Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE VALLDEMOSSA

Núm. 204148
Acord de Ple de l'Ajuntament de Valldemossa pel qual s'aprova inicialment la modificació de l'Ordenança municipal reguladora d'Ús d'espais i material de l'Ajuntament de Valldemossa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovada inicialment la modificació de l'Ordenança municipal reguladora d'Ús d'espais i material de l'Ajuntament de Valldemossa, per Acord de Ple de data 4 d'abril de 2022, de conformitat amb els articles 4, 22.2d), 25, 49 i 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, l'article 56 del Text Refós de les disposicions legals vigents en matèria de Règim Local, aprovat per Reial decret Legislatiu 781/1986 de 18 d'abril. Se sotmet dita Modificació de l'Ordenança municipal a informació pública i audiència dels interessats, amb publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament, pel termini de 30 dies perquè puguin examinar l'expedient i presentar reclamacions o suggeriments que estimin oportunes, que seran resoltes per la Corporació.

De no presentar-se reclamacions o suggeriments en l'esmentat termini, es considerarà aprovada definitivament sense necessitat d'acord exprés del Ple.

Simultàniament, publicar el text íntegre amb les modificacions de l'Ordenança municipal al portal de transparència de la seu electrònica de l'Ajuntament [http://www. valldemossa.es/] a fi de donar audiència als ciutadans afectats i recaptar quantes aportacions addicionals puguin fer-se per altres persones o entitats.

 

Valldemossa, 6 d'abril de 2022

El batle Nadal Torres Bujosa