Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 206268
Extracte convocatòria subvencions per procediment de concurrència competitiva Educació, Cultura i Joventut 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovada per la Junta de Govern Local, en sessió ordinària celebrada dia 25 de març de 2022, la Convocatòria Subvencions Cultura, Educació i Joventut 2022, es fa públic l'extracte següent:

«EXTRACTE DE LA CONVOCATÒRIA D'AJUDES I SUBVENCIONS DE LES ÀREES DE CULTURA, EDUCACIÓ I JOVENTUT PER A L'ANY 2022

Codi de la Convocatòria: 617865

De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions (http:/ /www. pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris.

Poden sol·licitar les subvencions objecte d'aquesta convocatòria les associacions o entitats culturals, educatives o juvenils del municipi d'Andratx legalment constituïdes, sense ànim de lucre, i inscrites al Registre Municipal d'Associacions de l'Ajuntament, i que tinguin el seu domicili social situat al municipi d'Andratx i que projectin realitzar activitats, projectes o programes objectes de la present convocatòria de subvencions.

Segon. Objecte i finalitat de la convocatòria.

La present convocatòria de subvencions adreçada a les entitats culturals, educatives i juvenils del municipi d'Andratx per a l'exercici 2022 té per objecte:

1. Fomentar les activitats culturals, educatives, juvenils, lúdiques i socials, de les associacions inscrites al registre municipal.

2. Fomentar la participació ciutadana al municipi d'Andratx.

3. Fomentar el teixit associatiu al municipi d'Andratx.

4. Fomentar la igualtat de gènere a les activitats d'Andratx.

5. Fomentar projectes socials que utilitzin l'art i la cultura com a eina de transformació social.

Tercer. Bases reguladores.

Ordenança General de Subvencions de l'Ajuntament d'Andratx publicada al BOIB núm. 47 de dia 20/04/2017.

http:// www. caib.es/eboibfront/ca/2017/10643

Quart. QUANTIA I CRÈDIT PRESSUPOSTARI.

L'import de la present convocatòria de subvencions està finançada per l'aplicació pressupostària 330.48920 del Pressupost per a l'any 2022, amb un import màxim de 75.000€.

Ateses les disponibilitats pressupostàries, l'import màxim de la subvenció a concedir a les entitats o associacions objecte de la present convocatòria no podrà ser superior als 6.500,00€ per entitat.

Les entitats podran subcontractar l'activitat objecte de la subvenció.

L'activitat subvencionada, que el beneficiari subcontracti amb tercers, no podrà excedir el 90% del total de la subvenció.

Les entitats podran concertar amb persones o entitats vinculades amb el beneficiari, sempre i quan, l'import subvencionable no excedeixi del cost concertat a l'entitat o persona vinculada.

Cinquè. Termini de presentació de les sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils comptador a partir de l'endemà d'haver publicat l'extracte d'aquesta convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears. Si el darrer dia és inhàbil, s'entén prorrogat fins el primer dia hàbil següent.»

La qual cosa es fa públic pel seu coneixement general.

 

Andratx, en el dia de la signatura electrònica (30 de març de 2022)

El batle 

Antoni Mir Salvà