Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 206098
Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports, a proposta de la directora general d’Infància, Joventut i Famílies, de concessió i denegació d’ajuts a l’empara de la convocatòria de subvencions per a l'organització d'activitats d'educació en el temps lliure infantil i juvenil que duguin a terme entitats locals de les Illes Balears per facilitar la conciliació de la vida de familiar i laboral durant les vacances escolars, en el marc del Plan Corresponsables aprovat pel Consell de Ministres de dia 9 de març de 2021 (BOIB núm. 173, de 18 de desembre)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data de la signatura electrònica, la directora general d'Infància, Joventut i Famílies ha formulat la proposta de resolució següent:

Fets

1. Mitjançant Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports de dia 14 de desembre de 2021 es va aprovar, pel procediment d'urgència i pel procediment d'anticipat de despesa, la convocatòria de subvencions per a l'organització d'activitats d'educació en el temps lliure infantil i juvenil que duguin a terme entitats locals de les Illes Balears per facilitar la conciliació de la vida de familiar i laboral durant les vacances escolars, en el marc del Plan Corresponsables aprovat pel Consell de Ministres de dia 9 de març de 2021 (BOIB núm. 173, de 18 de desembre)

2. Les entitats que figuren als annexos 1 i 2 van presentar una sol·licitud de subvenció per al projectes d'organització d'activitats d'educació en el temps lliure infantil i juvenil que s'indiquen en cada cas.

3. El 8 de març de 2022 es va publicar a la seu electrònica la proposta de resolució provisional de la directora general d'Infància, Joventut i Famílies relativa a la concessió i denegació d'ajuts en el marc d'aquesta convocatòria i es va atorgar un termini de cinc dies hàbils, fins al dia 15 de març de 2022, perquè les entitats interessades poguessin dur a terme alguna de les accions següents: a) presentar al·legacions; b) acceptar la proposta de subvenció amb la circumstància que, si passat aquest termini no hi havia una acceptació expressa, s'entendria que l'entitat hi està conforme i es continuarà el procediment; c) renunciar a la subvenció; o d) reformular la sol·licitud per adaptar-la a la quantia de la subvenció proposada.

4. En el termini indicat, l'Ajuntament d'Eivissa va reformular la sol·licitud en els sentits següents:

— D'una banda, va acceptar la subvenció en els termes establerts a la proposta de resolució provisional.

— De l'altra, va modificar el projecte subvencionable en els sentits següents:

a) Va integrar en una únic projecte les activitats que es faran a la casa de colònies Can Tomeu C/19 en els períodes de Setmana Santa, estiu i Nadal, amb un pressupost total de 6.860 euros, i va sol·licitar per a totes elles una subvenció de 3.200 euros. En canvi, a la sol·licitud original demanava per a les tres, amb un pressupost de 8.000 euros, un ajut de 2.050 euros.

b) Pel que fa a l'activitat d'estiu als col·legis de Sa Bodega, Sa Joveria i Sa Graduada, va demanar el mateix import que a la sol·licitud original (35.761,56 euros), però en va rebaixar el pressupost, dels 309.969,82 euros als 279.969,82 euros, en haver eliminat de les estimacions de despeses les relatives al menjador. Així mateix, va augmentar de 400 a 450 el nombre de participants estimats que tendrà l'activitat.

En resposta a aquests canvis, cal rebutjar els plantejats a l'al·legació a) per a les activitats que es faran a la casa de colònies Can Tomeu C/19 en els períodes de Setmana Santa, estiu i Nadal pels motius següents: a) Encara que es facin en el mateix lloc, les activitats s'executaran en períodes diferents i hauran de ser objecte de comunicació independent al Consell Insular d'Eivissa. b) La suma dels pressuposts no permet fer un correcte seguiment de les condicions de compliment de la convocatòria. c) La sol·licitud d'una subvenció de quantia major a la proposada per a les tres activitats excedeix de l'abast de la figura de la reformulació, que estrictament s'ha de limitar a ajustar la sol·licitud a la quantia de la subvenció proposada (art. 16.3 Decret legislatiu 2/2005).

Per contra, s'accepten els canvis proposats a l'al·legació b) per a les activitats d'estiu als col·legis de Sa Bodega, Sa Joveria i Sa Graduada, en entendre que la reformulació respecta l'objecte, les condicions i la finalitat de la subvenció.

5. L'Ajuntament de Montuïri, inicialment exclòs, va presentar un escrit d'al·legacions on va rectificar el pressupost d'ingressos i despeses per complir la regla del punt 12.2 de la convocatòria.

S'accepta el canvi de pressupost, si bé se li concedeix un ajut de 12.850 euros, el màxim que pot rebre tenint en compte el cost de les activitats.

6. D'altra banda, dia 23 de març de 2022 es va publicar una correcció d'errades de la proposta de revisió provisional de concessió i denegació, que corregia els càlculs erronis fets per les subvencions relatives als expedients AJC09 (Lloret de Vistalegre) i AJC23 (Sant Joan). En el termini establert, els dos ajuntaments afectats van expressar la seva acceptació als imports finalment proposats.

7. Així mateix, dia 25 de març de 2022 es va publicar la proposta de resolució provisional relativa a l'expedient AJC26, relativa a l'Ajuntament de Llucmajor, la sol·licitud del qual es va presentar en termini però no va arribar al Servei de Joventut fins dia 18 de març de 2022. L'entitat va acceptar la subvenció proposada.

8. El dia 29 de març de 2022, la cap del Servei de Joventut va emetre per a cada un dels expedients de l'Annex 1 un certificat de compliment dels requisits de la convocatòria.

9. En conclusió, durant la instrucció del procediment s'han acreditat els fets següents:

a) Que les entitats que figuren en els annexos 1 i 2 van presentar en termini una sol·licitud de subvenció a la convocatòria de subvencions per a l'organització d'activitats d'educació en el temps lliure infantil i juvenil que duguin a terme entitats locals de les Illes Balears per facilitar la conciliació de la vida de familiar i laboral durant les vacances escolars, en el marc del Plan Corresponsables aprovat pel Consell de Ministres de dia 9 de març de 2021.

b) Que les entitats de l'Annex 1 van aportar tota la documentació que requereix el punt 8 de la convocatòria.

c) Que les entitats de l'Annex 1 van declarar que les activitats per a les quals es demana subvenció tendran, durant les setmanes per a les quals es demana subvenció, els participants que s'indiquen en cada cas.

d) Que, en conseqüència, tenint en compte el quadre previst al punt 6.1 de la convocatòria (import màxim de subvenció per setmana d'acord amb el nombre de participants) o, si és el cas, allò indicat al punt 6.4 (possibilitat de demanar imports superiors als del punt 6.1 per al cas que es rebaixi el preu de les activitats o s'incrementin les retribucions del personal monitor), els pertoca la subvenció que s'indica en cada cas, d'acord amb l'Annex 1.

e) Que, així mateix, les entitats de l'Annex 1 van posar de manifest que el cost total d'organització de les activitats serà igual o superior a la quantia dels ingressos prevists.

f) Que el Servei de Joventut disposa dels certificats que demostren que les entitats de l'Annex 1 es troben al corrent de les obligacions tributàries amb la Hisenda de l'Estat i de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, així com les de la Seguretat Social.

g) Que no ha estat dictada una resolució declarativa de la procedència del reintegrament o de la pèrdua del dret de cobrament d'aquesta subvenció per alguna de les causes que preveu l'article 37 de la Llei de Subvencions, en relació amb cap de les entitats que figuren a l'Annex 1.

h) Que no ha estat acordada per la consellera d'Afers Socials i Esports, com a mesura cautelar, la retenció de lliuraments de pagament o de les quanties pendents d'abonar a les beneficiàries o a les entitats col·laboradores, referits a la mateixa subvenció, en relació amb cap de les entitats que figuren a l'Annex 1.

i) Que hi ha crèdit adequat i suficient a les partida pressupostària 17201 323A01 46001 00 FF21131 per fer front a la despesa que suposa atorgar aquestes subvencions, amb la qual cosa cal aplicar la Regla 1 de l'apartat 9.2 de la convocatòria (concessió dels imports sol·licitats), tenint en compte allò establert al punt 6.4.

j) Que l'entitat que figura a l'Annex 2 no pot ser beneficiària de la subvenció, pels motius que s'hi indiquen.

Fonaments de dret

1. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions.

2. L'Ordre de la consellera d'Afers Socials i Esports de dia 5 de març de 2021 per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria de serveis socials i joventut.

3. La Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports de dia 14 de desembre de 2021 per la qual s'aprova, pel procediment d'urgència i pel procediment d'anticipat de despesa, la convocatòria de subvencions per a l'organització d'activitats d'educació en el temps lliure infantil i juvenil que duguin a terme entitats locals de les Illes Balears per facilitar la conciliació de la vida de familiar i laboral durant les vacances escolars, en el marc del Plan Corresponsables aprovat pel Consell de Ministres de dia 9 de març de 2021 (BOIB núm. 173, de 18 de desembre).

4. La proposta de resolució provisional de la directora general d'Infància, Joventut i Famílies de 7 de març de 2022 de concessió i denegació d'ajuts en el marc d'aquesta convocatòria, amb correcció d'errades de dia 23 de març de 2022.

5. La proposta de resolució provisional de concessió de la directora general d'Infància, Joventut i Famílies de dia 25 de març de 2022, relativa a l'expedient AJC26, corresponent a la sol·licitud presentada per l'Ajuntament de Llucmajor.

Per tot això, propòs a la consellera d'Afers Socials i Esports que dicti una resolució en els termes següents:

Proposta de resolució

1. Concedir una subvenció per una quantia global de 282.373,71 euros a favor de les entitats que figuren a l'Annex 1 (expedients AJC01, AJC02, AJC03, AJC05, AJC06, AJC07, AJC08, AJC09, AJC10, AJC11, AJC12, AJC13, AJC14, AJC15, AJC16, AJC17, AJC18, AJC19, AJC20, AJC21, AJC22, AJC23, AJC24, AJC25 i AJC26), pels imports que s'indiquen individualment, en els termes i les condicions que es fixen a l'annex, a l'empara de la convocatòria de subvencions per a l'organització d'activitats d'educació en el temps lliure infantil i juvenil que duguin a terme entitats locals de les Illes Balears per facilitar la conciliació de la vida de familiar i laboral durant les vacances escolars, en el marc del Plan Corresponsables aprovat pel Consell de Ministres de dia 9 de març de 2021 (BOIB núm. 173, de 18 de desembre).

2. Autoritzar i disposar la despesa, reconèixer l'obligació i proposar el pagament de 282.373,71 euros a favor de les entitats que figuren en l'Annex 1 (expedients AJC01, AJC02, AJC03, AJC05, AJC06, AJC07, AJC08, AJC09, AJC10, AJC11, AJC12, AJC13, AJC14, AJC15, AJC16, AJC17, AJC18, AJC19, AJC20, AJC21, AJC22, AJC23, AJC24, AJC25 i AJC26), per les quanties individuals que s'indiquen en cada cas, amb càrrec a la partida 17201 323A01 46001 00 FF21131 dels pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a 2022, tenint en compte que l'ajut es paga mitjançant bestreta del 100%, d'acord amb l'autorització del Consell de Govern de dia 3 de desembre de 2021.

3. Recordar l'obligació de les entitats que figuren en l'Annex 1 (expedients AJC01, AJC02, AJC03, AJC05, AJC06, AJC07, AJC08, AJC09, AJC10, AJC11, AJC12, AJC13, AJC14, AJC15, AJC16, AJC17, AJC18, AJC19, AJC20, AJC21, AJC22, AJC23, AJC24, AJC25 i AJC26) de comunicar la sol·licitud o l'obtenció d'altres subvencions per a la mateixa finalitat. Aquesta comunicació s'ha de fer dins el termini de tres dies hàbils des de la sol·licitud o l'obtenció de la subvenció concurrent. Així mateix, han de comunicar, en els mateixos termes, si s'escau, l'obtenció d'aquesta subvenció a l'altra administració o entitat subvencionadora.

4. Comunicar a les entitats que figuren en l'Annex 1 (expedients AJC01, AJC02, AJC03, AJC05, AJC06, AJC07, AJC08, AJC09, AJC10, AJC11, AJC12, AJC13, AJC14, AJC15, AJC16, AJC17, AJC18, AJC19, AJC20, AJC21, AJC22, AJC23, AJC24, AJC25 i AJC26) que el cobrament íntegre de la subvenció està supeditat al compliment estricte de les condicions de la convocatòria i de la resolució de concessió i a la demostració fefaent que els ingressos obtinguts no són superiors a les despeses realitzades.

5. Informar que les entitats que figuren en l'Annex 1 (expedients AJC01, AJC02, AJC03, AJC05, AJC06, AJC07, AJC08, AJC09, AJC10, AJC11, AJC12, AJC13, AJC14, AJC15, AJC16, AJC17, AJC18, AJC19, AJC20, AJC21, AJC22, AJC23, AJC24, AJC25 i AJC26) hauran de presentar la documentació justificativa prevista en els punts 14.2.1 i 14.2.2, en els terminis següents:

— Per a les activitats realitzades durant les vacances de Pasqua, el 8 de juny de 2022.

— Per a les activitats realitzades durant les vacances d'estiu, el 8 de novembre de 2022.

— Per a les activitats realitzades durant les vacances de Nadal, el 8 de febrer de 2023.

No obstant l'anterior, si una entitat ha rebut subvenció per a períodes diferents, la justificació de totes s'haurà de presentar a les dates assenyalades per a les celebrades en darrer lloc. En aquests casos, la liquidació total de la subvenció es farà una vegada justificades totes les activitats subvencionades.

6. Denegar la subvenció sol·licitada a l'entitat que figura en l'Annex 2 (expedient AJC04), pel motiu que s'indica.

7. Publicar aquesta Resolució de concessió en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Per tot això, dicta la següent:

RESOLUCIÓ

Manifestar la conformitat amb la proposta de resolució i dictar-ne resolució en els mateixos termes.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d'Afers Socials i Esports en el termini d'un mes comptador des de l'endemà que s'hagi publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb el que disposen l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos

comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb el que estableix l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Palma, en la data de la signatura electrònica (30 de març de 2022)

La consellera d'Afers Socials i Esports Fina Santiago Rodríguez La directora general proposant Marta Carrió Palou

 

ANNEX 1 Entitats a les quals es concedeix la subvenció

Exp.

Entitat beneficiària

NIF

Activitats subvencionades i període d'execució

Preu màxim activitats (per mes i infant)

Setmanes subvencionades

Pressupost del projecte elegible

Import sol·licitat

Import concedit

Observacions

Famílies punt 5.5.2 a)

Famílies punt 5.5.2 b)

Núm. setmanes

Núm. participants

AJC01

Ajuntament de Banyalbufar

P0700700H

Escola d'estiu de Banyalbufar-Local Ses Escoles

(Del 04.07.2022 al 04.09.2022)

50 €

100 €

9

25

10.350 €

5.850 €

5.850 €

Malgrat que el pressupost no fa referència a les despeses de personal, l'entitat les haurà de justificar igualment, en els termes del punt 14.2.2, per donar per complerta la finalitat de la subvenció i el compliment de les ràtios de l'article 48 del Decret 23/2018, de 6 de juliol.

AJC02

Ajuntament de Campanet

P0701200H

Escola d'estiu CEIP Llorenç Riber

(Del 23.06.2022 a l'11.09.2022)

50 €

100 €

1

25

30.250 €

11.615 €

11.615 €

Malgrat que el pressupost no fa referència a les despeses de personal, l'entitat les haurà de justificar igualment, en els termes del punt 14.2.2, per donar per complerta la finalitat de la subvenció i el compliment de les ràtios de l'article 48 del Decret 23/2018, de 6 de juliol.

5

80

4

60

2

20

AJC03

Ajuntament des Castell

P0706400I

1. Espai Lúdic Conciliació Familiar Pasqua (Del 18.04.2022 al 24.04.2022).

 

2. Espai Lúdic Conciliació Familiar Nadal (Del 26.12.2022 al 08.01.2023).

0 €

0 €

3

20

2.847,50 €

1.650 €

1.650 €

A l'hora de justificar les despeses de personal l'entitat haurà d'acreditar respectar les ràtios establertes a l'article 48 del Decret 23/2018, de 6 de juliol.

AJC05

Ajuntament de Llubí

P0703000J

Escola d'estiu CP Duran Estrany i poliesportiu (Del 27.06.2022 al 04.09.2022).

0 €

100 €

4

65

28.200 €

8.800 €

8.800 €

 

4

35

1

40

1

25

AJC06

Ajuntament de Vilafranca de Bonany

P0706500F

Multiesports Vilafranca-Escola d'estiu (Del 23.06.2022 a l'11.09.2022).

50 €

100 €

2

30

29.425 €

12.925 €

12.795 €

 

5

50

5

100

AJC07

Ajuntament d'Eivissa

P0702600H

1. Vacances de Pasqua Casa de Colònies Can Tomeu/C19 (Del 18.04.2022 al 24.04.2022).

2. Vacances de juny Casa de Colònies Can Tomeu/C19 (Del 23.06.2022 al 03.07.2022).

3. Escola d'estiu dels CEIP Sa Bodega, Sa Joveria i Sa Graduada (Del 04.07.2022 al 04.09.2022).

4. Vacances de Nadal Casa de Colònies Can Tomeu/C19 (Del 26.12.2022 al 08.01.2023).

 

50 €

100 €

1

 

 

 

40

287.969,82 €

37.811,56 €

37.811,56 €

 

4

 

 

 

 

 

 

 

30

9

400

AJC08

Ajuntament de Muro

P0703900A

Escola d'estiu del CEIP Guillem Ballester i Cerdó (Del 27.06.2022 a l'11 de setembre de 2022).

0 €

70 €

1

58

88.772,66 €

7.007,07€

7.007,07€

Atès que l'entitat inclou com a despeses subvencionables del projecte les relatives a l'escoleta matinera i al menjador, l'Ajuntament ha d'incloure aquests serveis en el preu de 0 € (famílies punt 5.5.2 a) i 70 € (famílies punt 5.5.2 b).

4

319

4

246

2

60

AJC09

Ajuntament de Lloret de Vistalegre

P0702800D

Escola d'estiu de Lloret de Vistalegre-Poliesportiu Sa Comuna (Del 23.06.2022 a l'11.09.2022)

50 €

100 €

1

25

17.280,81€

12.676,84€

8.356,70€

L'import sol·licitat excedeix de l'establert segons el quadre del punt 6.1 i no li és aplicable allò previst al punt 6.4. A més, les despeses de gestió (4.320,15 €) no es consideren subvencionables per no complir el requisit de ser imputables de manera directa i indubtable a l'activitat subvencionada (punt 3.1 de la convocatòria). Cal minorar la subvenció possible (8.700 euros) als 8.356,70€ perquè els ingressos que obtendrà amb l'activitat no siguin superiors a les despeses.

10

40

1

20

AJC10

Ajuntament de Maó

P0703200F

1. Ludoteca de Setmana Santa (Del 18.04.2022 al 24.04.2022)

 

0 €

0 €

1

60

14.940 €

17.800 €

2.400 €

Només s'entenen subvencionables les activitats de Setmana Santa i Nadal, atès que la d'estiu no respecta els preus màxims establerts al punt 5.5.2. de la convocatòria.

2. Ludoteca de Nadal (Del 26.12.2022 al 08.01.2023)

0 €

0 €

2

60

AJC11

Ajuntament de Montuïri

P0703800C

1. Escola de Pasqua-CEIP Joan Mas i Verd (Del 18.04.2022 al 24.04.2022).

2. Escola d'estiu-Poliesportiu Es Revolt (Del 23.06.2022 a l'11.09.2022).

3. Escola de Nadal CEIP Joan Mas i Verd (Del 22.12.2022 al 08.01.2023).

0 €

100 €

4

15

24.400€

13.500€

12.850€

S'aplica el criteri del punt 6.4 per a l'activitat d'estiu. Per a les activitats de Pasqua i Nadal es dona l'import màxim que pot rebre per complir el criteri del punt 12.2.

6

40

4

30

2

25

AJC12

Ajuntament de Ferreries

P0702300E

 

Casal d'estiu 2022 (Del 04.07.2022 al 21.08.2022).

0 €

0 €

7

20

3.850 €

3.850 €

3.850 €

Malgrat que s'assigna un import reduït a les despeses de personal, l'entitat les haurà de justificar en la seva totalitat, en els termes del punt 14.2.2, per donar per complerta la finalitat de la subvenció i el compliment de les ràtios de l'article 48 del Decret 23/2018, de 6 de juliol.

AJC13

Ajuntament de Fornalutx

P0702500J

Escola d'estiu 2022 CEIP Fornalutx (Del 04.07.2022 al 28.08.2022).

0 €

0 €

8

30

3.000 €

2.200 €

2.200 €

Malgrat que el pressupost no fa referència a les despeses de personal, l'entitat les haurà de justificar igualment, en els termes del punt 14.2.2, per donar per complerta la finalitat de la subvenció i el compliment de les ràtios de l'article 48 del Decret 23/2018, de 6 de juliol.

AJC14

Ajuntament de Costitx

P0701700G

1. Escola de vacances Pasqua 2022-Escola pública Nadal Campaner Arrom (Del 18.04.2022 al 24.04.2022).

2. Escola d'estiu 2022-Escola Pública Nadal Campaner Horrach (Del 27.06.2022 a l'11.09.2022).

50 €

100 €

12

50

20.489,27 €

20.489,27 €

6.739,27 €

L'import sol·licitat excedeix de l'establert segons el quadre del punt 6.1 i no li és aplicable allò previst al punt 6.4. Addicionalment, atès que les activitats tendran uns ingressos de 13.550 €, se li ha de minorar la subvenció possible a 6.739,27 € per complir el punt 12.2

AJC15

Ajuntament de Santa Margalida

P0705500G

Viu l'estiu (Del 04.07.2022 al 04.09.2022).

0 €

0 €

9

40

14.878,40 €

16.218,40 €

14.878,40 €

Se li aplica allò previst al punt 6.4 en establir la gratuïtat de l'activitat per a les persones usuàries. No obstant això, no es consideren subvencionables les despeses de gesti´´o (1.340 €) per no complir el requisit de ser imputables de manera directa i indubtable a l'activitat subvencionada (punt 3.1 de la convocatòria).

AJC16

Ajuntament de Binissalem

P0700800F

1.Escola d'estiu CEIP Pedra Viva (Del 23.06.2022 a l'11.09.2022).

2. Campus Multiesport Poliesportiu Alba Torrens (Del 27.06.2022 al 31.07.2022).

0 €

0 €

1

50

53.529,65 €

65.491,52 €

53.529,65 €

Se li aplica allò previst al punt 6.4 en establir la gratuïtat de l'activitat per a les persones usuàries. No obstant això, no es consideren subvencionables les despeses de gestió (11.962,87 €) per no complir el requisit de ser imputables de manera directa i indubtable a l'activitat subvencionada (punt 3.1 de la convocatòria).

15

100

1

40

AJC17

Ajuntament de Porreres

P0704300C

Escola d'estiu 2022 IES Porreres (Del 04.07.2022 al 04.09.2022).

50 €

100 €

4

100

37.580 €

10.800 €

10.800 €

 

5

60

AJC18

Ajuntament de Manacor

P0703300D

1.Escola d'estiu Son Macià-Cales de Mallorca (Del 27.06.2022 al 28.08.2022).

2. Escola d'estiu de S'Illot (Del 27.06.2022 al 28.08.2022).

50 €

75 €/100 €

10

34

29.572 €

10.900 €

10.900 €

 

8

24

AJC19

Ajuntament de Consell

P0701600I

Escola d'estiu CEIP Bartomeu Ordines (Del 04.07.2022 al 14.08.2022).

50 €

100 €

2

80

28.920 €

9.050 €

9.050 €

Malgrat que el pressupost no fa referència a les despeses de personal, l'entitat les haurà de justificar igualment, en els termes del punt 14.2.2, per donar per complerta la finalitat de la subvenció i el compliment de les ràtios de l'article 48 del Decret 23/2018, de 6 de juliol.

4

120

AJC20

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany

P0704600F

1. Espai de Pasqua Espai Jove-Centre Juvenil (Del 18.04.2022 al 24.04.2022).

2. Espai de Nadal i Reis Espai Jove (Del 26.12.2022 al 08.01.2023).

50 €

100 €

3

40

12.150€

9.750€

2.250€

L'import sol·licitat excedeix de l'establert segons el quadre del punt 6.1 i no li és aplicable allò previst al punt 6.4.

AJC21

Ajuntament de Maria de la Salut

P0703500I

Escola d'estiu Maria de la Salut (Del 23.06.2022 a l'11.09.2022).

50 €

100 €

12

30

12.485€

7.540€

5.667€

No es consideren subvencionables les despeses de gestió (1.873 €) per no complir el requisit de ser imputables de manera directa i indubtable a l'activitat subvencionada (punt 3.1 de la convocatòria). Per tant, l'import de la subvenció ha de ser com a màxim per import de la diferència entre les despeses i els ingressos prevists.

AJC22

Ajuntament de Sa Pobla

P0704400A

Escola d'estiu CEIP Son Basca i Poliesportiu Municipal (Del 27.06.2022 al 04.09.2022).

50 €

100 €

5

60

28.593€

12.250€

12.250€

No es consideren subvencionables les despeses de gestió (4.500 €) per no complir el requisit de ser imputables de manera directa i indubtable a l'activitat subvencionada (punt 3.1 de la convocatòria).

5

100

AJC23

Ajuntament de Sant Joan

P0704900J

Escola d'estiu Poliesportiu Son Juny, espais CEIP Son Juny i piscina (Del 23.06.2022 a l'11.09.2022).

40 €

40 €

4

60

46.391,40 €

39.365,07 €

20.300 €

Atès que el preu proposat suposa una reducció mitjana del 40% sobre el preu establert a la convocatòria, se li incrementa la subvenció possible d'acord amb el punt 6.1 (14.500 €) en un 40%, en aplicació del criteri fixat al punt 6.4. A més, no es consideren subvencionables les despeses de gestió (2.573,67 €) per no complir el requisit de ser imputables de manera directa i indubtable a l'activitat subvencionada (punt 3.1 de la convocatòria).

4

80

4

100

AJC24

Ajuntament de Deià

P0701800E

Escola d'estiu 2022 CEIP Robert Graves (Del 04.07.2022 al 04.09.2022).

0 €

0 €

9

40

2.200 €

2.200 €

2.200 €

Malgrat que el pressupost no fa referència a les despeses de personal, l'entitat les haurà de justificar igualment, en els termes del punt 14.2.2, per donar per complerta la finalitat de la subvenció i el compliment de les ràtios de l'article 48 del Decret 23/2018, de 6 de juliol.

AJC25

Ajuntament de Ciutadella

P0701500A

Escola Estiu i Punt de Ciutadella (Del 04.07.2022 al 31.07.2022).

0 €

100 €

4

30

5.600 €

2.700 €

2.700 €

Malgrat que el pressupost només inclou com a despesa el cost d'un monitor/a, l'entitat haurà de justificar totes les despeses de personal de l'activitat, en els termes del punt 14.2.2, per donar per complerta la finalitat de la subvenció i el compliment de les ràtios de l'article 48 del Decret 23/2018, de 6 de juliol.

AJC26

Ajuntament de Llucmajor

P0703100H

 

Casal de Pasqua Llucmajor 3-12 (Del 18.04.2022 al 24.04.22).

0 €

0 €

1

50

15.924,06 €

19.564,06 €

15.924,06 €

Se li aplica allò previst al punt 6.4 en establir la gratuïtat de l'activitat per a les persones usuàries.

Casal de Pasqua s'Arenal 3-12 (Del 18.04.2022 al 24.04.22).

0 €

0 €

1

40

Casal de Nadal Llucmajor 3-12 (Del 02.01.2023 al 08.01.2023).

0 €

0 €

1

50

Casal de Nadal s'Arenal 3-12 (Del 02.01.2023 al 08.01.2023).

0 €

0 €

1

40

 

ANNEX 2 Entitats a les quals es denega la subvenció

Exp.

Entitat beneficiària

NIF

Activitats subvencionables

Preu màxim activitats (per mes i infant)

Setmanes subvencionables

Pressupost del projecte

Import sol·licitat

Motiu de la denegació

Famílies punt 5.5.2 a)

Famílies punt 5.5.2 b)

Núm. setmanes

Núm . participants

AJC04

Ajuntament de Santa Maria del Camí

P0705600E

Escola d'estiu Santa Maria del Camí

50 €

100 €

1

50

24.000 €

25.000 €

Els ingressos que obtendrà l'activitat (24.436 €, sense comptar la subvenció), són superiors a la despesa prevista (24.000 €), la qual cosa suposa incomplir el punt 12.2 de la convocatòria. A més, l'import sol·licitat (25.000 €) no s'ajusta a les quanties del quadre 6.1, tenint en compte que no se li aplica allò previst al punt 6.4. Finalment, les despeses de gestoria (6.000 €) no es consideren subvencionables per no complir el requisit de ser imputables de manera directa i indubtable a l'activitat subvencionada (punt 3.1 de la convocatòria).

1

70

4

85

4

40

1

20