cicle de formació professional presencial de grau mitjà o superior en centres sostinguts amb fons públics de la CAIB.

5.2.a)

FP+30 133/2020-21

PEDRO JOSÉ

LAGAR

MORENO

*****485T

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 18/2020-21

APOL·LÒNIA

LLULL

ALZAMORA

*****114G

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 111/2020-21

CARLOS ALBERTO

LORENZETTI

 

*****157K

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 32/2020-21

MARÍA DE LA HORA

MARES

TARÍN

*****324G

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 138/2020-21

SOERMANDY

MARTÍNEZ

OROZCO

*****364L

Haver-se matriculat en algun estudi reglat en el curs acadèmic 2019-2020

5.2.b)

FP+30 91/2020-21

MANUEL

MINGUEZ

MAREQUE

*****342A

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 140/2020-21

ANA LUCÍA

MONCADA

 

*****725R

Haver-se matriculat en algun estudi reglat en el curs acadèmic 2019-2020

5.2.b)

FP+30 86/2020-21

PATRICIA

MONTERO

MONTES

*****388K

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 39/2020-21

EDUARDO

MORALES

CORDÓN

*****892T

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 2/2020-21

FELTON

MORENO

CHIMA

*****036X

Haver-se matriculat en algun estudi reglat en el curs acadèmic 2019-2020

5.2.b)

FP+30 30/2020-21

OLGA LUCÍA

MORENO

CAICEDO

*****931Z

No estar matriculat a un cicle de formació professional presencial de grau mitjà o superior en centres sostinguts amb fons públics de la CAIB.

5.2.a)

FP+30 31/2020-21

GUILLERMO

MOYA

IGARZA

*****794M

No estar matriculat a un nombre de mòduls que sumats representin, com a mínim, 750 hores lectives

5.2.a)

FP+30 13/2020-21

MARÍA DEL MAR

MOYÀ

RADUA

*****409K

Haver-se matriculat en algun estudi reglat en el curs acadèmic 2019-2020

5.2.b)

FP+30 94/2020-21

ISABEL CARME

MOZO

FORNARI

*****588V

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 115/2020-21

MANUEL CARLOS

ORTS

GARCÍA

*****942H

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 25/2020-21

LONY-RODRIGO

OTALORA

RAMÍREZ

*****928M

Haver-se matriculat en algun estudi reglat en el curs acadèmic 2019-2020

5.2.b)

FP+30 50/2020-21

CONSTANZA

PARDO

 

*****876M

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 40/2020-21

MIHAELA RALUCA

PAUN

 

*****581N

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 64/2020-21

MIGUEL

PECHE

FLORES

*****116H

Haver-se matriculat en algun estudi reglat en el curs acadèmic 2019-2020

5.2.b)

FP+30 35/2020-21

DAVID

PEREZ

TORRES

*****728E

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 28/2020-21

CARLOS DANIEL

PETRUS

PEREA

*****344A

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 41/2020-21

SAMUEL

PONS

BOSCH

*****228N

Haver-se matriculat en algun estudi reglat en el curs acadèmic 2019-2020

5.2.b)

FP+30 130/2020-21

JULIA ANA

RIERA

MONSERRAT

*****556C

No haver finalitzat el curs amb aprofitament: No estar en condicions de promocionar al segon curs; o no estar en condiciones d'obtenir la titulació oficial.

5.2.e)

FP+30 26/2020-21

MARÍA TERESA

RINCÓN

LÓPEZ

*****125J

No estar matriculat a un nombre de mòduls que sumats representin, com a mínim, 750 hores lectives

5.2.a)

FP+30 27/2020-21

ALICIA PAOLA

RÍOS

PADILLA

*****583M

No estar matriculat a un cicle de formació professional presencial de grau mitjà o superior en centres sostinguts amb fons públics de la CAIB.

5.2.a)

FP+30 85/2020-21

CRISTINA

RISCO

FERNÁNDEZ

*****074N

Haver-se matriculat en algun estudi reglat en el curs acadèmic 2019-2020

5.2.b)

FP+30 108/2020-21

MARÍA CARIDAD

ROBAINA

JACOMINO

*****656M

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 36/2020-21

EMILIO JOSÉ

ROLDÁN

OLIVARES

*****122G

No haver finalitzat el curs amb aprofitament: No estar en condicions de promocionar al segon curs; o no estar en condiciones d'obtenir la titulació oficial.

5.2.e)

FP+30 113/2020-21

JOSÉ ANTONIO

ROMERO

ARROYO

*****774Y

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 137/2020-21

DAVID

ROTGER

PALSSON

*****093C

No haver finalitzat el curs amb aprofitament: No estar en condicions de promocionar al segon curs; o no estar en condiciones d'obtenir la titulació oficial.

5.2.e)

FP+30 46/2020-21

MARÍA MERCEDES

RUIZ

GARCÍA

*****061Z

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 16/2020-21

SILVINA SOLEDAD

SANABRIA

 

*****490J

No estar matriculat a un cicle de formació professional presencial de grau mitjà o superior en centres sostinguts amb fons públics de la CAIB.

5.2.a)

FP+30 6/2020-21

RAÚL

SANTA ENGRACIA

SÁNCHEZ

*****933W

No haver finalitzat el curs amb aprofitament: No estar en condicions de promocionar al segon curs; o no estar en condiciones d'obtenir la titulació oficial.

5.2.e)

FP+30 84/2020-21

SHEREZADE IRIS

SEBASTIÀ

MÜCHER

*****748R

Haver-se matriculat en algun estudi reglat en el curs acadèmic 2019-2020

5.2.b)

FP+30 33/2020-21

JOAN DOMINGO

SEGUÍ

MARQUÈS

*****963R

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 63/2020-21

JOSEP

SEGUÍ

BISQUERRA

*****376F

Haver-se matriculat en algun estudi reglat en el curs acadèmic 2019-2020

5.2.b)

FP+30 79/2020-21

ROSA MARÍA

SEGURA

LUJÁN

*****269Z

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 22/2020-21

MARIA SANDRA

SOLANO

FUENTES

*****493C

Haver-se matriculat en algun estudi reglat en el curs acadèmic 2019-2020

5.2.b)

FP+30 102/2020-21

NOEMÍ

TERRAZZANO

 

*****826G

Haver-se matriculat en algun estudi reglat en el curs acadèmic 2019-2020

5.2.b)

FP+30 17/2020-21

MARÍA DOLORES

TORRES

LUQUE

*****525Z

Haver-se matriculat en algun estudi reglat en el curs acadèmic 2019-2020

5.2.b)

FP+30 89/2020-21

RITA

TOSTO

 

*****829Y

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

FP+30 14/2020-21

MÓNICA

TUR

GIMÉNEZ

*****579M

Haver-se matriculat en algun estudi reglat en el curs acadèmic 2019-2020

5.2.b)

FP+30 119/2020-21

CRISTIAN MIRCEA

UNGURAS

 

*****844P

No estar matriculat a un cicle de formació professional presencial de grau mitjà o superior en centres sostinguts amb fons públics de la CAIB.

5.2.a)

FP+30 131/2020-21

AZUCENA

VÁZQUEZ

ESTEBAN

*****589J

Haver-se matriculat en algun estudi reglat en el curs acadèmic 2019-2020

5.2.b)

FP+30 67/2020-21

HARTMANN

ZAPATA

MARTÍNEZ

*****005N

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant, almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors que l'alumne iniciï les activitats lectives.

5.2.d)

 

ANNEX II

Sol·licituds concedides

 

LLINATGES

NOM

DNI

AÑO

CONCA

Núm. Expedient

CENTRE EDUCATIU

IMPORT

ISSAOUI EL HADDAD

HANNA

****346H

2022

2103

FP+30 61/2020-21

IES ALGARB

3.834,00 €

BOSCH CLADERA

SEBASTIAN

****436H

2022

2101

FP+30 93/2020-21

IES SON FERRER

3.834,00 €

GIMÉNEZ ORRABALI

SONIA

****380M

2022

2104

FP+30 105/2020-21

IES JOSEP SUREDA I BLANES

3.834,00 €

CAZALLA OCAÑA

JUAN MANUEL

****946J

2022

2105

FP+30 122/2020-21

CIFP JUNIPER SERRA

3.834,00 €