Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 207450
Extracte de l’annex I de l’Ordre 7/2022, de 6 d’abril de 2022, del conseller de Medi Ambient i Territori per la qual s’estableixen les bases reguladores i s’aprova la convocatòria per a l’any 2022 de subvencions per a la millora de l’abastiment d’aigua i reducció de pèrdues a les xarxes en els municipis petits i mitjans de les Illes Balears, finançats per la Unió Europea-NextGeneration EU. Identificador BDNS: 619812

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3 b i 20.8 a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet del qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http:// www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Objecte

Subvencions públiques per a la millora de l'abastiment d'aigua i reducció de pèrdues a les xarxes en els municipis petits i mitjans de les Illes Balears, finançats per la Unió Europea-NextGeneration EU.

Segon. Beneficiaris

Les entitats públiques titulars de sistemes d'abastiment d'aigua següents:

a) Els municipis de les Illes Balears de menys de 20.000 habitants.

b) Els Consorcis locals per als municipis de menys de 20.000 habitants.

c) Mancomunitats de municipis per als municipis de menys de 20.000 habitants.

d) Els ens del sector públic instrumental i les societats de capital públic que prestin el servei d'abastiment d'aigua a municipis de menys de 20.000 habitants.

Els requisits específics que han de complir els beneficiaris són els indicats a l'article 7 de l'Ordre i han de ser acreditats en el moment de la presentació de la sol·licitud.

Tercer. Bases reguladores

Ordre de 4 d'abril de 2022 del conseller de Medi Ambient i Territori per la qual s'estableixen les bases reguladores i s'aprova la convocatòria per a l'any 2022 de subvencions per a la millora de l'abastiment d'aigua i reducció de pèrdues a les xarxes en els municipis petits i mitjans de les Illes Balears, finançats per la Unió Europea-NextGeneration EU.

Quart. Import

L'import màxim que es destina a la convocatòria és de 2.606.098,25€ (dos milions sis-cents sis mil noranta-vuit euros i vint-i-cinc cèntims) segons la distribució i amb càrrec a les partides pressupostàries que s'indiquen al punt cinquè de la convocatòria.

L'import màxim de les subvencions és del 80% del cost total subvencionable amb un màxim de 250.000,00€ (dos cents cinquanta mil euros) per projecte, sense que en cap cas l'import de la subvenció superi, en concurrència amb d'altres subvencions, el cost del projecte objecte de la subvenció.

Cinquè. Terminis

El termini de presentació de les sol·licituds és d'un mes comptador des del dia següent a la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, acabant el mateix dia en que es va produir la publicació en el mes del venciment.

Els projectes objecte de subvenció poden haver-se iniciat des de l'1 de febrer de 2020.

El termini màxim per a l'execució dels projectes finalitza l'1 de juny de 2025. És obligatori que es trobin executats el 31 de desembre de 2023 en més del cinquanta per cent (50%) de la inversió prevista.

El termini màxim de presentació de la documentació justificativa de les despeses, a què es refereix l'article 22.4 d'aquesta Ordre, és de tres mesos des de la data de finalització del termini d'execució.

Sisè. Altres dades

Els beneficiaris poden sol·licitar un pagament parcial de l'import de la subvenció atorgada per a un projecte, mitjançant justificacions i liquidacions parcials, d'acord amb les prescripcions establertes al punt vuitè de la convocatòria.

 

Palma, 6 d'abril de 2022

El conseller de Medi Ambient i Territori Miquel Mir Gual