Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 206333
Acord del Consell Executiu del Consell de Mallorca d’acceptació dels encàrrecs de gestió de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials i del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial per a la contractació del servei d’inserció publicitària

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

A l'efecte d'allò que estableix l'article 11.3.a) de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, es publica l'Acord del Consell Executiu, adoptat en sessió de 30 de març de 2022, següent:

ACORD

“1. Acceptar els encàrrecs de gestió de la contractació del servei d'inserció publicitària de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials i del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial.

- Objecte dels encàrrecs: contractació del servei d'inserció publicitària Lot 2: IMAS i Lot 3: Consorci Serra de Tramuntana, junt amb la del Consell de Mallorca (Lot 1).

- Termini de vigència: a la data de finalització de la licitació.

- Naturalesa i abast de la gestió encomanada: gestió administrativa de la tramitació de la licitació de la contractació a l'objecte que les entitats que realitzen l'encàrrec adjudiquin i formalitzin els contractes dels lots respectius.

2. Notificar aquest Acord a l'IMAS i al Consorci Serra de Tramuntana i que es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de conformitat amb l'article 11.3.a) de la LRJSP.”

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (4 d'abril de 2022)

El conseller executiu de Presidència Javier De Juan Martín